Janka81 píše:22Evka22 píše:Ja uz neviem ako mam reagovat.Su predavajuce,,ktore do inzeratu uvedu velkost a napisu aj rozmeri,,niektore napisu,,ze v pripade potreby premeraju.
Za poslednych par dni,,ked som si pytala rozmeri,,mi hned prislo aj cislo uctu a cena s postovnym co som bola prekvapena.Ak mieri nesedeli,,predavajuca sa urazila,,,napisala mi,ze ak nemam vazny zaujem naco pisem.Ak by mala uvedene rozmeri asi by som sa neozvala a len si precitala popis tovaru.Dalsia reakcia,,ze som ju zbytocne prehnala.
Vazne neviem,co zle som spravila,,ved som iba chcela vediet rozmeri veciciek,,aby som nekupila male ci velke.
čau Evka moja

ani to nerieš

asi vždy narazíš na nejaké divné osoby a je úplne zbytočné sa nad tým čo len pozastaviť

radšej vždy ukonči konverzáciu asi takto: Aj Vám pekný deň

Ahojky Janulka,
proste neviem co robim zle,chcem vediet rozmeri a mne pride obratom uz aj cislo uctu a celkova suma.Ako moze dotyčna vediet,ze dana vec mi bude sediet?
A potom som ja ta najhoria,,ked odpisem,,ze vec si neprosim,,nakolko by mi nesadla a dotycna sa citi urazena a ja neviem za co??
Vcera som objednavala pre malu od pani zuzulina,,ta mi posiela mieri na niekolko veci a nemala stym ziadny problem,,este sme zistili,,ze sestra ma predbehla a objednala skor,,tak pani mi povedala,,co uz mala ma.A niektore veci,,na ktore mi posielala mieri som nevzala,,lebo by boli velke.
Proste neviem ci mam kazdej napisat poprosim si mieri,,nie cislo uctu,,alebo vazne neviem.Chapem,,ze to tu stagnuje a kazda je rada,,ze aspom nieco preda,,ale ja tiez neposielam hned cislo uctu.
Mna najviac stve to,,ze potom je dotycna urazena a mysli si ani nechcem vediet co,,ked mi odpise,,ze nemam pisat ak nemam zaujem,,alebo ze som ju iba prehanala.Ak by mali rozmeri uvedene,,pisat si o ne predsa nebudem