Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Nie je trestné predávat "FAKE" ??

Nie je trestné predávat "FAKE" ??

od LubicaZiv » Str Dec 29, 2010 10:44 am

Neviem, ale mne sa zdá, že áno.. napísat, Adidas, Nike a je to napodobenina.. aspon by to mala dotyčná uviest.. :/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bedzyna » Str Dec 29, 2010 12:46 pm

mala by to aspon uviest suhlasim.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Dec 29, 2010 1:36 pm

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Dec 29, 2010 1:37 pm

je to trestné v svojej podstate
aj ked to tam napíše, pácha trestný čin tým, že distribuujue napodobeniny
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marika2208 » Štv Dec 30, 2010 8:54 am

je to trestne,u nas v dedine akurad minuli tyžden prišla razia k jednej pani koli tomu že predavala napodobneniny a hrozi jej aj vezenie,lebo už mala koli tomu jednu podmienku.je to smiešne lebo ludia predavaju činske haraburdy za vela penazi,viac sa oplati ist do obchodu a kupit tam aspon viete čo kupujete
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Ned Jan 02, 2011 12:37 pm

nechapem ,preco sa to tu rozobera??? je to len vrtanie sa vo veciach do ktorych nam nic nie je!! ja som si tu kupila dva fake kabeliek a som MAXIMALNE SPOKOJNA!!!! kedze nemam 1000 eur na pravu kabelku!!!!!!! a neviem teda ako je to na mmb, chodim tam casto ,ele pokial si vsimam ceny guess a LV na mmb tak su drahsie tak o cca 100 eur,a neviem teda ci sa da kupit v LV v pravom obchode kabelka za 160 eur!!!!! je to smiesne!!! lebo kabelky novinky (ako tam niekde uvadzaju), takych znaciek sa nebohybuju od 150 eur ale od 800 eur!!!!! a take ceny na mmb moc nevidim!! takze ja som celkom spokojna ,ze si mozem kupit znackovu kabelku aj ked fake,za stvrtinovu cenu ,a mozem povedat ze tie fake kabelky su kvalitne ,aspon tie co mam doma ,tak nechapem co sa tu riesi ,taketo diskusie ,ma vedia dost nastvat!! preto som sa ozvala.pekny den.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Jan 02, 2011 10:16 pm

DarinaL píše: ja som celkom spokojna ,ze si mozem kupit znackovu kabelku aj ked fake.

podla mna bud JE značková, alebo je to fake bez akejkolvek "značkovosti"

kupovať to len preto, aby som sa potom mohla niekde premavať so "značkovou" vecou, ktora je len bezcenná napodobenina je snobizmus ... ked na to nemám, radšej si kupim peknu kabelu v normalnom obchode za 30-50€ ... nemám už 15 rokov, aby som sa musela pred niekym predháňať v značkovosti ... mama doma 2 fake veci, 1 kabelu akože-Prada a jedno tričko akože-Dolce&Gabana a je to vidno na prvy pohlad, kabela sa rozpadava po roku, opadla značka :lol: a nefunguje zips, triko sa vypralo cela potlač ... to by sa na ozajstnom nestalo určite. Obidvoje bolo darček, takže tomu "na zuby nehladím", ale kvalitné to nie je, škoda penazí.

aj tenisky a športove oblečko radšej tiež v normalnom obchode vo výpredaji, teraz je za dobré ceny, ako kupovať nejaké napodobeniny vyrobené bez kontroly, krivo ušité, zdraviu škodlivé, bohvie z akého materiálu a čím farbené, ale so "značkovou" nášivkou :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Ned Jan 02, 2011 11:00 pm

Plne suhlasim so Sandras,ked na to nemam tiez by som si radsej ako Fake kupila napr.kabelku za 50E u Batu.Ved to je vysmech samej seba,hrat sa na damu s lacnou napodobeninou,ved by mi to ani nedalo. :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Pon Jan 03, 2011 1:00 am

No ja na stastie nie som zatazena na znackove veci, a to na ziadne, takze tento problem nemam. A kludne si kupim aj najeku napodobeninu v primeranej cene, bohuzial nemam tolko penazi aby som si dovolila kupit extra drahe veci a to len koli znacke. Podla mna je to na hlavu, ale kto na to ma tak at samozrejme nech si kupi aj origos znacku. V podstate som skromna osoba takze ked budem mat na kabelke od cinana nacitu znacku Gucci za par korun a po roku mi odpadne vobec mi to nevadi. Ked sa rozsype tak si kupim inu lacnu.Ale ako vravim je to na kazdom co si vybera. Ja nekupujem ani znackove topanky, hoci dcere ked idem kupovat nejdem k ziadnemu cinanovy, uprednostnujem napr.protetiku je cenovo pre mna este dostupna a kvalitna, a pre seba sa zariadim podla toho ci moja penazenka v konkretnej dobe neni skrizena s chrenom. Cize ked ju otvorim hrnu sa mi do oci slzy. Takze tak co sa tyka mna. Caute
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kicita2 » Pon Jan 03, 2011 8:56 pm

možno aj je to trestné,ale to neriešim!Ale vadí mi hlavne to,že sa ma snaží niekto presvedčit o pravosti ,ked to tak nieje.Nestalo sa mi to tu ale na Bazoši:Mala som inzerát na kúpu pánskej polokošele zn.lacoste,ktorú som chcela mojmu partnerovi kúpit pod stromček a ked som sa spítala na gombíky,lebo na originále sú aj značky na nich a požiadala som o fotku,tak už bolo ticho a už sa viac dotyčný neozval ale dovtedy ma presviedčal,že je pravá.Podla mojho názoru,človek ,ktorý predáva "fake"nech to aj uvádza,lebo tým len zavádza potencionálných zákazníkov.ved ked má niekto záujem aj o "fake"a nevadí mu to,tak si to aj tak kúpi,nie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Pon Jan 03, 2011 10:37 pm

Darinka preto, lebo ma to štve.. idem si niečo kúpit a je tam napísané napr. Nike a je to FAKE, preto.. a je to tu o tom.. o diskutovaní :) pekný večer..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LubicaZiv » Pon Jan 03, 2011 10:39 pm

sandras píše:
DarinaL píše: ja som celkom spokojna ,ze si mozem kupit znackovu kabelku aj ked fake.

podla mna bud JE značková, alebo je to fake bez akejkolvek "značkovosti"

kupovať to len preto, aby som sa potom mohla niekde premavať so "značkovou" vecou, ktora je len bezcenná napodobenina je snobizmus ... ked na to nemám, radšej si kupim peknu kabelu v normalnom obchode za 30-50€ ... nemám už 15 rokov, aby som sa musela pred niekym predháňať v značkovosti ... mama doma 2 fake veci, 1 kabelu akože-Prada a jedno tričko akože-Dolce&Gabana a je to vidno na prvy pohlad, kabela sa rozpadava po roku, opadla značka :lol: a nefunguje zips, triko sa vypralo cela potlač ... to by sa na ozajstnom nestalo určite. Obidvoje bolo darček, takže tomu "na zuby nehladím", ale kvalitné to nie je, škoda penazí.

aj tenisky a športove oblečko radšej tiež v normalnom obchode vo výpredaji, teraz je za dobré ceny, ako kupovať nejaké napodobeniny vyrobené bez kontroly, krivo ušité, zdraviu škodlivé, bohvie z akého materiálu a čím farbené, ale so "značkovou" nášivkou :roll:

Presne s Vami súhlasím :) niet čo dodat.. ak na to nemám, nebudem si kupovat FAKE
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Uto Jan 04, 2011 11:41 am

ano,ale kabelky ktore som si kupila ja stali 80 eur!!! aj to je dost,a su AAA kvality ,to znamena ze su kvalitne,a vyzeraju ako prave ,a to ze nie su prave uz nikto nevie,tam je ten princip!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Jan 04, 2011 4:44 pm

DarinaL píše:ano,ale kabelky ktore som si kupila ja stali 80 eur!!! aj to je dost,a su AAA kvality ,to znamena ze su kvalitne,a vyzeraju ako prave ,a to ze nie su prave uz nikto nevie,tam je ten princip!!

tak to sa mýlite, ludia, ktorí sa v tom vyznaju, rozoznaju fake na zaklade istých znakov dosť rýchlo. A inak medzi nami ... aj podla toho, že bežne zarábajúci človek na Slovensku si taku značku nedovolí, takže velka väčšina ludí vie, že nosíš napodobeniny.
Moja akože-Prada tiež vyšla v Turecku 70€, je to koža, vyzerá pekne, ale je ťažká, kazí sa ten zips a z "PRADA" už mam len ..A.DA :lol: Mohla som mať za tie peniaze radšej dve poriadne kabelky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Uto Jan 04, 2011 6:25 pm

:)) ved ano pokial niekto chodi autobusom s kabelkou prada je jasne ze ma napodobeninu:)))) pokial sa niekto vozi v drahsom aute je to jedno,a nikto sa tym nezaobera , to je vsetko co som chcela,uzatvaram tuto konverzaciu,:)) ja to asi takto vnimam.kabelky mam rok,a zatial vsetko drzi na svojom mieste. :)) co som velmi rada.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť