Ďakujem za všetky odpoveede.

inguli píše:Janka 2 mesiace je urcite dlha doba a nieco nebude v poriadku ako pisali predomnou chodte za lekarkou
aj moj maly chvilu divne dychal myslim ustamy a trochu chrapal ale asi dva dni pred par mesiacmi ale odvtedy je v poriadku...no tiez som uz chcela za lekarkou

janka97 píše:Jáj baby ste zlatíčka, ďakujem za podporu. Tak dnes sme boli u lekárky a ako som predpokladala, poslala nás k nosnému, krčnému, neviem presne ako sa volá odbornea povedala že pravdepodobne to budú nosné mandle len by ma zaujímalo, neviete niekto ako sa to operuje?? Či je dieťa v celkovej narťkóze alebo len lokálnej, či a ako dlho sa leží v nemocnici
![]()
![]()
![]()
Určite dám vedieť ako dopadneme.
A ešte raz ďakujem za podporu.

janka97 píše:Jáj baby ste zlatíčka, ďakujem za podporu. Tak dnes sme boli u lekárky a ako som predpokladala, poslala nás k nosnému, krčnému, neviem presne ako sa volá odbornea povedala že pravdepodobne to budú nosné mandle len by ma zaujímalo, neviete niekto ako sa to operuje?? Či je dieťa v celkovej narťkóze alebo len lokálnej, či a ako dlho sa leží v nemocnici
![]()
![]()
![]()
Určite dám vedieť ako dopadneme.
A ešte raz ďakujem za podporu.

inguli píše:presne na to som myslela ze nosne mandle ...neboj sa janka bude vsetko ok...deti niekedy lepsie zvladaju problemy ako my rodicia:)drzim palce