Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Nové zadávanie referencí.

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Nové zadávanie referencí.

od admin » Pia Apr 30, 2010 11:35 am

Nakoľko chceme, aby zadávanie referencií bolo čo najobjektívnejšie a len na základe uskutočneného obchodu, zmenili sme zadávanie referencií. To bude od teraz možné iba na základe komunikácie medzi predávajúcim a kupujúcim v sekcií "Moje konverzácie" v ľavom dolnom rohu každej konverzácie (žltá hviezda). Ak budete od teraz chciet zadat referenciu, musi sa viazat na konkretny inzerat o ktorom ste komunikovali s predavajucim/kupujucim cez "Moje konverzácie". Referencie nebudu moct zadat ti uzivatelia, ktori budu nakupovat len telefonicky. Tak isto nebude mozne zadat referenciu ak zacnete komunikovat cez "Poslat odkaz" v bazariku, nakolko tento odkaz je vseobecny a nevieze sa k ziadnemu inzeratu. Treba vzdy komunikovat cez konkretny inzerat. Chceme tymo zabranit referenciam ktore si niektori uzivatelia zadavali "len tak" cez bazarik, aby dosiahi co najvacsi pocet pozitivnych referencii. Ak ste pred tym uz referenciu zadali, alebo neprebehla komunikacia system Vam referenciu zadat neumozni. Zadavat referencie nie je povinne, ale ak ich zadat chcete,treba to urobit vzdy pred zmazanim konkretnej konverzacie so zmazanych konverzacii.
Naposledy upravil admin dňa Štv Júl 29, 2010 2:26 am, celkovo upravené 2
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Str Máj 05, 2010 12:06 pm

no presne teraz sa mi to stalo zmatala som si spravy co som s pani pisala a ona poslala mne tovar na dobierku a inzerat zmazala chcela som jej dat referenciu a nemozem :( :( co ma mrzi nakolko som bola spokojna s jej tovarom :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 05, 2010 1:17 pm

ahoj admin..malo by to ísť aj cez "zmazané správy"..čiže aj tam dorobiť kolonku "zadať referenciu"---a znemožnené by to mali mať až tí užívatelia,ktorí vymažú aj "zmazané správy"--dobrý nápad,nie?? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Máj 05, 2010 2:10 pm

Janka81 píše:ahoj admin..malo by to ísť aj cez "zmazané správy"..čiže aj tam dorobiť kolonku "zadať referenciu"---a znemožnené by to mali mať až tí užívatelia,ktorí vymažú aj "zmazané správy"--dobrý nápad,nie?? :lol:

referencie su už dorobene, pridavať sa nič nebude, nakoľko keď ideš vymazať správu v "moje správy" vždy ťa upozorní na to, že si dotyčnej nezadala referenciu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 05, 2010 5:02 pm

alex píše:
Janka81 píše:ahoj admin..malo by to ísť aj cez "zmazané správy"..čiže aj tam dorobiť kolonku "zadať referenciu"---a znemožnené by to mali mať až tí užívatelia,ktorí vymažú aj "zmazané správy"--dobrý nápad,nie?? :lol:

referencie su už dorobene, pridavať sa nič nebude, nakoľko keď ideš vymazať správu v "moje správy" vždy ťa upozorní na to, že si dotyčnej nezadala referenciu

To je tiež pravda..tak potom je to v poriadku,nech si na to každý dá pozor :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Referencia

od najaaa » Pia Máj 07, 2010 6:29 am

admin prosim ta porad.Spravy som si nezmazala,ale referenciu mi aj tak nejde dat.Co teraz?raz rada by som kupujucu nick: dadinka ohodnotila no nemam ako.Dakujem za radu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Referencia

od alex » Pia Máj 07, 2010 9:46 am

najaaa píše:admin prosim ta porad.Spravy som si nezmazala,ale referenciu mi aj tak nejde dat.Co teraz?raz rada by som kupujucu nick: dadinka ohodnotila no nemam ako.Dakujem za radu.

nemáte pod inzerátom vôbec "zanechať referenciu" alebo vam niečo vypisuje?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Str Máj 12, 2010 12:33 pm

ani mne nejde poslat referenciu, sprava nie je zmazana, stale ked referencu odoslem, vypisuje mi : zli alebo neexistujuci inzerenti, preco? dakujem alena
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Máj 12, 2010 1:12 pm

Alenka77 píše:ani mne nejde poslat referenciu, sprava nie je zmazana, stale ked referencu odoslem, vypisuje mi : zli alebo neexistujuci inzerenti, preco? dakujem alena

Nemate ziadne spravy u seba, cize referencie ani nemate komu zadat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 12, 2010 1:21 pm

admin píše:
Alenka77 píše:ani mne nejde poslat referenciu, sprava nie je zmazana, stale ked referencu odoslem, vypisuje mi : zli alebo neexistujuci inzerenti, preco? dakujem alena

Nemate ziadne spravy u seba, cize referencie ani nemate komu zadat.

no a Alenka tam píše "správa nie je zmazaná" :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Máj 12, 2010 1:42 pm

Janka81 píše:no a Alenka tam píše "správa nie je zmazaná" :roll: :wink:

ibaže ona nema fakt žiadne správy, dokonca ani vložené inzeráty
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Str Máj 12, 2010 3:02 pm

uz sa to medzicasom poriesilo, som potom na to prisla, ze predavajuca vymazala inzerat, sme si sice pisali, ja som foto inzeratu videla, ale az ked som klikla v mojich spravach na zobrazit detail inzeratu, tak mi vyhodilo ze ho uz pred. vymazala, len mne to riadne foto ukazovalo, tak som jej referenciu poslala cez jej iny inzerat, preto som tu uz aj ja vymazala. dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Str Máj 12, 2010 3:05 pm

myslim ze preto to neslo aj babe co sa pytala predo mnou myslim ze ma nick: najaaa
jednoducho, predav. stiahla inzerat z ponuky, ale v sekcii moje spravy, cez ktoru sme si pisali, bolo foto inzeratu zobrazene, nenapadlo ma hned kliknut na info o inzerate, naco aj ved uz nebolo treba. myslim ze by tam uz foto nemalo byt, ked inzerat jedna strana vymaze.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Máj 12, 2010 4:26 pm

Referencia musi ist zadat aj ked je inzerat zmazay.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Str Máj 12, 2010 4:32 pm

no neslo to, napisala som text referencie, a ked som to dala odoslat, tak len vypisalo: zli alebo neexistujuci inzerenti. konzultovala som to prave s tou predavajucou, a hovorila mi ze jej sa to uz tiez stalo. tak som klikla na iny jej inzerat tam som nieco napisala - aby prebehla komunikacia, a tak som jej poslala referenciu, ale dovtedy kym som na to prisla, tak preslo 40 minut- zabity cas.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť