Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - prosim poradte ako konať

prosim poradte ako konať

od lenea18 » Uto Feb 01, 2011 12:56 pm

ahoje poradte mi ako konat v takej situacii predala som jednej babe nejake veci dve a uviedla som pravdive velkosti aj miery som jej poslala na do bierku aj prvou triedou cize sami viete ze to neni lacny spas ta dobierka...pani mi pise ze uz jej doslo aj ze je zhrozena ze vsetko je jej velke ze ona myslela ze to je nevem ake cislo tak nevem ci je slepa ci co jasne som tam uviedla velkost aj miery a ona ze mi posle naspet veci a ze mam jej vratit peniaze tak teraz ako mam konat vtejto situacii ked ja som ju ani neoklamala ani nic len ona je slepa teraz koli tomu jej mam vratit peniaze aj ked mi posle naspet veci?prosim poradte vdaka :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 01, 2011 2:42 pm

Ak si dotyčná veci nepremerala a teraz jej nesedia je to jej chyba. Ak sa jednalo o použitý tovar, je to iba o dohode medzi vami dvoma či jej tovar vezmete späť. Ak ste ochotná ich vziať späť, nech Vám ich najprv pošle a až potom pošlite späť platbu, ale iba za dany tovar. Poštovné si hradí sama
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lenea18 » Uto Feb 01, 2011 3:26 pm

to tovar nebol cisto novy ale ani nenoseny cize v super stave tak ale teraz koli tomu som minula na postovnom aby poto mpovedala ze jej to je velke a zase vracat peniaze
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Feb 01, 2011 4:42 pm

lenea18 píše:to tovar nebol cisto novy ale ani nenoseny cize v super stave tak ale teraz koli tomu som minula na postovnom aby poto mpovedala ze jej to je velke a zase vracat peniaze

ak ste ochotná vziať tovar späť, neplatíte jej poštovné. Čiže jej vrátite iba sumu za dany tovar, poštovné si platí kupujúca
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lenea18 » Str Feb 02, 2011 12:31 pm

no ale ked mam podmienku ze tovar neberiem spat to myslim ze viac bab ma v podmienkach a vela ani nevrati...lebo mala si zistit miery ja zato nemozem ze nepozna svoju velkost...tak skusim to nejako vysvetlit ak to pojde k horsiemu tak napisem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Feb 03, 2011 2:45 pm

lenea18 píše:no ale ked mam podmienku ze tovar neberiem spat to myslim ze viac bab ma v podmienkach a vela ani nevrati...lebo mala si zistit miery ja zato nemozem ze nepozna svoju velkost...tak skusim to nejako vysvetlit ak to pojde k horsiemu tak napisem

alex nepise ze jej mate vratit ale ze "ak ste ochotna"a to je len na vas ..kedze mala miery atd tak vy ste nepochybila mala merat pani lepsie to je vse..
mne sa tiez stalo a predala som to sama kedze som mala miery od predavajucej ani ma nenapadlo pytat peniaze spat len som jej napisala vec je tu je mi velka alebo mala posuvam dalej a je to..
takze ak sa rozhodnete ze nie, nemusite mat vycitky svedomia zato ze ste nebrali svoj tovar spat... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť