Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Potrebujem help

Potrebujem help

od SJUZAN2 » Ned Nov 07, 2010 10:41 am

Potrebovala by som od Vás pomoc, predala som mikinu s ktorou bola pani spokojná , na druhy den mi napisala, ze s nou je je spokojna nakolko ju po prani chce hodit do kosa....neviem preco mikinu s kozusinkou prala v pracke, mne by to ani nenapadlo, no automaticky mi dala negativne hodnotenie. ZATIAL SOM TO VZDY RIESIELA TAK, ZE KED NIEKTO NEBOL SPOKOJNY, tak som mu vratila € alebo si vybral niečo ine...no s tou osobou sa neda, TEDA ANI NEPISALA, ZE CHCE TOVAR VRATIT....kedze je tovar v koši, tak uz s tym vratenim nesuhlasim. NAPRIEK tomu ze si tovar ZNICILA SAMA pranim bohvie na akom stupni bola by som ochotna, vratit sumu /neziadala o to/..ale kedze je tovar v koši....NEVIEM AKO POSTUPOVAT, PORADI MI NIEKTO? :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Nov 07, 2010 8:21 pm

taku mikinu periem aj ja v pracke "setrne"
tazko radit v tomto pripade ..ci to ozaj prala tak ako pise v negativnej ale zrjme ked bola spokojna tak aspon ja by som si dala pozor nato a ak by som to vyprala setrne ako aj ona pise a stane sa to co sa stalo jej tak urcite reklamujem a ziadam vratenie penazi...kedze je to novy tovar cize s blockom tak mam na to narok .. :roll:
skuste sa obratit na admina mozno vam poradi a prilozte si komunikaciu hore vpravo kontakt
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť