Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - vrátenie tovaru

vrátenie tovaru

od nelka09 » Pia Sep 03, 2010 10:01 pm

ahojte, ak by mi vedel niekto poradiť, bola by som veľmi rada. Muž mi kúpil v baumaxe (ako prekvapenie, lebo som to veľmi chcela) rebríkový radiátor. ako laik, kúpil a neoveril si aké príslušenstvo je v tom a samozrejme kúpil zlý. chcela som to do kúpelni ale na elektriku. no jeho ani nenapadlo sa informovať a kúpil radiator ale ktorý sa dáva na ventil(asi do rodinných domov do kúpelni). My sme to rozbalili a vyhodil obal z toho. môžeme to ísť vrátiť aj bez originál zabalenia? Lebo tento radiator je nám na nič a 40 eur nie je málo. dakujem za každú odpoved.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pia Sep 03, 2010 10:50 pm

myslim si, ze ak chces nieco vratit, tak by to urcote malo mat obal...a aj vsetky doplnky co ktomu boli pribalene. Aby to zas mohlo ist na predaj. Ale to je iba moja myslienka. Neviem ci to tak naozaj je.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Sep 04, 2010 8:03 am

aj ja myslím, že tieto velké obchodáky beru tovar späť, ale jedine s účtenkou a v povodnom obale
skúste ho predať ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelka09 » Sob Sep 04, 2010 9:33 pm

dobrý večer, no odniesol to a chvalabohu mu bez problémov vrátili peniažky. dakujem za všetky príspevky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Sob Sep 04, 2010 10:02 pm

nelka09 píše:dobrý večer, no odniesol to a chvalabohu mu bez problémov vrátili peniažky. dakujem za všetky príspevky.

no tak to je potom super
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť