Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Oklamali ma na poste s postovnym?

od Janka81 » Štv Nov 04, 2010 1:05 pm

lucya10 píše:
Janka81 píše:My sme to fotenie tu už rozoberali :lol: :lol: :lol: tiež si to neviem predstaviť,baby na pošte by sa urehotali k smrti :wink: :lol: :lol: :lol:

Teraz ktoré baby? Tie za tebou v rade-s humorom vysvetliť stručne-napr. "treba ako dôkaz o poslaní pre minimálne 3.strany-mňa, adresáta a samozrejme poštu-oddelenie sťažností-kdyby neco!?" Alebo tie za okienkom...a tie po včerajšku radšej komentovať nebudem! Pracovníčky ešte z čias založenia pošty...a to ti je veru pár rokov či desaťročí! A tým stručným vysvetlením by sa mnohí niečo aj naučili! :lol: :wink: a zaplo by im! :idea:

Myslela som poštárky :wink: Tie naše na sídlisku sú fajn :lol: zdravím týmto v Trenčíne poštu 8 :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 1:16 pm

Janka81 píše:
lucya10 píše:
Janka81 píše:My sme to fotenie tu už rozoberali :lol: :lol: :lol: tiež si to neviem predstaviť,baby na pošte by sa urehotali k smrti :wink: :lol: :lol: :lol:

Teraz ktoré baby? Tie za tebou v rade-s humorom vysvetliť stručne-napr. "treba ako dôkaz o poslaní pre minimálne 3.strany-mňa, adresáta a samozrejme poštu-oddelenie sťažností-kdyby neco!?" Alebo tie za okienkom...a tie po včerajšku radšej komentovať nebudem! Pracovníčky ešte z čias založenia pošty...a to ti je veru pár rokov či desaťročí! A tým stručným vysvetlením by sa mnohí niečo aj naučili! :lol: :wink: a zaplo by im! :idea:

Myslela som poštárky :wink: Tie naše na sídlisku sú fajn :lol: zdravím týmto v Trenčíne poštu 8 :wink:

Ty kokso!(pardom za prebratý výraz od synátora)...Ale normálne sa mi tá myšlienka s tým fotením, či už mobil, alebo foťak, pozdáva! A tie na pošte?! No a! Veď vravím že s odôvodnením aj pre reklamácie: viete miĺá pani, pri tých cenách poštovného doporučene, kvôli dôkazu...chceme ušetriť maminám na materskej...tak poprosím o fotečku! Rozbieham akciu: ŠETRIŤ NA POŠTOVNOM!, teda aspoň pri listoch! :twisted: :lol: Veď ozaj pri tých cenách za vecičky, ešte toľko dávať za poštovné!Balík dôkaz máme. Ale potom poprosím, v zábere celá obáločka, adresy aj razítko. Kvôli nedorozumeniam! :idea: :!: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 3:51 pm

no fajn ja som chcela poradit
ja som tak uz robila raz a normalne som povedala chcem mat dokaz pre tu pani pre ktoru posielam obycko keby nahodou nieco...
a este sa na mna nik nesmial..ale keby aj je mi to srdecne jedno
ale uz lutujem ze som to sem vobec napisala
pekny den
a nech kazda mamina robi po svojom :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 3:54 pm

lucya10 píše:Ty kokso!(pardom za prebratý výraz od synátora)...Ale normálne sa mi tá myšlienka s tým fotením, či už mobil, alebo foťak, pozdáva! A tie na pošte?! No a! Veď vravím že s odôvodnením aj pre reklamácie: viete miĺá pani, pri tých cenách poštovného doporučene, kvôli dôkazu...chceme ušetriť maminám na materskej...tak poprosím o fotečku! Rozbieham akciu: ŠETRIŤ NA POŠTOVNOM!, teda aspoň pri listoch! :twisted: :lol: Veď ozaj pri tých cenách za vecičky, ešte toľko dávať za poštovné!Balík dôkaz máme. Ale potom poprosím, v zábere celá obáločka, adresy aj razítko. Kvôli nedorozumeniam! :idea: :!: :lol:

trochu ste uz presla s tym do extremov ale nevadi ...
dobru zabavu
aspon nabuduce clovek bude vediet komu poradit :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 4:10 pm

inguli píše:trochu ste uz presla s tym do extremov ale nevadi ...
dobru zabavu
aspon nabuduce clovek bude vediet komu poradit :wink:

Inguli, ale ja som to nemyslela na výsmech! Ale úplne vážne, že je to vôbec super nápad! skutočne, dôkaz o poslaní by sme mali, a bolo by to pre mnohé maminky lacnejšie! Možno si to zle pochopila...pre toto nemám rada písanie, lebo dochádza k nedorozumeniam, keďže nevieme vyjadriť písmenkami emóciu ako pri rozprávaní,, akým tónom je to myslené.Absolútne som ťa, alebo Vás, nechcela napadnúť, myslela som to ako seriózny návrh pre maminy. Takže ak si to pochopila ináč, ospravedlňujem sa za nedorozumenie a aj ostatným, ak to pochopili iák.KĽudne vysvetlím aj po telefóne. Lucia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 4:23 pm

lucya10 píše:Inguli, ale ja som to nemyslela na výsmech! Ale úplne vážne, že je to vôbec super nápad! skutočne, dôkaz o poslaní by sme mali, a bolo by to pre mnohé maminky lacnejšie! Možno si to zle pochopila...pre toto nemám rada písanie, lebo dochádza k nedorozumeniam, keďže nevieme vyjadriť písmenkami emóciu ako pri rozprávaní,, akým tónom je to myslené.Absolútne som ťa, alebo Vás, nechcela napadnúť, myslela som to ako seriózny návrh pre maminy. Takže ak si to pochopila ináč, ospravedlňujem sa za nedorozumenie a aj ostatným, ak to pochopili iák.KĽudne vysvetlím aj po telefóne. Lucia.

neviem vas este nepoznam tak neviem ako ste to myslela ale ked som sem teraz prisla a precitala som si to ..tak som si povedala naco sem vobec uz chodim ..ked viem rada poradim a to este aj osobne maminam aj ked sem napisu niekedy im sukromne napisem a poradim velmi rada ak mam cas a teraz toto mi padlo dost zle som sa zasekla normalne ze co to je ...ved som len rdau dala a podla mna fungujucu...lebo to co si myslia za okienkom o tom mi je jedno absolutne i ked v nasom mestecku poznam niektore na poste a su ok.
ale aj keby sa mi smiali ide o moje peniaze platim zato a keby som sa rovno chcela aj s mojou tvarou fotku tak hadam ich to nezabyje...
niektory zdrzuju rad kvoli vselijakym az hlupim otazkam tak ja by som preco nemohla/hihi/
inak kym ony daju nato peciatku ja mam pripraveny tel a ukaze mi to za oknom klik a je to ...ani si to nevsimnu ludia zamnou..ozaj je to len chvilka
mne sa to oplati aby som ostala cista keby nahodou nieco...tu sa deje vselico uz
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 4:34 pm

inguli píše:neviem vas este nepoznam tak neviem ako ste to myslela ale ked som sem teraz prisla a precitala som si to ..tak som si povedala naco sem vobec uz chodim ..ked viem rada poradim a to este aj osobne maminam aj ked sem napisu niekedy im sukromne napisem a poradim velmi rada ak mam cas a teraz toto mi padlo dost zle som sa zasekla normalne ze co to je ...ved som len rdau dala a podla mna fungujucu...lebo to co si myslia za okienkom o tom mi je jedno absolutne i ked v nasom mestecku poznam niektore na poste a su ok.
ale aj keby sa mi smiali ide o moje peniaze platim zato a keby som sa rovno chcela aj s mojou tvarou fotku tak hadam ich to nezabyje...
niektory zdrzuju rad kvoli vselijakym az hlupim otazkam tak ja by som preco nemohla/hihi/
inak kym ony daju nato peciatku ja mam pripraveny tel a ukaze mi to za oknom klik a je to ...ani si to nevsimnu ludia zamnou..ozaj je to len chvilka
mne sa to oplati aby som ostala cista keby nahodou nieco...tu sa deje vselico uz

Som rada teda a dúfam Ingridka, že ste si to možno ešte raz prečitala, a že som to vlastne myslela takto: vlastne som zduplovala Vami dobre myslenú radu a som úplne za. A asi to tak začnem robiť, ak s tým návhom prípadná kupujúca bude súhlasiť, a bude jej to stačiť ako dôkaz pre prípad potreby, v konečnom dôsledku ušetrí kupujúca takýmto spôsobom. A ešte raz sa veľmi ospravedlňujem, ak sa Vás to dotklo v prvom momente...len ako píšem...písmenká sú niekedy možno trošku zle pochopiteľné. :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 04, 2010 5:37 pm

lucya10 píše: ...pytam sa pri okienku, prosim Vas, kolko bude "celkove" postovne na tento list?, aby som vedela uviest potom sumu celkovu...(este som pred tym tak neposielala list)..pani vravi 1,20...no nezdalo sa mi to...ale ok...vypisala som sumu...sprievodku(sek) este aj doporucenku...cize pisania ako blbec...pani vypisovala este ani neviem co este...odovzdala som, polozila 1,20,- ako vravela, ona hodila na vahu...a zahlasila mi nieco o 2,02.

ano, povedala vam poštovné správne. 1,2O je poštovné za doporučený list do pol kila. Ona asi nevedela, že to chcete aj s cenou za dobierku. Ta je 82 centov a treba si to vždy priplatiť ešte extra k poštovnému. Spolu teda 2, 02€

S odfotenám balíčkom v prípade reklamácie asi na pošte nepochodíte. Oni vystopuju balíček len ak bol doporučený, alebo zasielaný ako balík, teda má číslo. Ak nie je poslaný doporučene, nikto im nedokáže, či balík doručili alebo nedoručili, bude to len vaše slovo proti ich slovu a tipnite si, kto vyhrá - chudák občan alebo štátny monopol?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 5:54 pm

sandras píše:
lucya10 píše: ...pytam sa pri okienku, prosim Vas, kolko bude "celkove" postovne na tento list?, aby som vedela uviest potom sumu celkovu...(este som pred tym tak neposielala list)..pani vravi 1,20...no nezdalo sa mi to...ale ok...vypisala som sumu...sprievodku(sek) este aj doporucenku...cize pisania ako blbec...pani vypisovala este ani neviem co este...odovzdala som, polozila 1,20,- ako vravela, ona hodila na vahu...a zahlasila mi nieco o 2,02.

ano, povedala vam poštovné správne. 1,2O je poštovné za doporučený list do pol kila. Ona asi nevedela, že to chcete aj s cenou za dobierku. Ta je 82 centov a treba si to vždy priplatiť ešte extra k poštovnému. Spolu teda 2, 02€

S odfotenám balíčkom v prípade reklamácie asi na pošte nepochodíte. Oni vystopuju balíček len ak bol doporučený, alebo zasielaný ako balík, teda má číslo. Ak nie je poslaný doporučene, nikto im nedokáže, či balík doručili alebo nedoručili, bude to len vaše slovo proti ich slovu a tipnite si, kto vyhrá - chudák občan alebo štátny monopol?

no veď práve preto si myslím, že doporučenie je najistejšie. lenže ktovie...pošlete doporučene a náhodou sa fakt niekde stratí...idete reklamovať...a čo získam...vrátia mi peniaze? alebo ako to potom je? máte takúto nejakú skúsenosť...viem si celkom dobre predstaviť, že sa pošta z toho vyvlečie. ja len, že ľudia vždy boli a budú špekulanti, aj kvôli pár euro.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 04, 2010 7:51 pm

ak to je doporučene, vedia to niekedy vypátrať podla podacieho čísla
napr. že to ešte stále leží na ich pošte a mamička si to neprišla vyzdvihnúť alebo to niekde blúdi
alebo aj to, že to vyzdvihol manžel/priatel/babka a zabudli jej to dať - aj take prípady som čítala za dobu, čo bazarikujem

a tiež ručia aj nejakou sumou v prípade straty, maš písomný doklad, že si to posielala a tiež, že to nedorazilo (druhá strana musí prevzatie podpísať).
Drahšie veci sa daju aj pripoistiť, ale vtedy treba mať špeciálnu obálku kupenu na pošte a ta je dosť drahá. Preto je lepšie poslať vtedy ako balík s poistením.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Nov 04, 2010 8:16 pm

lucya10 píše:
inguli píše:neviem vas este nepoznam tak neviem ako ste to myslela ale ked som sem teraz prisla a precitala som si to ..tak som si povedala naco sem vobec uz chodim ..ked viem rada poradim a to este aj osobne maminam aj ked sem napisu niekedy im sukromne napisem a poradim velmi rada ak mam cas a teraz toto mi padlo dost zle som sa zasekla normalne ze co to je ...ved som len rdau dala a podla mna fungujucu...lebo to co si myslia za okienkom o tom mi je jedno absolutne i ked v nasom mestecku poznam niektore na poste a su ok.

Som rada teda a dúfam Ingridka, že ste si to možno ešte raz prečitala, a že som to vlastne myslela takto: vlastne som zduplovala Vami dobre myslenú radu a som úplne za. A asi to tak začnem robiť, ak s tým návhom prípadná kupujúca bude súhlasiť, a bude jej to stačiť ako dôkaz pre prípad potreby, v konečnom dôsledku ušetrí kupujúca takýmto spôsobom. A ešte raz sa veľmi ospravedlňujem, ak sa Vás to dotklo v prvom momente...len ako píšem...písmenká sú niekedy možno trošku zle pochopiteľné. :(

to je v poho vysvetlila ste mi rozumiem :wink:

sandras to fotenie samozrejme neni na reklamaciu..to sa neda ked je obycajne poslany balik
to len pre pripad keby niekto zacal vymyslat alebo ozaj reklamovat u mna napriklad ze jej neprisiel balik..tak ja mam foto ze som to poslala a dalej sa ma to netyka...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Štv Nov 04, 2010 8:35 pm

hehheee. dajaká som nechápavá.. odfotit balíček, list pred poslaním ??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 04, 2010 9:13 pm

LubicaZiv píše:hehheee. dajaká som nechápavá.. odfotit balíček, list pred poslaním ??

ano, ale až na pošte, ked ho tam opečiatkuju, že bol podaný ... vypýtaš si ho na chvílku, cvakneš a pošleš

a na odlahčenie temy ... len tak ma napadlo, čo tak natočiť si do mobilu krátke video z posielania balíčka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako vypisujem adresu, ako davam do tašky, nesiem na poštu, tam pol hodiny stojím v rade a hromžím, potom podávam a dostane okruhle razítko a pani poštárka ho rozšafne hodí na hromadu ... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucya10 » Štv Nov 04, 2010 9:21 pm

:lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: tušim sa nám téma zapáčila :D no idem si dať teraflu a pekný večer.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Nov 05, 2010 10:16 am

sandras píše: ... len tak ma napadlo, čo tak natočiť si do mobilu krátke video z posielania balíčka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako vypisujem adresu, ako davam do tašky, nesiem na poštu, tam pol hodiny stojím v rade a hromžím, potom podávam a dostane okruhle razítko a pani poštárka ho rozšafne hodí na hromadu ... :lol: :lol: :lol:

sandras, ale uznaj, že to by teda krátke video nebolo :lol: :lol: :lol: ... už len tá polhodinka v rade (ak nie viac) :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť