Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 11:05 am

ano nestiham, ale nie preto, ze by sa mi nechcelo, ale jednoducho koli malym....som rada ak pri nich dvoch stihnem ist na wc :lol: :lol: :lol: pri jednom krpcovi ma clovek co robit a co pri dvoch :?: no "sranda" s nimi dvomi :twisted: :twisted: ..... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Štv Nov 20, 2008 11:26 am

Ja piect neviem,takze je to vyriesene,jedna babka napecie to a druha babka napecie ine. :lol: :lol: :lol: Ja musim este stihat upratovanie,ktore zacnem 3.decembra.Este zopar darcekov a je to ok,potom vianoce mozu prist.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 11:33 am

ja viem nieco napiect, ale nemozem... :? aj ma trosku mrzi, ale aspon to mam vynahradene babkou a kamaratkou.... :wink: no a na to upratovanie radsej ani nemyslim :x tak to bude zabava.... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Nov 20, 2008 11:38 am

Ahojte baby, ja sa budem snažiť niečo napiesť, no uvidíme ... a to upratovanie :roll: no mám jedného drobca a len tak tak stíham ... aj na wc len občas :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Nov 20, 2008 12:21 pm

nestresujte s poriadkami,tusimze aj tu som citala..a teraz sa toho ja truba drzim :oops: ze ked mam doma strasny poriadok,vsetci si myslia ze mam vela volneho casu...tak to troska zanedbavam :oops: :oops: ale riady mi z drezu nepadaju,prach nevidno....ale mohlo by to byt aj lepsie...keby susiak na pradlo hovoril,asi by sa nedonadaval,stale je plny :oops: ale pohoda,hlavne ze sme zdravi :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 12:23 pm

sisu22 píše:nestresujte s poriadkami,tusimze aj tu som citala..a teraz sa toho ja truba drzim :oops: ze ked mam doma strasny poriadok,vsetci si myslia ze mam vela volneho casu...tak to troska zanedbavam :oops: :oops: ale riady mi z drezu nepadaju,prach nevidno....ale mohlo by to byt aj lepsie...keby susiak na pradlo hovoril,asi by sa nedonadaval,stale je plny :oops: ale pohoda,hlavne ze sme zdravi :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Nov 20, 2008 1:01 pm

ja som nejake upratovanie vzdala uz davno :D ked poriadim tesim sa z toho cca 2 minuty kym detvaky nenabehnu a zmaria vsetko moje usilie :)
no a nieco ako umyvanie okien? mam rada vtaciky tak im predsa nebudem robit zle aby si nenabili hlavy o skla co budu take ciste :D
ako sisu povedala hlavne ze sme zdravi a ja dodavam hlavne ze nam chuti..tak kaslat na kolace ,vajecny liker a rum sa da spotrebovat lepsie :D a aj sa budeme viac usmievat na deti ked nas budu hnevat :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 1:04 pm

bubufo píše:ja som nejake upratovanie vzdala uz davno :D ked poriadim tesim sa z toho cca 2 minuty kym detvaky nenabehnu a zmaria vsetko moje usilie :)
no a nieco ako umyvanie okien? mam rada vtaciky tak im predsa nebudem robit zle aby si nenabili hlavy o skla co budu take ciste :D
ako sisu povedala hlavne ze sme zdravi a ja dodavam hlavne ze nam chuti..tak kaslat na kolace ,vajecny liker a rum sa da spotrebovat lepsie :D a aj sa budeme viac usmievat na deti ked nas budu hnevat :wink:

bubufo, ale no..... :D :D :D :D :D :D vdaka, dobre z chuti so sa zasmiala :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Nov 20, 2008 1:08 pm

adinka33 no hej treba aby aj kus sranda bola :) von je uplne skvele pocasie leje ako na vianoce :D a to este ked si predstavim ,ze mam ist z domu no huraaaaaa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 1:10 pm

ano? u vas prsi? tu u nas je pekne...no neprsi, ale fuka, ale je pekne a ja tiez musim ist von na chvilku, hlavne na postu koli reklamacii, tak mam radost :x
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Nov 20, 2008 1:14 pm

vcera snezilo,dnes leje od rana v kuse,ja musim s dcerou na gymnastiku
a to aj krpca beriem :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 1:38 pm

uz aj mysiacik pisal, ve vcera u nich snezilo /ona je niekde pri Topolcanoch alebo Topolciankach, teraz neviem/, no to je sranda, vsade je ine pocasicko 8) tak som teda zvedava, ze kedy konecne zasnezi aj tu v Bratislave, rada by som sa dozila aj toho, aby mensi krpcekovia vedeli, co je sneh a aby ho aj videli :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Nov 20, 2008 1:41 pm

treba prist s nimi blizssie pod Tatry :D ja som z RK tak vcelku si tu snehu uzijeme,teda ak snezi, uz len koli tym deckam by teda mohlo co sa mna tyka ja by som najradsej odletela do teplych krajin len sa obavam,ze by ma lastovikcy neudrzali :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 2:21 pm

bubufo, chúďatka lastovičky :lol: :lol: :lol: troška srandy treba, aspoň sa človek nenudí, že :?: a hlavne pri deťoch sa človek určite nenudí :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Štv Nov 20, 2008 2:44 pm

bubufo, tak si predstav, ze teraz zacalo u nas prsat so snezenim, semtam vidno vlocku...no super a akurat som sa chystala ist na tu postu, ale uz som na nu dosla ako tak pozeram :shock: :shock: :shock: to si mi sem to pocasicko urcite poslala ty, aby moje dietatka videli trosicku snieziku, ze :?: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť