Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Prosím o radu !

Prosím o radu !

od freeshop » Pia Dec 03, 2010 11:47 am

Kúpila som si od užívateľa Zarija bundu v hodnote 9€(aj s poštou) Moja prvá otázka ohladne tovaru znela či je nejak poškodená . Paní mi odpísala, že nemá žiedne poškodenia ani FLAKY. Bunda mi dorazila a bola smradlavá fľakatá od potu na goliery aj rukávoch . Na vyzvanie kde som prosíla o vysvetlenie prečo mi klamala . Mi napísala že bunda môže smrdieť od papiera aj keď som nevedela že sa papier vie aj potiť!!!! a že si mám bundu oprať ! Podľa mňa je to neseriozne. Prosím o radu čo mám robiť mám právo bundu vrátiť? alebo mámprávo jej napísať negatívne hodnotenie??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pia Dec 03, 2010 2:22 pm

Podla toho,čo píšete,tak pochybujem,že by pristala na vrátenie penazí!Ale určite by som ja na vašom mieste jej dala negatívne hodnotenie.Ved nato slúžia referencie,ked je niekto spokojný-tak napíše kladnú referenciu,čo tej mamičke pomože pri predaji tovaru a aj iné mamičky si utvoria svoju mienku.A ked je niekto nespokojný-tak napíše negatívnu referenciu,to zase slúži ako výstraha pre iné maminky,čo chcú nakúpit u dotyčnej.Ja by som jej dala negatívnu referenciu a napísala by som v akom stave bol tovar.Samozrejme,že máte právo jej dat neg.referenciu,ked nieste z tovarom spokojná...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pia Dec 03, 2010 6:44 pm

UPLNE ZDIELAM TVOJ NAZOR... :? FUJ, AJ BY MA PORAZILO... :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť