danabr píše:babenky ďakujem už to mam stiahnute cez strong dc,mužik mi to našiel,dufam,že som to dobre napisala
no šikulka...a môžeš šalieť
danabr píše:babenky ďakujem už to mam stiahnute cez strong dc,mužik mi to našiel,dufam,že som to dobre napisala

22Evka22 píše:danabr píše:juj janka si mi pripomenula moju mladosť...s manželom sme sa spoznali ked začinal OCEAN........tie hity sa nedaju zabudnuť...a evička,ty si už počula nove CD? prosiiiiim,kde si ho našla na stiahnutie ???prosiiiim.....
Bracho mi poslal niejaky link,,tam som iba klikla,,dala dowload a stiahlo sa mi to,,ja osobne to neviem,,nie som expert na pocitace,,ale opytam sa dam vediet

danabr píše:no on vie,že som milovala Muka,mam doma kopec CD,tak ma prekvapil,ked mi to stiahol,ale neda mi neopytat sa vas,pozerali ste dnes rano telerano na markize? mali tam hosťa Michala Davida,a on spomenul Muka,že sa mu to nezda,že by si vzal život naschval...a ten list na rozlučku,čo sa našiel,podla neho bolo len Mukove vyrozpravanie sa z depky,čo si o tom myslite vy ?lebo bulvar toho popiše,neverim im...

alex píše:danabr píše:no on vie,že som milovala Muka,mam doma kopec CD,tak ma prekvapil,ked mi to stiahol,ale neda mi neopytat sa vas,pozerali ste dnes rano telerano na markize? mali tam hosťa Michala Davida,a on spomenul Muka,že sa mu to nezda,že by si vzal život naschval...a ten list na rozlučku,čo sa našiel,podla neho bolo len Mukove vyrozpravanie sa z depky,čo si o tom myslite vy ?lebo bulvar toho popiše,neverim im...
ja som zas čitala, že v tom boli lieky a alkohol a vraj sa zadusil zvratkami ... teraz bude veľmi veľa teorii, ale pamätám si že sa hovorilo že mal sebevražedne sklony, čiže ja by som sa tomu ani nečudovala

Janka81 píše:a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...

alex píše:Janka81 píše:a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...
tiež som to videla v nejakych novinach že drogy... no ale bulvar si navymýšla, možno to boli len lieky ktore bral na tie depresie a zapijal to alkoholom a už z toho spravili drogy

janka97 píše:alex píše:Janka81 píše:a teraz dávali v prvých novinách na JOJ,že drogy sú v tom a chlast dokopy:cry: možno sa len predávkoval...
tiež som to videla v nejakych novinach že drogy... no ale bulvar si navymýšla, možno to boli len lieky ktore bral na tie depresie a zapijal to alkoholom a už z toho spravili drogy
Babenky tak ja som počula vraj bol s kamarátom popíjať a bral tie lieky na psychiku ktoré sú vraj na na ukludnenie a dokopy s alkoholom ho to ukludnilo tak, že strašne tvrdo zaspal a udusil sa vlastnými zvratkami. Vraj to povedal nejaký záchranár, ktorý prišiel na pomoc. Tak ak to bolo takto vlastne to bola nešťastná náhoda.
Aj tak je už jedno ako to bolo nič to nezmení na veci, že už tu nie je , a my môžeme len spomínať pri jeho nádherných pesničkách.![]()
![]()
![]()
![]()

danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!

danabr píše:aj ja to chapem,je to obrovska bolesť,strach,čo bude ďalej beznadej,smutok,ale určite by ju potešilo,keby videla kolko ludi došlo vyjadriť sustrasť jej manželovi...Muk si to zasluži...

danabr píše:Evka ,asi preto,že sa vola Gott,už mi ostal len čierny humor,a prečo nechce ta jeho žena verejny pohreb ? to nemože urobit,fanušikom!