Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - mna asi porazi

od sandras » Sob Nov 27, 2010 9:45 am

demonx píše:no prepácte,ale cheli ste obycajne a preto som chcela 1 eur.banka prepocité 0,50centov a balik stal 0,60centov.co ste chceli ze ja budem platit postovné?vesticka bolo super stave a lacné. :twisted:

pokial viem, banka si sťahuje len pri priamom vklade na učet a nie ak posielala pani cez IB ... mala by ste rozdile vrátiť.
Ak ste chcela za vestu viac, mala ste ju nahodiť a predať za vyššiu sumu a nie potom vymýšlať taketo nezmyselné príplatky :roll: vraj lepidlo ... to ste na 1 obalku minula 2 tuby alebo čo???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od samdav » Sob Nov 27, 2010 10:52 am

sandras píše:
demonx píše:no prepácte,ale cheli ste obycajne a preto som chcela 1 eur.banka prepocité 0,50centov a balik stal 0,60centov.co ste chceli ze ja budem platit postovné?vesticka bolo super stave a lacné. :twisted:

pokial viem, banka si sťahuje len pri priamom vklade na učet a nie ak posielala pani cez IB ... mala by ste rozdile vrátiť.
Ak ste chcela za vestu viac, mala ste ju nahodiť a predať za vyššiu sumu a nie potom vymýšlať taketo nezmyselné príplatky :roll: vraj lepidlo ... to ste na 1 obalku minula 2 tuby alebo čo???

presne o toto ide - nech si da ceny vyssie a nie pripocitavat na postovnom, ved aj v obchode si kupujem vec na zaklade toho, aka je tam cenovka - nie?
Je to v podstate dohoda medzi predavajucim a kupujucim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Sob Nov 27, 2010 3:41 pm

kupujúca samdav najprv napísala, že chce poslať balíček obyčajne, no hneď na druhý deň písala predávajúcej aby jej to poslala doporučene za 1,20€ a následne jej previedla sumu 3,20€ čiže 2€ vesta + 1,20€ za doporučený list
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť