Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - veľká objednávka

veľká objednávka

od peterke » Str Nov 03, 2010 7:20 pm

stala sa mi taká vec,jedna inzerentka prejavila záujem o môj tovar...mala niekoľko otázok,potom spísala "celú objednávku" cca 20 vecí v celkovej sume 50€+ poštovné 3,50€.Toto trvalo cca 2 dni,potom vysvitlo,že nemá momentálne peniaze,až v polke novembra bude schopná to zaplatiť.A na ďalší deň / takto si dopisujeme 4 dni/ keď som jej napísala,že nemôžem rezervovať 20 vecí a čakať 2 týždne,že nemám záruku,že mi potom tie veci kúpi,že sa nerozhodne inak....mi napísala,že jej to mám poslať DOBIERKOU!!!A že ona si to do tých 18 dní,kým bude polka novembra,prevezme.To je u nej "záruka" pre mňa,že to zaplatí - to že bude balík za 53,50€ stáť na pošte 2 týždne.Stalo sa vám niektorej už niečo podobné?Myslím,či si niekto pýtal tak veľa vecí naraz a chcel platiť o 2 týždne dobierkou?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Nov 03, 2010 8:27 pm

mne sa to teda nestalo ale celkom fer by bolo keby vam poslala urcite sumu ako zalohu napr len nahradu postovneho keby dobierku neprebrala.ak pisete ze postovne bude 3,5eura teda v pripade neprebrania zasielky 7eur tak keby vam poslala 7 eura a vy by ste jej to poslala na dobierku s tym ze jej tych 7 eur odratate s ceny na dobierke:)nemusite mat obavy a ona ak ma vazny zaujem bude mat tovar doma presne vtedy kedy ho chce mat,teda ked bude mat korunky:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 8:31 am

celkom dobre riesenie natusa :) aj celkom fer....jedina vec co sa moze stat, je ze naozaj nepreberie a maminka uz mozno potom nepreda... lebo je to predsa dost dlha doba 2-3 tyzdne...mozno vecicky na taky termin nechat ako rezervovane...nechat si zaplatit ako pisala natusa...a ked by sa niekto ozval medzi tym ze ma tiez zaujem a hned o nejaku vecicku, skontaktovat sa s povodnou maminkou...aka je situacia...neviem, mozno zly nazor...len tu sa asi kazda tesi, ked moze predat, a cim prv, tym lepsie...mozno zly nazor, neviem, ale myslim, ze tiez ferovy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 11:43 am

...alebo nech posle nejaku sumu na vas ucet ako zalohu napr.15 eur a vy jej veci odlozite na tie 2 tyzdne..
ja som uz aj tak robila
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: veľká objednávka

od Janka81 » Štv Nov 04, 2010 11:47 am

peterke píše:stala sa mi taká vec,jedna inzerentka prejavila záujem o môj tovar...mala niekoľko otázok,potom spísala "celú objednávku" cca 20 vecí v celkovej sume 50€+ poštovné 3,50€.Toto trvalo cca 2 dni,potom vysvitlo,že nemá momentálne peniaze,až v polke novembra bude schopná to zaplatiť.A na ďalší deň / takto si dopisujeme 4 dni/ keď som jej napísala,že nemôžem rezervovať 20 vecí a čakať 2 týždne,že nemám záruku,že mi potom tie veci kúpi,že sa nerozhodne inak....mi napísala,že jej to mám poslať DOBIERKOU!!!A že ona si to do tých 18 dní,kým bude polka novembra,prevezme.To je u nej "záruka" pre mňa,že to zaplatí - to že bude balík za 53,50€ stáť na pošte 2 týždne.Stalo sa vám niektorej už niečo podobné?Myslím,či si niekto pýtal tak veľa vecí naraz a chcel platiť o 2 týždne dobierkou?

len aby to zas nebola nejaká slečna,čo má "veľké" oči a nakoniec nič nekúpi :roll:
určite by som nejakú zálohu pýtala :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od peterke » Štv Nov 04, 2010 11:55 am

akurát,že nevie alebo nechce poslať zálohu...a na pár vecí z toho "jej" zoznamu už mám ďalších záujemcov,takže asi to nebudem riešiť - myslím tú veľkú objednávku
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 11:57 am

peterke píše:akurát,že nevie alebo nechce poslať zálohu...a na pár vecí z toho "jej" zoznamu už mám ďalších záujemcov,takže asi to nebudem riešiť - myslím tú veľkú objednávku

no je to dnes tazke verit ci vam vezmu ci nie ..
radsej popredajte po kuskoch ..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Nov 04, 2010 12:03 pm

peterke píše:akurát,že nevie alebo nechce poslať zálohu...a na pár vecí z toho "jej" zoznamu už mám ďalších záujemcov,takže asi to nebudem riešiť - myslím tú veľkú objednávku

ja by som to tiež popredala na drobno"..radšej pár vecí na 100% ako 20 vôbec a preplatím poštovné zbytočne..ked nechce poslať ani zálohu,je to nejaký špekulant asi,alebo žiaľ nemá vôbec peniaze,ale to už zas Váš problém nemá prečo byť :wink: pretože ich nemusí mať voľné na vecičky ani neskôr--
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť