Ďakujem za pozitívne zmeny v konverzáciách. Stránka babybazar sa mi nedala dva dni vôbec otvoriť. a to nie len mne, ale aj kamarátkam z okresu Tvrdošín. Správy na e-mail mi chodili, teda problém nebol celoslovenský. Dnes to už ide bez problémov.
Aj ja si zvykám v pohodičke ) len prvý deň som hľadala kde.. čo.. ako ..kedy.. ale teraz je to super, a ešte ako pribudla cena a veľkosť, je to úplne super
Ljublju píše:neviem,ci to tu uz bolo,ale to okienko na pisanie je extra male.vobec neviem po sebe precitat pocas pisania
na 6-strane je niečo o tom pisane... treba skusiť iny prehliadač, ten ramik bol iny tušim v staršej verzii IE, treba si stiahnuť novšiu verziu. Ja používam mozillu a tam je to v poriadku
Ljublju píše:neviem,ci to tu uz bolo,ale to okienko na pisanie je extra male.vobec neviem po sebe precitat pocas pisania
na 6-strane je niečo o tom pisane... treba skusiť iny prehliadač, ten ramik bol iny tušim v staršej verzii IE, treba si stiahnuť novšiu verziu. Ja používam mozillu a tam je to v poriadku
ano alex mas pravdu v mozille je to ok uz som zistila !!!!!!!!!!
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť