Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - foto pri referenciách

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

foto pri referenciách

od skajka » Str Máj 12, 2010 7:16 pm

ja mám otázočku že dokedy pri referenciách zostáva foto predaného tovaru?
lebo ked kliknem na tú červenú šípku,tak to vidím

mne sa to zdá trošku trápne,ked si hocikto môže prehliadať kto čo odkoho kúpil
myslím,že to by mala byť každého súkromná vec
a či sa mýlim ?
ďakujem za odpoved
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Str Máj 12, 2010 7:56 pm

Je to preto, aby uzivatelia videli, ze nebola referencia zadana len tak "po znamosti", ale po uskutocneni obchodu. Dalsi dovod je aby, ked niekto zada referenciu napr. negativnu ostatni uzivatelia videli v akom stave tovar bol ponukany. Niekedy totiz uzivatelia tovar predavaju ako novy a v skutocnosti pride dost pouzity az nepouzitelny - proste, aby kazdy mohol posudit. ci bol povodny inzerat dobre popisany.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skajka » Str Máj 12, 2010 8:19 pm

no tak to musím nesúhlasiť, to je skôr váš subjektívny názor

to ja radšej nebudem chcieť referencie,aby niekto nevidel čo som nakupovala :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Máj 12, 2010 9:04 pm

Nakupujem veci pre dcerku a to teda nemam potrebu sa hambit zato co som jej kupila. Takze mne je to jedno. Niekomu to moze byt neprijemne......ale na BB nevidim dovod.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Str Máj 12, 2010 9:26 pm

gonica píše:Nakupujem veci pre dcerku a to teda nemam potrebu sa hambit zato co som jej kupila. Takze mne je to jedno. Niekomu to moze byt neprijemne......ale na BB nevidim dovod.

Suhlasim s Tebou,,preco by som sa mala hanbit za to,,co kupim??
Teraz som kupovala dve vesticky,,fotky boli pekne a v skutocnosti vecicky boli este krajsie.Co je ten lepsi pripad,,vsak?? :lol:
Ved je to bazarik :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Máj 12, 2010 9:42 pm

Tiež si myslim že je to dobre. napr ja keď som s niekym spokojna ako kupujuca, tak sa k nemu rada vratim. Ibaže pamätať si tolko všeliakych nickov nieje v mojich silách, tak si stačí otvoriť referencie a už podľa daného inzerátu si spomeniem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Str Máj 12, 2010 9:45 pm

alex píše:Tiež si myslim že je to dobre. napr ja keď som s niekym spokojna ako kupujuca, tak sa k nemu rada vratim. Ibaže pamätať si tolko všeliakych nickov nieje v mojich silách, tak si stačí otvoriť referencie a už podľa daného inzerátu si spomeniem :wink:

Presne tak Alex a tie od ktorych nakupujem pravidelne,,mam medzi spolahlivymi,Len kliknem na nick,,pozriem album a objednam,,ked sa mi nieco hodi :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Máj 12, 2010 11:04 pm

A ja si už 2.rok vediem zošit kvôli BB..takže všetky údaje mám v nom :lol: To už je asi tiež závislosť...či????? :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Máj 13, 2010 7:37 am

Janka81 píše:A ja si už 2.rok vediem zošit kvôli BB..takže všetky údaje mám v nom :lol: To už je asi tiež závislosť...či????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Vobec nie Jani,,to co robis,,dobre robis.Hlavne ak sa jedna o tie straky a klamarky.Uz to robim aj ja a mam ich pekne rozdele na spolahlive a nespolahlive,co vymysleli velmi dobre.
Takze nemyslim si,ze je to zavislost,,skor si opatrna.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Máj 13, 2010 8:51 am

22Evka22 píše:
Janka81 píše:A ja si už 2.rok vediem zošit kvôli BB..takže všetky údaje mám v nom :lol: To už je asi tiež závislosť...či????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Vobec nie Jani,,to co robis,,dobre robis.Hlavne ak sa jedna o tie straky a klamarky.Uz to robim aj ja a mam ich pekne rozdele na spolahlive a nespolahlive,co vymysleli velmi dobre.
Takze nemyslim si,ze je to zavislost,,skor si opatrna.

Tak ja si to nevediem kvôli podvodníčkam,našťastie nemala som tu nejaké väčšie problémy :lol: Skôr som taký pedant a aspon viem,s kým som obchodovala pred 2 rokmi a od koho čo kúpila,či predala :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skajka » Štv Máj 13, 2010 2:24 pm

na fajn ,pre svoju kontrolu a spokojnosť to plne chápem,mená spoľahlivých alebo nespoľahlivých si máš možnosť ponechať vo svojom profile :lol:

ale prečo by niekoľko užívateľov malo sledovať moje obchodíky?

mne sa to zdá zasahovanie do súkromia :oops: :oops:

klikla som si len tak náhodou na jeden nick a vidím ,že mamička tento mesiac kúpila : kabelku za 4e
balík plienok
jedny okopané topánky....

to sa mi zdá trochu divné :?: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Máj 13, 2010 4:30 pm

skajka píše:na fajn ,pre svoju kontrolu a spokojnosť to plne chápem,mená spoľahlivých alebo nespoľahlivých si máš možnosť ponechať vo svojom profile :lol:

ale prečo by niekoľko užívateľov malo sledovať moje obchodíky?

mne sa to zdá zasahovanie do súkromia :oops: :oops:

klikla som si len tak náhodou na jeden nick a vidím ,že mamička tento mesiac kúpila : kabelku za 4e
balík plienok
jedny okopané topánky....

to sa mi zdá trochu divné :?: :?:

No tak na jednej strane to mohlo byt spravene trosku inak,,mohla mat o tom prehlat iba predavajuca a kupujuca,,ale tak mne to nevadi,,nech si pozru,,co som nakupovala.Ja sa za to nehambim :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od skajka » Štv Máj 13, 2010 6:45 pm

no neviem,keba som si u Vás kúpila také sexi pančušky,či by som ich tam chcela mať vycapené :oops: :oops: :oops:

dúfam,že sa nehneváte,nemyslím to v zlom :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Štv Máj 13, 2010 6:48 pm

skajka píše:no neviem,keba som si u Vás kúpila také sexi pančušky,či by som ich tam chcela mať vycapené :oops: :oops: :oops:

No ved ja Vam na jednej strane davam za pravdu,,ze je to trosku zle vymyslene,,ze by to mali vidiet iba predavajuca a kupujuca.Ale tak ked to spravili takto,,tak sa stym musime zmierit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 13, 2010 9:41 pm

skajka píše:no neviem,keba som si u Vás kúpila také sexi pančušky,či by som ich tam chcela mať vycapené :oops: :oops: :oops:

Inac ked si kupite pekne sexi pancusky tak vam mozem zavidiet......lebo ja nato nemam odvahu. A mne sa teda vela pancusiek paci...a obdivujem niekotore zeny ked maju dobry vkus a vedia tie pancusky zladit. Takze ja by som sa nad tym ani nepozastavila. :D
A teda mne ani nevadia tie inzeratiky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť