Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - ONLINE užívatelia

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

ONLINE užívatelia

od sonapet » Ned Aug 08, 2010 10:47 pm

Dobrý večer. Chcem sa spýtať, či teraz po novom ako ukazuje užívatelov ONLINE alebo OFFLINE, či je to reálne alebo to je ako to bolo predtým,že aj keď bol užívatel odhlásený ,ale sa neodhlásil,len vypol napr. PC ,tak ostalo svietiť ONLINE. Ďakujem. Soňa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ONLINE užívatelia

od inguli » Pon Aug 09, 2010 8:40 am

sonapet píše:Dobrý večer. Chcem sa spýtať, či teraz po novom ako ukazuje užívatelov ONLINE alebo OFFLINE, či je to reálne alebo to je ako to bolo predtým,že aj keď bol užívatel odhlásený ,ale sa neodhlásil,len vypol napr. PC ,tak ostalo svietiť ONLINE. Ďakujem. Soňa.

ked mysku posunies na posledny datum prihlasenia tak tam ti ukaze cas kedy bol naposledy prihlaseny v akom case v ten den...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonapet » Pon Aug 09, 2010 1:29 pm

ďakujem,ale aj tak by ma zaujímalo aj to ako to je teda teraz s tým ONLINE a OFFLINE.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Aug 09, 2010 1:55 pm

sonapet píše:ďakujem,ale aj tak by ma zaujímalo aj to ako to je teda teraz s tým ONLINE a OFFLINE.

je to rovanko ked sa neodhlasi uzivatel moze to svietit aj tyzden online
cize bude off niekto len ak sa odhlasi a bude online ak len odide od pc a neodhlasi sa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Aug 09, 2010 3:22 pm

Uz to funguje realne. Ak je uzivatel na stranke je aj skutocne online. Ked zatvori okno prehliadaca bez odhlasenia, system ho po 30 minutach vyhodnoti ako offline. Ked sa odhlasi je offline hned.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonapet » Uto Aug 10, 2010 10:26 pm

admin píše:Uz to funguje realne. Ak je uzivatel na stranke je aj skutocne online. Ked zatvori okno prehliadaca bez odhlasenia, system ho po 30 minutach vyhodnoti ako offline. Ked sa odhlasi je offline hned.

Ďakujem velmi pekne. Lebo sa mi vela krát stalo, že som čakala odpoveď od niekoho,ale som nevedela či je prihlásený alebo teda nie a nechcela som zbytočne stále vypisovať " čo a ako, či má záujem...." . Ešte sa chcem spýtať, či by sa to nedalo stiahnuť napr. na 10 minút, že by ho systém odhlásil automaticky. ďakujem. Soňa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Štv Aug 19, 2010 10:06 am

Dalo by sa to, ale je to spojene z dalsou vecou, ktoru by sme na 10 minut uz nechceli skracovat. A to je ta, ze ak je uzivatel necinny 30 minut automaticky sa da pre ostatnych uzivatelov ako offline. Nemyslim, ze by to bolo dobre menit na 10, to uz je zbytocne kratka doba. Jednoducho ak vidite ze je niekto online, tak aj skutocne pri PC je, alebo minimalne pred 30 min bol. Ak vam do 30 minut neodpise a zostava stale online tak jednoducho nechce este odpisat alebo si to nechava na neskor. Neda sa tym skratenim doby donutit ludi aby Vam odpisali.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sonapet » Štv Aug 19, 2010 1:52 pm

admin píše:Dalo by sa to, ale je to spojene z dalsou vecou, ktoru by sme na 10 minut uz nechceli skracovat. A to je ta, ze ak je uzivatel necinny 30 minut automaticky sa da pre ostatnych uzivatelov ako offline. Nemyslim, ze by to bolo dobre menit na 10, to uz je zbytocne kratka doba. Jednoducho ak vidite ze je niekto online, tak aj skutocne pri PC je, alebo minimalne pred 30 min bol. Ak vam do 30 minut neodpise a zostava stale online tak jednoducho nechce este odpisat alebo si to nechava na neskor. Neda sa tym skratenim doby donutit ludi aby Vam odpisali.

Ďakujem. Nemyslela som ,že aby na silu odpisovali, len pre info, že či čítali moju správu, keď sa neozývajú. OK, tak ďakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť