Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - viete poradit?

od martinka74 » Pia Sep 03, 2010 6:21 pm

A to Topolino ma aj obchody alebo len cez net na objednavku?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Sep 03, 2010 6:57 pm

martinka74 píše: Nepoznate nahodou znacku Mariquita.
mali sme jedno tričko, kupila som ho už nosené, ale bolo pekné aj kvalitné, nenaťahané, len neviem, či farba už nebola trošku vyblednutá, nie taká žiarivá (nevidela som ho nové, možno bolo také....). A bolo zaujímavo ušité, tak rozne poprešívané.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Sep 03, 2010 7:03 pm

29€ za rifle by som veru nedala ... bohužial, je to vela ... moj osobný limit za nohavice/rifle je 15€ - 17€ ... nohavice synovi kupujem v poslednej dobe výhradne v Takko, tam maju v pase sťahovacie gumičky, ale inak je to pohodlné, strihovo nam sedia, nič sa nam odtial nevyťahalo ani nerozpadlo :D Využívam aj zlavy, ktoré mavaju pravidelne ... Teraz ešte donáša dvoje nohavice od jari a už som kupila dalšie. Take obyčajné do školky tam maju za nejakých 8€. Vynosené tu ani nepredávam, rovno si ich berie kamoška pre syna a nosia ich ešte oni a ešte to dalej posúva ... su nezničitelné :D

Trojbalenia tričiek mavame aj z TESCO, alebo z TCM (Tschibo) ... pre syna tam právaže niečo ešte nájdem. Ale pre dceru už skoro nič (nosí 152). ale kupujem tam spodné prádlo, ponožky, to maju fajn.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimuscha » Pia Sep 03, 2010 7:26 pm

martinka74 píše:A to Topolino ma aj obchody alebo len cez net na objednavku?
asi má aj obchody,alebo dodáva do predajný,už som mala pár kúskov-ale to som dostala ked boli známi kuk bábo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť