lucya10 píše:Inguli, ale ja som to nemyslela na výsmech! Ale úplne vážne, že je to vôbec super nápad! skutočne, dôkaz o poslaní by sme mali, a bolo by to pre mnohé maminky lacnejšie! Možno si to zle pochopila...pre toto nemám rada písanie, lebo dochádza k nedorozumeniam, keďže nevieme vyjadriť písmenkami emóciu ako pri rozprávaní,, akým tónom je to myslené.Absolútne som ťa, alebo Vás, nechcela napadnúť, myslela som to ako seriózny návrh pre maminy. Takže ak si to pochopila ináč, ospravedlňujem sa za nedorozumenie a aj ostatným, ak to pochopili iák.KĽudne vysvetlím aj po telefóne. Lucia.
neviem vas este nepoznam tak neviem ako ste to myslela ale ked som sem teraz prisla a precitala som si to ..tak som si povedala naco sem vobec uz chodim ..ked viem rada poradim a to este aj osobne maminam aj ked sem napisu niekedy im sukromne napisem a poradim velmi rada ak mam cas a teraz toto mi padlo dost zle som sa zasekla normalne ze co to je ...ved som len rdau dala a podla mna fungujucu...lebo to co si myslia za okienkom o tom mi je jedno absolutne i ked v nasom mestecku poznam niektore na poste a su ok.
ale aj keby sa mi smiali ide o moje peniaze platim zato a keby som sa rovno chcela aj s mojou tvarou fotku tak hadam ich to nezabyje...
niektory zdrzuju rad kvoli vselijakym az hlupim otazkam tak ja by som preco nemohla/hihi/
inak kym ony daju nato peciatku ja mam pripraveny tel a ukaze mi to za oknom klik a je to ...ani si to nevsimnu ludia zamnou..ozaj je to len chvilka
mne sa to oplati aby som ostala cista keby nahodou nieco...tu sa deje vselico uz