Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Nie je trestné predávat "FAKE" ??

od martinka74 » Uto Jan 04, 2011 7:05 pm

To je taka blbosť ,ze až.Napr. vo Viedni ,Prahe,Paríži cestuju damy s pravymi kabelkami kludne aj metrom to nie je o tom,kto ma ake auto.Proste Fake od originalu rozozna aj slepy a to nehovorim o kvalite,ako spominala Sandras.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Jan 04, 2011 9:05 pm

nechcem sa do toho moc miesat..len tolko ja mam aj fake aj orginal a vozim sa na skoda favorite ktory ma uz svoj vek... :wink:
a ked je prave pokazené ako aj teraz tak s autobusom iidem a niekedy v orginal adidas suprave..
je to jedno, kto naco má to si kupi kto comu sa tesi to si kupi a komu co vyhovuje
mne ukradli orginal adidas botasky zabudkla som pred dverami na noc plakala som lebo si nemozem dovolit znova orginal kupit ale boli uzasnéé pohodlné a moje najmilsie..
kupila som si tu fake ci orginal neviem na 100% ale vyzeraju ako tie co som mala su rovnako pohodlné a uzasne a som spokojna...vyzeraju absolutne rovnako ako tie orginalky vyzerali..viac nemam co dodat :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Jan 09, 2011 10:40 pm

juj..dobrá téma zas :wink: ja som u nás v Tn teraz behala po výpredajoch v Laugu atd. a kúpila som si orig.Adidas tričená na leto s pekným zlatým nápisom po 6,8€!!!! no nekúpte to :lol: :lol: :lol: malému tenisky nádherné za 20 a mne za 26..všetko orig..takže ja osobne fake nepotrebujem kupovať :P Iné je to ale u kočiek,čo takéto obchody blízko nemajú..ale radšej tu na bazare kúpiť použité,ale veľmi zachovalé orig.vecičky :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Jan 10, 2011 10:09 am

Janka81 píše:juj..dobrá téma zas :wink: ja som u nás v Tn teraz behala po výpredajoch v Laugu atd. a kúpila som si orig.Adidas tričená na leto s pekným zlatým nápisom po 6,8€!!!! no nekúpte to :lol: :lol: :lol: malému tenisky nádherné za 20 a mne za 26..všetko orig..takže ja osobne fake nepotrebujem kupovať :P Iné je to ale u kočiek,čo takéto obchody blízko nemajú..ale radšej tu na bazare kúpiť použité,ale veľmi zachovalé orig.vecičky :lol:

cavi jani aj ja co som tu kupovala su orginal podla mna aspon ja teda ziadny rozdiel nevidim v tych botaskach ale mozno niekto len preto ze to kupovala tu povazuje za fake..
no ja som zasla aj do obchodu nike a vyskusala aj tie druhe ktore mam tiez odtialto z bb a taktiez nevidim rozdielů akurat ze v nike boli v akcii za 1000 v sk a tu som kupovala za 23 eur.. :wink:
ale by som uviedla jeden priklad mam supravu z obchodu teplakovu nike mam tu supravu rok a keby som to chcela predat tak by som mohla zato asi tak 5 eur si pytat i ked je to nike ale farba je absolutne vyblednuta a na mikine same zmolky i ked nie tie velke ale su to zmolky a ide o znackovu teplakovu supravu z orginal obchodu nike...takze tak
a nieje to preto ze by som nevedela prat :wink: na taketo veci si davam pozor..a to som ani tak moc nenosila teda nie dlho lebo som rychlo schudla a uz nosim o dve cisla mensie ako ta suprava ..teraz v om upratujem doma uz ani na ulicu si to neviem dat a plus mam nike tricko cierne ktore po viacerych praniach je uz sive tiez uz len doma nosim a kupovala som v akcii v obchode nike tu u nas za 17 eur
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Pon Jan 10, 2011 12:24 pm

no ved ono je to asi tym ,ze uz aj znackove veci sa robia skor kvantitavne ako kvalitativne:)) aj ja to poznam velmi dobre. preto si uz radsej kupim fake za lacnejsi peniaz ako predrazenu znackovu vec ,ktora sa opotrebuje uplne rovnako ,co sa tyka veci na oblecenie.Ale u kabeliek je to ine,tam bud natrafite na kvalitny fake ,alebo nekvalitny, ja som zatial natrafila na tie kvalitne faky ,a nelutujem za to ani korunu.:)) ale pri tych veciach na oblecenie ,to poznam velmi dobre,naozaj vyrobcom znackovych veci uz ide skor o kvantitu ,ako o kvalitu,uz sa pomali vsetko dava sit do Ciny,ja predavam znacku FOX,a viem ,z e kvalita je to uz ina ako ked sa to tu zacalo predavat tak pred cca 8 rokmi,tam bolo napisane aj ine miesto vyrobi,nie ako teraz vsade je made in cina aj na znackovych handrach.a potom sa cudujeme ze po troch praniach to mozeme vyhodit.:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Pon Jan 10, 2011 2:11 pm

Ja som zasadne proti FAKE neznasam to a ani nekupujem ak nemam na LV naco by mi bola niesom ziadna star aby som sa ukazovala a su aj za menej penazi kvalitne veci a nie miletickove a pod. Ak chcem nike tenisky idem do obchodu a kupim si ich ale aby som isla k cinanovi a kupila si ich tak tak by som uz isto musela byt padnuta na hlavu ,,,,
Ty co nato nemaju tak aj tak je nanich vidit ked si kupia pajcku za 20 eu a vyzerato horsie ako by isla do klasickej obuvi alebo ineho obchodu a kupila peknu tasku ci obuv za tie iste peniaze popripade tu na bazariku kupila peknu i ked nosenu vec . To je moj nazor ,ktori uz sem pisem aspom 10x .
Kazdy mame na vyber ,ale ako hovorim ak je niekto obleceny v pajce je to take trapne a okate ,ze sa na to vzdy pekne zabavim ,,
Ja by som to vsetko spalila na jednej kope sama umela hmota ktora skodi telu a aj vsetkemu ostatnemu ,,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Pon Jan 10, 2011 2:44 pm

ano su baby ktore sa vyobliekaju do fakov ad hlavy az po paty,a vidiet aj z kilometra, ze maju faky,a som hlavne alergicka na baby ktore nosia tie klasicke LV hnede,tie kabelky uz nevyzeraju draho ani ked by som rovno za nu dala 300 eur,tak aj tak by si kazdy myslel ze to mam fake.Lebo tie kabelky nosi uz kazda druha tenegerka!! Treba kombinovat lacne s drahym, ked sa vie baba nahodit,tak aj ked si da fake kabelku ,tak nevyzera vobec lacno ,a nikto nevidi, ze kabelka je fake pokial vyzera kvalitne,a clovek je k nej pompezne zladeny!!:))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pon Jan 10, 2011 3:12 pm

Lindi hovorite mi z duse,to sme asi dve alergičky na Fake. :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pon Jan 10, 2011 3:20 pm

Neznasam ked niekto dehonestuje znacky ako napr LV.Kazda jedna vec z jeho dielne je fakt nadhera,skvost do detailov prepracovana a samozrejme kvalita,ktora vydrzi minimalne 20 rokov a po matkach tieto kabelky nosia este dcery a to nehovorim o nadčasovosti,ziadny vulgarny brak.Preto ma vytaca,ked si niekto pod Fake nadrzovku napise LV a predava to za 30E. :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Pon Jan 10, 2011 3:40 pm

no mam aj prave lodicky od Louboutina ,ale pokial nie som slovenska celebrita,tak to nikto nevie ,ze su prave.a je mi to jedno, co si kto mysli,ked si dam prave lodicky a fake kabelku, a idem na veceru , tak to nikto neriesi,alebo riesi a posuskava si,zlatokopka alebo tak:) ako to teraz dost leti :) ,ale mne je jedno co si kto mysli:)) A ano veci na oblecenie fake sa ani mne nepacia.ani to nenosim,to si radsej zajdem do sekaca,a najdem tam take kusky,ze mi ich moze aj Mojseova zavidiet:))))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Jan 10, 2011 4:35 pm

je vazne pravda ze nie je fake ako fake:)uz som kupila viac veci co neboli origos mam doma dve pubertacky a skola kamosky a spolocnost ich tlacia niekde kde nepatria proste kazde decko chce byt in .pri troch detoch na origos veci nemam aspom nie na vsetky a tak som im odtialto niekedy kupila falzose.baby boli spokojne pred kamoskami vyzerali coolovo a vsetci sme spokojny:)len je pravda ze niektore veci su kvalitnejsie a niektore nemej :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Jan 10, 2011 4:39 pm

ale je jasne ze by sa nemali predavat no pozrite na to s tej opacnej strany nepredavali by ich keby ich nikto nekupoval :D a kupujucich je ozaj dosst a ja neverim ze uz len podla ceny ty ludia nevedia ze to nie je origos
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od macusik » Štv Jan 27, 2011 12:19 am

natusa píše:ale je jasne ze by sa nemali predavat no pozrite na to s tej opacnej strany nepredavali by ich keby ich nikto nekupoval :D a kupujucich je ozaj dosst a ja neverim ze uz len podla ceny ty ludia nevedia ze to nie je origos
Natuška dobre si to napísala :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť