Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - povodne

od Janka81 » Sob Jún 05, 2010 10:37 pm

inguli píše:Vedcov z rôznych odborov odmietli myšlienku, že katastrofa sa bude diať v roku 2012, uvádza, že predpovede o blížiacej sa skazy sú uvedené ani v klasických účtoch Maya, ani v astronómii. Prúdu Mayanist učenci uvádzajú, že myšlienka, že dlhá Počet kalendár "končí" v roku 2012 nepravdivo Maya histórii. [3] [5] Moderná Maya, v celku, neboli pripojené veľký význam na dátum a klasických zdrojov na predmetu sú obmedzené a protichodné, čo naznačuje, že tam bol malý prípadne univerzálna dohoda medzi nimi o tom, čo, ak vôbec niečo, dátum by mohlo znamenať. [6]

Astronómovia a ďalšie vedci odmietli apokalyptické predpovede, z dôvodu, že očakávané udalosti sú vylúčené astronomické pozorovania, alebo sú nepodložené predpovede, ktoré boli generované z týchto nálezov. [7] NASA má v porovnaní obavy 2012, aby tie o Y2K bug v neskorej 1990, čo naznačuje, že adekvátna analýza by mala vylučovať obavy z katastrofy. [7]

sice je to chybne prelozene ale snad bude pravda

no dúfajme :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Jún 05, 2010 10:38 pm

Janka81 píše:
inguli píše:
sisu22 píše:pozerala som,ale tomu neverim,uz to malo byt x krat,a nebolo.

ktovie vravi sa vselico ale som potom citala na wikipwdii o tom ...vraj vedci to nemaju" potvrdene"ze bude koniec sveta v dec 2010 :roll:
ale je pravdou ze vsetko co je zleee ide na nas :(

veru tak babenky :roll: ja nie som nejaká poverčivá,ale i tieto povodne sa nejak zväčšujú a to čo som dnes videla na Joj v prvých správach o piatej ma dostalo viac ako moja bolavá opuchnutá pusa :cry: vidieť po strechy zaplavené rod. domy a ten plač všade a skaza..mám fakt pocit,že je to z roka na rok horšie :cry: :cry: :cry:
Simka a má to byť vraj 23.12.2012..tak Veselé Vianoce a zdravím Mayov :roll: :wink: a samozrejme aj ich končiaci kalendár..

co nech im skonci,nam vytlacia nove na rok 2013 a topime sa a trapime dalej :roll:
Proste tak priroda vyvadza,ale ze by to doslo do konca sveta,tomu neverim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Sob Jún 05, 2010 10:40 pm

nelka netopite sa?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 06, 2010 9:48 am

sisu22 píše:nelka netopite sa?

veru,Marika sa neozýva,možno sa aj topia :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Jún 06, 2010 11:16 am

no od vcera mame aj mi dunaj pekne vysoko:(chyba uz len asi meter :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Ned Jún 06, 2010 1:01 pm

ahojte, no včera sme nemali celé sídlisko elektinu. Bolo to o nervy. Plný mrazák mäsa, malá mi soplí, odsávame sople vysávačom, tak chúda, včera mala plný nos a nevedela som jej to odsať. Rodičia majú pol chaty vo vode, takže všetok nový nábytok, nová chladnička, kuchynská linka a ešte nové matrace, všetko je zničené. teraz sa tam ani ešte nedá dostať, všade je voda. Bývam asi 200 m od Hornádu(sídlisko nad jazerom), voda bola tiež strašne vysoká, každý sa chodil pozerať ako to vyzerá. Dnes je tu už kľud, ale v niektorých dedinách je to ešte stále zle. Už nech sa to fakt skončí. Od včera sme nemali ani teplú vodu, až teraz ju pustili. takže dnes je u nás bitka o kúpeľňu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Jún 06, 2010 1:37 pm

ano nech to uz skonci lebo vcera v noci aj moji chlapci boli pozriet dunaj a este sa zvysila vodu odvtedy viac /my sme tam boli poobede vcera/a dnes sa chystame k mame na dedinu tak sa zastavime a pozrieme ...mame tu novopostavenu hradzu minuly rok dokoncili ak by neboli spravili minuly rok sme uz aj my teda cele mesto davno pod vodou lebo nova hradza je riadne vysoka ale predsa vcera ouz len meter chybalo aby voda bola vonku :( tak neviem ako je to tam dnes

Pre prípad potreby je možnosť
navýšiť ho mobilnými kovovými nadstavcami, ktoré sú uskladnené na povodí Dunaja v meste takze este stale sa da riesit
:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 06, 2010 5:46 pm

tak babenky,želám aby Dunaj i Hornád ostali v koryte a mali ste všetci kľud :lol: My sme našťastie v Trenčíne na sídlisku,ktoté je na kopci-JUH,tak nás sa to absolútne netýka chvalabohu..držím palce :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Jún 06, 2010 8:59 pm

nelka09 píše:ahojte, no včera sme nemali celé sídlisko elektinu. Bolo to o nervy. Plný mrazák mäsa, malá mi soplí, odsávame sople vysávačom, tak chúda, včera mala plný nos a nevedela som jej to odsať. Rodičia majú pol chaty vo vode, takže všetok nový nábytok, nová chladnička, kuchynská linka a ešte nové matrace, všetko je zničené. teraz sa tam ani ešte nedá dostať, všade je voda. Bývam asi 200 m od Hornádu(sídlisko nad jazerom), voda bola tiež strašne vysoká, každý sa chodil pozerať ako to vyzerá. Dnes je tu už kľud, ale v niektorých dedinách je to ešte stále zle. Už nech sa to fakt skončí. Od včera sme nemali ani teplú vodu, až teraz ju pustili. takže dnes je u nás bitka o kúpeľňu.

no moja,kaslat na maso,soplik ste dako vydrzali,hlavne ze ste sa netopili,sa mi v noci snivalo,ze plavam v bazene kde je ta voda s povodni,som sa zobudila spotena jak svina,tak som si na teba spomenula. Som rada,ze ste v poriadku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Ned Jún 06, 2010 9:14 pm

jaj, už sa tlačím aj do snov, ľudia ja stale rozmýšľam nad tým. ked som dnes videla u nás dedinu Zdobu, a tam z nového domu rrčala len strecha, až mi zle bolo. včera tam bola až 3 metrová voda, dnes chvalabohu už len do pása. tak dúfam, že sa to bude len zlepšovať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 06, 2010 9:32 pm

nelka09 píše:jaj, už sa tlačím aj do snov, ľudia ja stale rozmýšľam nad tým. ked som dnes videla u nás dedinu Zdobu, a tam z nového domu rrčala len strecha, až mi zle bolo. včera tam bola až 3 metrová voda, dnes chvalabohu už len do pása. tak dúfam, že sa to bude len zlepšovať.

bože,ved toto sa už len strašne číta a nieto ešte vidí na živo :cry: ani si neviem a nechcem predstaviť,že ba som mala domček a z neho sa stane špinavé kúpalisko s 3 metrovou hlbkou vody :roll: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Ned Jún 06, 2010 9:33 pm

pridala som nejaké fotky do mojej galerie. tak sa mrknite. a to je ten lepší prípad čo uvidíte.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 06, 2010 9:50 pm

nelka09 píše:pridala som nejaké fotky do mojej galerie. tak sa mrknite. a to je ten lepší prípad čo uvidíte.

No videla som tie foto,slzy sa mi tisnú do očí-je to ako po zemetrasení...strašné :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Jún 06, 2010 9:57 pm

a dokonca dnes v telke ze v niektorej dedine sa uz aj napadali jeden druheho lebo jednym ulica zablokovana a druha strana ulice pod vodou a ked chceli aj tu stranu blokovat nejako tak s macetou sli na ne :shock: :shock: :shock:
je toto normalne uz?
velmi smutne ze niektory myslia len na seba :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jún 06, 2010 10:09 pm

inguli píše:a dokonca dnes v telke ze v niektorej dedine sa uz aj napadali jeden druheho lebo jednym ulica zablokovana a druha strana ulice pod vodou a ked chceli aj tu stranu blokovat nejako tak s macetou sli na ne :shock: :shock: :shock:
je toto normalne uz?
velmi smutne ze niektory myslia len na seba :cry:

začula som niečo v správach,len som videla už len nejaké okná rozbité,či čo,lebo som z kuchyne odbehovala--ľudia strácajú nervy..nikto s tým celé roky nič nerobí a je to stále horšie a horšie :cry: hlavne,že si oni vačky naplnia a potom sa nečudujme,že na prevenciu pred povodnami neostáva--vraj aj Jano S. minule tým lietadlom,čo ten let toľko v telke pretriasali, šiel prvú miliardu oslavovať :roll: :evil:No čo Ti poviem,oni si žijú ako svite v žite a my môžeme aj pod vodou skapať a ostať bez majetku-ved to nie je ich :roll: :cry: a nebude to nikdy lepšie-každý si chce nahrabať!žiaľ
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť