Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - kúpa hračiek

kúpa hračiek

od oressi » Pon Feb 07, 2011 1:15 pm

Zdravím,kupovala som hračky od mariangely,a môžem povedať,že ak takto robí obchody aj s ostatnými kupujúcimi tak aj zarobí,predala mi hračky-na foto.ponuke mala zobrazených 5ks,dohodli sme sa na cene,poslala som peniaze na účet a prišli mi len 4 ks hračiek-tak dávajte si ostatní pozor na túto predávajúcu!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mirkine » Pon Feb 07, 2011 10:11 pm

"maryangela" ja som mala tiež s nou rozrobený obchod,tenisky si rezervovala natahovala ma atd..
po dvoch týždnoch som jej napísala čo a ako a ani sa neračila ozvať!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Feb 07, 2011 10:46 pm

oressi a riešila si to s nou? Možno len sa pomýlila pri balení :wink: Ja by som najskor požiadala, nech mi chybajucu hračku dopošle.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Uto Feb 08, 2011 3:55 pm

sandras píše:oressi a riešila si to s nou? Možno len sa pomýlila pri balení :wink: Ja by som najskor požiadala, nech mi chybajucu hračku dopošle.

ma 3 neutralne a 7 zlych hodnoteni tak asi kde je pravda ,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Feb 08, 2011 4:14 pm

ja som tu pani si zastavala v jednom pripade uz daavno no odvtedy neviem co si mam mysliet..
poslala mi priklad 1ho ci nevymenim napisala som dakujem nie nevymienam..odpoved uz nic..
2ho na dalsi inzerat vymenili by ste?ja opat nie nevymienam...zas ziadna odpoved
presiel asi mesiac alebo par tyzdnov len a dalsia sprava vymena?tak som napisala ze dvakrat ste mi pisali uz nevymienam!!!!
zas nic a po nejakom case opat sprava rovnaka ale som jednoducho odignorovala ..
nechcem jej krivdit ani potapat ju ale ak su veci alebo ludia ktore si neviem vysvetlit alebo kam dat tak toto je priklad o tom :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Uto Feb 08, 2011 6:28 pm

ja sa jej nezastávam ... ja len či to s nou riešila, lebo som pozerala včera a nemala od oressi žiadnu referenciu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Feb 08, 2011 8:58 pm

sandras píše:ja sa jej nezastávam ... ja len či to s nou riešila, lebo som pozerala včera a nemala od oressi žiadnu referenciu

sandras nenarazala som nato ze teraz si ju ty zastavas:-)
len moju skusenost s nou som pisala :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Feb 09, 2011 9:43 am

inguli píše:ja som tu pani si zastavala v jednom pripade uz daavno no odvtedy neviem co si mam mysliet..
poslala mi priklad 1ho ci nevymenim napisala som dakujem nie nevymienam..odpoved uz nic..
2ho na dalsi inzerat vymenili by ste?ja opat nie nevymienam...zas ziadna odpoved
presiel asi mesiac alebo par tyzdnov len a dalsia sprava vymena?tak som napisala ze dvakrat ste mi pisali uz nevymienam!!!!
zas nic a po nejakom case opat sprava rovnaka ale som jednoducho odignorovala ..
nechcem jej krivdit ani potapat ju ale ak su veci alebo ludia ktore si neviem vysvetlit alebo kam dat tak toto je priklad o tom :roll:

dobre si to vystihla Ingrid!! proste sú niektorí ľudia,čo sa presne takto správajú-či je to povrchnosť,flegmatickosť,či drzosť,alebo nebodaj strata pamäti :roll: :idea: :wink: :wink: tak to sa asi nedozvieme---je im proste všetko jedno a pokiaľ to nejak špeciálne neubližuje,najlepšie je to ignorovať 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť