Ked nenájdu adresáta,tak myslím,že po 18,alebo19 dnoch to pošlú naspet.To je podobne ako z doporučením,pokial si ten dotyčný zásielku nepreberie,tak to potom posielajú naspet.
dobry den chcela by som len povedat ze balicek sa nasiel a uz bol poslany znoa pani s ktorou som mala vymenu dnes si balicek prevzala tak skoro po mesiaci si balicek konecne nasiel spravnu cestu niekedy stoji za to cakat dakujem vsetkym ktory nam poradili
ja som posielala obyčajne 2x , z toho 1 sa stratil,bola to moja chyba,že som nestíhala vypisovať podací lístok,prišla som o veci v ňom aj o peniaze.Ale je zaujímavé,že doporučený sa nestratil nikdy a to som ich poslala desiatky!!!Je to jednoduché - na ten má človek doklad,takže pošta preplatí škodu.Ale pri obyčajnom stratenom na pošte nepochodíte.Som presvedčená,že takto si zásobujú na poštu tú dražbu "neprebratých balíkov",čo býva na pošte tuším 2x do roka.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť