adinka33 no co by som neurobila pre tvoje deticky len aby radost mali a este aj pre teba si teraz zober,mozes kaslat na postu udelas si kafe vylozis nohy a jakaaa romantika ja som akurat urobila promienu zvirete v clovieka a mozem ist na bus aspon ze prestalo liat..
Aj tu padal sneh poriadne,deti boli take stastne ,cely cas kukali cez okno a ja som mala chvilku oddychu od nich.Aj ja mam rada ked snezi,a hrozne sa tesim na Vianoce
U nas nasnezilo uz v stredu, deti vonku santili ako nikdy predtym, aj snehuliacika sme postavili z prveho snehu Musela som si normalne deticky s nim odfotit... Dnes nam tu nasnezilo tiez poriadne no zial sedeli sme doma kedze sme chori Ostava nam uz len rychlo vyzdraviet a sup ho zase von. Biele vianoce su najkrajsie.
ahojte, aj tu u nas v blave bola chvilku poobeda krasna ozajstna snehova "vichrica" obaja krpci boli po cely cas nalepeni na okne a len a .... pred chvilkou som sa pozerala z okna a na trave mame normalne sniezik no ale dokedy a vianoce uz tu mozu kludne byt milujem vianoce
nazdarek ja sa dnes usmievam na vsetky strany,akusi mam dobru naladu:-) co noveho??? moj maly ma dalsi zub som happy lebo konecne nana,3 tyzne v noci sknukal a slavnostne nam vysiel
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť