Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Prosíííím PORAĎTE MI:-(

Prosíííím PORAĎTE MI:-(

od bedzyna » Sob Júl 03, 2010 3:56 pm

pekny den vsetkym..:P
..chcem sa sVami poradit...kupila som jedny pumy jago ,co som hned predala...
...teraz zhruba po mesiaci aj cosi kocka napisala,ze sestra nieje spokojna s botaskami,ze chce vymenit,alebo vratit peniaze.ze ked prsi,premokaju jej...pripajam jej mail,skuste mi poradit,ako mne sa pacia,nechala by som si ich,ale uz ich nosila vyse mesiaca...od cca 23.5.a ja neposkytujem zaruku,lebo tovar je z Anglicka,viem,ze pravne by sa mala 2roky(ale ani mne v exisporte nevymenili moje),ale co viem,kocky tu tiez neposkytuju...ako sa zachovat?:cry: :cry: :cry:
dakujem za odpoved...
Bea

-Ahoj, je mi to strašne ľúto, ale sestra nie je spokojná s botaskami Puma v.38, že jej premokajú a akonáhle prší, má celé nohy mokré. Chce ich vymeniť, alebo celkom vrátiť a späť peniaze. Lenka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Júl 03, 2010 5:06 pm

Ake su to tenisky, sú vobec nie su určené na cesty a do dažďa ?
Ludia to často nechápu, že nie každé botasky sú vhodné na denné nosenie do každého počasia, a potom im to nevydrží a ani záruka sa na to nevzťahuje.

Ale kedže predávate nový tovar, mala by ste dodržiavať zákony ... tak to bohužial je. Jej smola je, že kupila na nete, šla do toho, že to bude bez účtenky (možno za lacnejšie ako u nás), takže teraz nemá vlastne právne nárok na nič, kedže nemá doklad o kúpe. Je to len na vás, ako sa dohodnete.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Júl 03, 2010 5:56 pm

mate podmienky predaja ...ked sa u vas nevztahuje zaruka na veci mala by ste to tam uviest podla mna...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Radka6 » Sob Júl 03, 2010 6:04 pm

ano, a preco sa u vas o tom vlastne neinformovala?ale aspon sa mohla pozriet na ten ako to vlastne je, ja tiez ked nieco kupujem a je tu toho napisaneho malo, tak si pre istotu pozriem aj na stranku kde sa nachadzaju a to nemyslim konkretne tu, aj z elektra alebo tak.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bedzyna » Sob Júl 03, 2010 9:07 pm

PRIPAJAM CO POVEDALI MAMINY NA MMB:

--Tatiana Č. (Taňa) ID 2495, mimibazar.sk/tana (3.7.2010, 20:24) DNES
premokanie obuvy nie je dôvod na reklamáciu. Tam všetko závisí od druhu materiálu a či je obuv šitá alebo lepená
ODPOVĚDĚT
--Magdaléna N. (magdalenka) ID 4749, mimibazar.sk/magdalenka (3.7.2010, 20:18) DNES
Každý druh obuvi je určený do nejakých konkrétnych podmienok a počasia. Do dažďa nech si kúpi gumáky, takúto reklamáciu by jej neuznali v žiadnom obchode. Samozrejme že jej premokli,čo čakala? To spravia všetky tenisky, niektoré znesú viac, iné menej, ale pokiaľ ich výrobca neponúka na trh ako nepremokavú obuv do dažďa, tak nie je o čom.

--MILADA R. (miladka7) ID 22901, mimibazar.sk/miladka7 (3.7.2010, 15:35) DNES
lenže to niesú tenisky do dažda ,každé denisky sú určené na niečo a tamtie sú akurát tak do nejakého centra na prachádzku ,prípadne ked je vonku leto ,to môže napísať aj že nosila som ich v sneho ale je mi v nich zima a premokajú ,špekuluje ,zapáčili sa jej iné a chce tieto vrátiť
Naposledy upravil bedzyna dňa Sob Júl 03, 2010 9:21 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bedzyna » Sob Júl 03, 2010 9:11 pm

skúsim odpovedat vsetkym...
tovar je novy,pravda,a viem,ze by mala byt 2.r zaruka...ale...
2 prikaldy reklmaciek:
**ja mam botasky z Exisportu nike za 85€ po zlave a po roku mi nezreklamuju odlupanu kozu,lebo su ´´ZNOSENE´´...tak si kupim z Anglicka za max.30€ s postovnym a mam 2-3pary...
**moj priatel mal adidy a premokali mu...na reklamacke mu povedali,ze botasky su kozene,niesu to gumaky a kazda botaska ma nejake urcenie...ci beh,vychadzkova obuv atd...tak bezdebaty...

TENTO PRIPAD:predala som sestram botasky velmi podobne typy puma tazon a puma jago...spominana lenka ma tazon a je ok,a spominanej sestre jago nevyhovuju,pritom oboje su kozene,nove,skoro rovnake typy...tak neviem...

beriem,ze oficialne mam mat 2rocnu zaruku,pripadne vymenu,ale ja ich do Anglicka nezreklamujem teraz uz a po takmer 2mesacnom noseni neviem...keby ich mala raz,ludne si ich necham,mne sa pacia...

a ked sa ma spytaju zeny ako je to so zarukou,presne im napisem to,co Vam...a dosial som nemala reklamaciu ani na MMB a to som tam 2roky ani tu,iba ak VYMENU VELKOSTI...lebo u nike hlavne je posunuta ta vnutorna dlzka...

tak neviem...na MMB mi jednoznacne povedali,ze spekuluje...nie kazde botasky su do dazda...ze ich moze nosit v zime a povedat,ze jej bolo chladno...
moze sa vyjadrit aj admin...ak ma cas a zaujem...
Bea :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Júl 03, 2010 10:12 pm

co vam maminy pisali tam suhlasim ...syn ma adidasky orginal tiez a v dazdi sa mu premokaju stale...
ale do tych podmienok si m,ozte napisat...ja som tu pisala ako radu :wink:
tym nic nestratite
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Júl 03, 2010 10:25 pm

Klasické botasky nie sú určené originál do dažda :!: Určite nebrať späť,ani nevymieňať :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Júl 04, 2010 2:30 pm

...ahoj,ked som robilla v zn.predajni šport.potrieb-oblečko,obuv,šport.potreby...reklamaciu som prebrala s pokl.listkom,spisala,rekl.list a posielali sme k vyrobcom...cca do 30 dni dali vyjadrenie-90%neuznali vobec...aj ked podla mna,to mali na 100%spravit...a teraz sa to akože posiela k vyrobcom,maju 30dni-ale ked to je niečo odlupenne-tak to daju obuvnikovi zalepit atd..a je ušetrene....vy ste nedavali pokl.blok,takže na reklamaciu...može zabudnut :roll: a nech sa nehneva po mesiaci prišla na to,že premokaju?ja mam kožene "nike"-kupene normalne v kamennom obchode a do jednej mi tiež zateka ked prši...ono,to už nie su tie vyrobky take ako ked začinali tu u nas a stali 1 tenisky:4900sk a viac...a hlavne si upravte podmienky predaja-ak to tam nemate presne špecifikovane... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bedzyna » Ned Júl 04, 2010 3:28 pm

ďakujem vetkym za vyjadrenia...
napisala som,uvidime...ja naozaj nemam problem...doteraz som asi 11tim maminam botasky menila...cize s raklamackou nemam problem...ale vsetko boli o velkost dohady..fakt to nesedi ako unas...
nikto sa nestazoval na kvalitu botasiek,i ked uznavam,ze to nieje ako kedysi,ale viem,ze si kupim original a do 30€ a ked mam viac parov,neznicim si to.ja som kupovala z ukrajiny chodila knam ´´rusonka´´ a za 1000Sk som si kupila oproti tymto smejd,ale bolo to kvazi original,tak som to nosila...
teraz mam za lacnejsie,z Anglicka,ja som spokojna,s kvalitou aj cenou...podmienky upravim a dakujem este raz za diskusiu a nazory...

ako to dopadne,uvidim...
zdravi
Bea :P

ps:mrknite kumne a dostanete zlavu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Júl 05, 2010 9:50 pm

bedzyna píše:ďakujem vetkym za vyjadrenia...
napisala som,uvidime...ja naozaj nemam problem...doteraz som asi 11tim maminam botasky menila...cize s raklamackou nemam problem...ale vsetko boli o velkost dohady..fakt to nesedi ako unas...
nikto sa nestazoval na kvalitu botasiek,i ked uznavam,ze to nieje ako kedysi,ale viem,ze si kupim original a do 30€ a ked mam viac parov,neznicim si to.ja som kupovala z ukrajiny chodila knam ´´rusonka´´ a za 1000Sk som si kupila oproti tymto smejd,ale bolo to kvazi original,tak som to nosila...
teraz mam za lacnejsie,z Anglicka,ja som spokojna,s kvalitou aj cenou...podmienky upravim a dakujem este raz za diskusiu a nazory...

ako to dopadne,uvidim...
zdravi

:lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Júl 06, 2010 7:53 am

Janka81 píše:
bedzyna píše:ďakujem vetkym za vyjadrenia...

ako to dopadne,uvidim...
zdravi

:lol: :lol: :lol: :wink:

nooo, tak to aby sme šli nakúpiť ... pekná reklama :lol: žeby to bol cely zmysel tejto temy??? Nechcela som byť zla, ale milá bedzyna, to maš z toho, ked načierno kšeftuješ s vecami a potom maš z toho problemy ... kupujuca nezmože nič, nemá doklad (alebo že by mohla ťa oznámiť napr. na ŠOI???)
ja som si teraz kupila normálne v obchode v Polsku NIKE za 38€ (take isté stáli u nas tiež okolo 80€, ale je to 2 roky starý model) aj s dokladom.

A k tomu, že velkosť "nesedí ako u nás" ... nuž, ak je to originál, tak to isté číslo musí sedieť... takže keby som chcela takto cez net kupovať, tak idem do obchodu, vyskúšam si tie, čo chcem, a podla toho si objednám a MUSÍ to podla toho čísla sedieť. Ved pre Slovensko sa nevyrábaju nejaké špeciálne s iným rozmerom.... jedine, že by to nebol originál....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bedzyna » Uto Júl 06, 2010 10:16 am

original je to zaruceny...
predava tak kopa ludi,pokial by sa SOI zamerala na bazari,iste by stat zarobil...
v zlom som to iste nemyslela.a tovar kupujem od znamej,co bola v Anglicku,ma tam dobry kontakt...problem moze mat ona,a to s colnikmi...nad istu sumu penazi...

no nevadi,vidim,ze sa to zvrtlo...ale to nemeni nic natom,ze mam original tovar za vyborne ceny,original a stojim si zatym.ze likvidujem konkurenciu?viete,nenahodim si na botaskach 10-50€ ako ini...
pekny den 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť