Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Nákupy v Maďarsku

Nákupy v Maďarsku

od luckab » Str Júl 28, 2010 7:48 pm

Pekný večer. Maminky chystáme sa s rodinkou prvý krát na nákupy do Maďarska. Ak tam chodíte nakupovať, uvítam akúkoľvek radu či Vašu skúsenosť. Nechystáme sa na trhy, skôr do nejakého obchodného centra, ale určite nie do Budapešti. Sme zo Žiaru nad Hronom. Na nete som našla info že sa chodí do Gyoru. Nechystáme sa kupovať potraviny, skôr značkové oblečko pre celú rodinu a nejakú kozmetiku. Vopred ďakujem za Vaše rady a skúsenosti.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Nákupy v Maďarsku

od Jenny794613 » Str Aug 11, 2010 11:43 pm

luckab píše:Pekný večer. Maminky chystáme sa s rodinkou prvý krát na nákupy do Maďarska. Ak tam chodíte nakupovať, uvítam akúkoľvek radu či Vašu skúsenosť. Nechystáme sa na trhy, skôr do nejakého obchodného centra, ale určite nie do Budapešti. Sme zo Žiaru nad Hronom. Na nete som našla info že sa chodí do Gyoru. Nechystáme sa kupovať potraviny, skôr značkové oblečko pre celú rodinu a nejakú kozmetiku. Vopred ďakujem za Vaše rady a skúsenosti.

Skúste ten Gyor :) obch. centrum - ARKÁD alebo sobotňajší trh (tuším od 6tej do 11tej) :). Na trhu najdete lacne veci, len neviem ci aj znackove, udajne ano. Ja osobne som ten trh nestihla :(. Ale v arkade najdete vsetko je to nieco ako polus. Lepsie ceny som si sice nevsimla... :(( utratim vzdy viac ako na SR :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od AnDuLkA1985 » Štv Aug 12, 2010 7:24 pm

Viete co boli sme tam s muzom len par razy na nakupy aj my sme boli v gyor-e a bolo tam dobre ale ani mne sa nezdalo, ze by to tam bolo nejak extra lacne oproti nam.ani moc sme neusetrili..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Štv Aug 12, 2010 7:28 pm

Ďakujem za rady, asi sa tam teda nevyberieme. Myslím že by som bola zbytočne sklamaná keď máte takéto skúsenosti. Ten Gyor je od nás dosť ďaleko, tak by som si musela pripočítať aj benzín, tak asi sa to fakt neoplatí.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od AnDuLkA1985 » Štv Aug 12, 2010 7:36 pm

no je dost daleko nas vysla len cesta 1200 no este korun, a ani sa nam tam noc nepacilo.no pokupovali sme si ale pokupovali by sme si aj tu, to m sme tam isli tiez s tym ze je tam lacnejsie.ale boli sme sklamani.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Štv Aug 12, 2010 11:59 pm

AnDuLkA1985 píše:no je dost daleko nas vysla len cesta 1200 no este korun, a ani sa nam tam noc nepacilo.no pokupovali sme si ale pokupovali by sme si aj tu, to m sme tam isli tiez s tym ze je tam lacnejsie.ale boli sme sklamani.

VERU AJ MY :((
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Aug 13, 2010 8:32 am

my chodíme do Polska, do obchodných centier, nie na trhy ... cenovo to ani tak nevyjde lacnejšie (aj ked na športové veci mavaju super akcie a potoms a to oplatí, napr ja som si doniesla tenisky Nike a dcere som kupila Adidas MIDRU za cca. 40€ ... u nas stoja skoro raz tolko, a aj synovi sandalky ADIDAS tam za 16€ u nas stáli v jeho velkosti 22€). No maju tam ovela lepší výber, krásny tovar, kupujem aj drahšie polské značky ako napr WOJCIK alebo mmDadak, topánky Bartek alebo na denné nosenie v obuvi CCC. Mam to overené, je to super kvalita, krajšie aj lepšie ako NEXT, tu take nezoženiem, aby mali celu kolekciu v každej velkosti. Ked idem na nakup, viem, že zaručene kúpim.... nie ako tu, že človek lieta pol dna po obchode a ked chce niečo konkretne kúpiť v konkretnej velkosti, tak bez šance :? U nás v okolí zatial take obchody ako CA alebo HM nie su a my to mame bližšie tam, ako napr. do Bratislavy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od edita22 » Pia Aug 13, 2010 9:12 am

momentálne nie je dobry kurz,takze sa moc neoplatí ísť na nákupy,možno pár vecí sa oplatí nejaká drogéria a potraviny
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť