Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - plati zaruka?

plati zaruka?

od pukinka22 » Sob Jún 05, 2010 9:29 am

Ahojte, chcem sa opytat, kupila som si na aukcii novy tovar s ktorym nie som spokojna a rada by som chcela naspat peniaze,lenze predavajuca mi nie je ochotna ich vratit. Vztahuje sa na takyto tovar zaruka?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: plati zaruka?

od Janka81 » Sob Jún 05, 2010 12:45 pm

pukinka22 píše:Ahojte, chcem sa opytat, kupila som si na aukcii novy tovar s ktorym nie som spokojna a rada by som chcela naspat peniaze,lenze predavajuca mi nie je ochotna ich vratit. Vztahuje sa na takyto tovar zaruka?

No keby bola seriozna a aj ked predáva možno bez bločkov,mala by to odreklamovať..ved snád ona od toho nejaký papier má,ked to kupovala :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: plati zaruka?

od sisu22 » Sob Jún 05, 2010 7:52 pm

Janka81 píše:
pukinka22 píše:Ahojte, chcem sa opytat, kupila som si na aukcii novy tovar s ktorym nie som spokojna a rada by som chcela naspat peniaze,lenze predavajuca mi nie je ochotna ich vratit. Vztahuje sa na takyto tovar zaruka?

No keby bola seriozna a aj ked predáva možno bez bločkov,mala by to odreklamovať..ved snád ona od toho nejaký papier má,ked to kupovala :roll:

ale ved co odreklamovat?pani nepise ze je tovar poskodeny,alebo nieco s nim je,pise len ze je nespokojna. Tak moze predavajuca argumentovat,ze si to kupujuca mala lepsie rozmysliet.Ja mam takisto aj nove v albume,a blocky ku tomu nemam :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Jún 05, 2010 9:54 pm

Simka,to,že chce niečo reklamovať,som pochopila z toho,že sa pýtala,či platí záruka :wink: aj ja som predávala min. rok nový tovar na objednávku,bločky od neho mám doteraz a záruka samozrejme platí-takže keby niečo,pošlú mi späť a ja to odreklamujem :lol:
Je ale pravda,že ak sa jej to len nepáči,má smolu :wink: A kedže pani nepíše,čo je za problém,asi to nevyriešime :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Jún 05, 2010 10:39 pm

Janka81 píše:Simka,to,že chce niečo reklamovať,som pochopila z toho,že sa pýtala,či platí záruka :wink: aj ja som predávala min. rok nový tovar na objednávku,bločky od neho mám doteraz a záruka samozrejme platí-takže keby niečo,pošlú mi späť a ja to odreklamujem :lol:
Je ale pravda,že ak sa jej to len nepáči,má smolu :wink: A kedže pani nepíše,čo je za problém,asi to nevyriešime :wink:

tiez myslim,lebo x ludi tym argumentuje,ze si mali rozmysliet pred kupou,no ak je poskodeny alebo tak,myslim,ze je dost nefer sa tak zachovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť