otrida11 píše:andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur![]()
![]()
.Aj slečna z banky
![]()
že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke.
WAW. TO JE DOST.ALE JEDNO JE ISTE, ZE AJ JA SA V BANKE SPYTAM (POSTOVA BANKA), CI SA DA AKTIVOVAT AUTOMATICKY POPLATOK ZA VKLAD V HOTOVOSTI.
![]()
![]()
JA NA TO TIEZ NEJAK NEMYSLIM, ZE KTO A AKO KED DAVAM č.ú. A POTOM PRI VYPISE IBA čUMIM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Janka81 píše:otrida11 píše:andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur![]()
![]()
.Aj slečna z banky
![]()
WAW. TO JE DOST.ALE JEDNO JE ISTE, ZE AJ JA SA V BANKE SPYTAM (POSTOVA BANKA), CI SA DA AKTIVOVAT AUTOMATICKY POPLATOK ZA VKLAD V HOTOVOSTI.
![]()
![]()
JA NA TO TIEZ NEJAK NEMYSLIM, ZE KTO A AKO KED DAVAM č.ú. A POTOM PRI VYPISE IBA čUMIM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Babenky,,a to myslíte tak,že Vám na účte nastavia,že pri hotovostných vkladoch automaticky vypýtajú od vkladatela peniaze navyše??Tak to by bolo fajn

StankaKO píše:Janka81 píše:otrida11 píše:andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur![]()
![]()
.Aj slečna z banky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Babenky,,a to myslíte tak,že Vám na účte nastavia,že pri hotovostných vkladoch automaticky vypýtajú od vkladatela peniaze navyše??Tak to by bolo fajn
a to sa tak myslíte, že dá???

to si zaplatíš tak či tak, len až na konci mesiacamimuscha píše:len potom ak si budete vkladať na účet aj vy niečo,tak si to zaplatíte....