Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poplatok banky za vklad

od StankaKO » Str Máj 05, 2010 3:18 pm

takže dneska sme znova prišli o 2,50 eur na poplatkoch , niektorí ľudia asi nerozumejú čo znamená vkladať peniaze v hotovosti, ak to bude takto pokračovať tak asi budeme účtovať poplatok úplne každému a potom v obálke so zaplateným tovarom posielať 0,45 eur späť tým, ktorí nevkladali v hotovosti aby som im nekrivdila, ja fakt už neviem, aké IQ tu niektoré kupujúce majú, raz sa môže stať, ale 5-krát to nech mi nikto nehovorí.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 05, 2010 5:06 pm

otrida11 píše:
andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur :roll: :roll: :roll: .Aj slečna z banky :shock: :shock: že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke. :wink:

WAW. TO JE DOST. :oops: ALE JEDNO JE ISTE, ZE AJ JA SA V BANKE SPYTAM (POSTOVA BANKA), CI SA DA AKTIVOVAT AUTOMATICKY POPLATOK ZA VKLAD V HOTOVOSTI. :roll: :roll: :roll: JA NA TO TIEZ NEJAK NEMYSLIM, ZE KTO A AKO KED DAVAM č.ú. A POTOM PRI VYPISE IBA čUMIM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Babenky,,a to myslíte tak,že Vám na účte nastavia,že pri hotovostných vkladoch automaticky vypýtajú od vkladatela peniaze navyše??Tak to by bolo fajn :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od StankaKO » Str Máj 05, 2010 5:15 pm

Janka81 píše:
otrida11 píše:
andreasch píše:Ja osobne som vkladala jedej panej na učet vo VUB-a ona už mala automaticky zadany poplatok za vklad 1,50eur :roll: :roll: :roll: .Aj slečna z banky :shock: :shock: že dost.Takže asi sa to da urobit k učtu,treba sa spytat v banke. :wink:

WAW. TO JE DOST. :oops: ALE JEDNO JE ISTE, ZE AJ JA SA V BANKE SPYTAM (POSTOVA BANKA), CI SA DA AKTIVOVAT AUTOMATICKY POPLATOK ZA VKLAD V HOTOVOSTI. :roll: :roll: :roll: JA NA TO TIEZ NEJAK NEMYSLIM, ZE KTO A AKO KED DAVAM č.ú. A POTOM PRI VYPISE IBA čUMIM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Babenky,,a to myslíte tak,že Vám na účte nastavia,že pri hotovostných vkladoch automaticky vypýtajú od vkladatela peniaze navyše??Tak to by bolo fajn :lol:

a to sa tak myslíte, že dá???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Štv Máj 06, 2010 12:31 pm

StankaKO píše:
Janka81 píše:
otrida11 píše:

a to sa tak myslíte, že dá???

NO PREDOSLE PRIKLADY SVEDCIA O TOM ZE HEJ :idea: :idea: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kamka277 » Štv Máj 06, 2010 12:49 pm

My máme spoločný účet s manželom v Dexii a nikdy nám nesťahovali poplatky za priamy vklad, čiže keď mi vkladali na účet zákazníci alebo keď sme vkladali naše peniaze. Účet tam máme dva roky (predtým sme mali ČSOB) tak neviem či v tom balíku, ktorý platíme banke na mesiac je zdarma hotovostný vklad(zrejme áno)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Štv Máj 06, 2010 7:07 pm

kočeny dnes som bola po info vo VUB a dá sa to... treba požiadať o zmenu na účte-poplatok za vklad v hotovosti....len potom ak si budete vkladať na účet aj vy niečo,tak si to zaplatíte....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Máj 06, 2010 8:28 pm

mimuscha píše:len potom ak si budete vkladať na účet aj vy niečo,tak si to zaplatíte....
to si zaplatíš tak či tak, len až na konci mesiaca :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť