Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - vrátenie tovaru bez udania dôvodu

vrátenie tovaru bez udania dôvodu

od ivkatweety » Ned Dec 12, 2010 1:21 pm

chcem sa poradiť s vami aký máte na to názor,kupujúca si u mna zakupila pansku penazenku, velmi ju chcela, zaplatila bez problemov, aj hodnotenie sme si dali obe, a potom o par dni chce vratit penazenku lebo ze jej priatelovi sa nepaci, on si kupil uz inu, a ona chce peniaze naspäť, ako postupovat v tomto prípade? vopred dakujem za tipy ako to vyriešiť :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Ned Dec 12, 2010 1:55 pm

NEPRIJEMNE, ALE TY S TYM UZ NIC NEMAS... :wink:
PODLA MNA JEJ NIC NEDLZIS A NIE SI POVINNA PENAZENKU ZOBRAT SPäT.

PRIPADNE JEJ PORAD, ABY JU POSUNULA DALEJ... :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Ned Dec 12, 2010 2:27 pm

Otrida ma pravdu,,len ked ta penazenka bola nova,,niejaka zaruka tam je.
Pokial ale penazenku uz pouzival jej priatel,,nedlzite jej naozaj nic ako otrida napisala.Mala sa najskor poradit,,ja tiez sa najskor spytam,,aj ked to uz nebude prekvapenie,,lenpsie ako kupit zbytocnost
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Ned Dec 12, 2010 2:39 pm

22Evka22 píše:Otrida ma pravdu,,len ked ta penazenka bola nova,,niejaka zaruka tam je.
Pokial ale penazenku uz pouzival jej priatel,,nedlzite jej naozaj nic ako otrida napisala.Mala sa najskor poradit,,ja tiez sa najskor spytam,,aj ked to uz nebude prekvapenie,,lenpsie ako kupit zbytocnost

NOVA, NOVA... :?
PODLA MNA UZ ANI VTEDY. TEDA V TOMTO PRIPADE... :oops:
VSAK TU SA NEJEDNA O REKLAMACIU.
KUPUJUCA BOLA SPOKOJNA, VYMENILI SI AJ KLADNE REFERENCIE, NA ZAKLADE SPOKOJNOSTI OBOCH STRAN, TAK BY TO MALO BYT UZAVRETE...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivkatweety » Ned Dec 12, 2010 4:42 pm

ano penazenka bola nova zabalena,skusim jej napisat ze jej mozem vyjst v ustrety ked budem mat najblizsieho zakaznika na tu penazenku tak jej posuniem kontakt a ona mu ju moze predat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť