Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - JEDNALA SOM NESPRAVNE ?

JEDNALA SOM NESPRAVNE ?

od Jenny794613 » Str Feb 16, 2011 1:17 pm

Posielala som osmeho balicek. 2. tr. Napisala som dotycnej, ze je odoslany. Myslim si, ze ked jej neprisiel domov na treti max. na 4. den, mala mi dat vediet ! To neni moja starost, ci jej prisiel, ja mam vyzvedat od kazdeho kupujuceho ci ma uz doma balik ? On mi ma napisat, ked ho doma nema v ocakavanej dobe, ale nie po tyzdni.
ALe tato pani mi napisala az jeden cely tyzden po tom, ako jej neprisiel co je asi jasne, ze po takej dlhej dobe som povyhadzovala podacie listky zpred tyzdna !!!! Kedze sa nikto nestazoval, posielala som vtedy viac balickov.

Napisala som jej ale podacie cislo aspon.
no listok uz nemam.

TERAZ MI NEVERI, ZE OSM HO POSLALA, PRETOZE SOM S POSLANIM MESKALA VELMI DLHU DOBU.
A ja zas jej neverim, ze ho nema, podla mna sa mi len chce pomstit, ze som ho tak dlho neposlala.
Myslim si ze ked ho prevzala tak podpisala nieco, kde to podacie cislo muselo vystupovat. Ci nie ?
DA SA TEDA PROSIM VAS NIECO ZISTIT ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Feb 16, 2011 2:44 pm

Ja mam tiež nervy, ked sa ani neozvu, či prišlo alebo nie, zvyčajne sa po týždni opýtam, či maju balík a či je všetko OK, až potom píšem referenciu. Vyhadzujem lístky až tak po 3-4 týždnoch, alebo ked mi príde info o balíčku ... škoda, že ho nemáš, teraz nemožeš ani reklamovať ani nič :? Maximálne (ak maš podacie číslo) chod na poštu overiť, či ho predsalen neprebrala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Str Feb 16, 2011 4:22 pm

sandras píše:Ja mam tiež nervy, ked sa ani neozvu, či prišlo alebo nie, zvyčajne sa po týždni opýtam, či maju balík a či je všetko OK, až potom píšem referenciu. Vyhadzujem lístky až tak po 3-4 týždnoch, alebo ked mi príde info o balíčku ... škoda, že ho nemáš, teraz nemožeš ani reklamovať ani nič :? Maximálne (ak maš podacie číslo) chod na poštu overiť, či ho predsalen neprebrala.

Dakujem za radu. Je to celkom mila pani a ked mam pravdu povedat, ozaj dlhu dobu som jej ho nevedela poslat a teraz toto.
Uz nebudem vyhadzovat podacie budem ich asi niekam zakladat lebo penazenku som uz mala plnu, tak som to vyhodila, kedze sa nikto neozyval ze by bol nejaky problem.

A myslite ze sa to da overit ci ho prebrala bez toho podacieho listka teda ?
To by bolo super. Ak teda by sa dokazalo ze nie, poslala by som jej hned ine rifle. Lebo peniaze jej vratit neviem,keby som mala, aj by som vratila ale nie su na obhlade ziadne takze to sai nie. Aj ked ona odomna ziada vratenie penazi. Bude sa musiet uspokojit s inym tovarom :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od DarinaL » Str Feb 16, 2011 7:00 pm

mozes skusit zavolat aj na postu, kam si balicek posielala. ja to tiez tak robim, ked niekomu posielam dobierku a potom sa vyhovara ze mu nic neprislo. Podla PSC si najdi v googli telefonne cislo na postu, kam mal balicek dorazit a potom im uz len nadiktujes podacie cislo popripade aj adresu prijmatela a odosielatela a mala by si dostat info, ci balicek dorazil a bol prevzaty. vela stastia :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Str Feb 16, 2011 7:06 pm

DarinaL píše:mozes skusit zavolat aj na postu, kam si balicek posielala. ja to tiez tak robim, ked niekomu posielam dobierku a potom sa vyhovara ze mu nic neprislo. Podla PSC si najdi v googli telefonne cislo na postu, kam mal balicek dorazit a potom im uz len nadiktujes podacie cislo popripade aj adresu prijmatela a odosielatela a mala by si dostat info, ci balicek dorazil a bol prevzaty. vela stastia :)

jeeeeeeeeeeeeeeee :)))) toto som nevedela, ze aj take sa da... zajtra tam zavolam uz sa tesim :D Dufam, ze budem pocut dobre spravy. NIkdy sa mi balicek este nestratil. A diky za radu !!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bzuco1 » Str Feb 16, 2011 8:21 pm

ja mám aj v podmienkach - ak sa mi do 5 dní neozvete či balíček prišiel/neprišiel, vec dalej neriešim, nakoľko lístky zahadzujem....a je to...nie si povinná sa vypytovať, či im balík prišiel...pokiaľ sa sami neozvú, to nie je tvoj problém
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Str Feb 16, 2011 9:04 pm

bzuco1 píše:ja mám aj v podmienkach - ak sa mi do 5 dní neozvete či balíček prišiel/neprišiel, vec dalej neriešim, nakoľko lístky zahadzujem....a je to...nie si povinná sa vypytovať, či im balík prišiel...pokiaľ sa sami neozvú, to nie je tvoj problém

To ste vyriesili velmi dobre, ze to mate v podmienkach :).
Ja tej pani ked sa vyjasni vec aj napriek tomu, ze nie je moja vina, ze jej balicek neprisiel a neviem to reklamovat lebo sa ozvala neskoro poslem miesto tych rifli ine rifle ale len preto, lebo cakala na balicek velmi dlho kym som ho odoslala presla dlhla doba.

Keby to tak nebolo po tychto radach by som to uz vobec neriesila ani, lebo ako vidim podla rád ludí, nejednala som nespravne, ked som po tom tyzdni zahodila podacie a ked som sa nespytala predtym, ci balicek dorazil.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dadusha » Str Feb 16, 2011 11:11 pm

neviem o akej velmi dlhej dobe tu pisete,kedze na 5 den som vam napisala ze mi nic neprislo,sobota a nedela sa nepocitaju lebo vtedy posta nerobi.dlhy cas by to bol keby som sa ozvala az po 2 tyzdnoch,ale 5 pracovne dni nieje vobec dlho,je to uplne normalne ze som este pockala,lebo niekedy sa stava ze balik pride aj par dni neskor,ale ked neprisiel ani na 5 den tak uz mi to bolo divne.a podacie listky urcite netreba po tyzdni vyhadzovat,ja si ich vzdy pre istotu necham aj mesiac aby som potom nemala zbytocne problemy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Feb 16, 2011 11:55 pm

No 5 dni je dost malo ja odkladam aspom mesiac ved niekedy sa stane ze IItr nepride ani do 5 dni v pohode mne sa to uz stalo. A ja vzdy pisem z mojej iniciatívy ze ci balicek prisiel ..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Feb 16, 2011 11:56 pm

dadusha píše:neviem o akej velmi dlhej dobe tu pisete,kedze na 5 den som vam napisala ze mi nic neprislo,sobota a nedela sa nepocitaju lebo vtedy posta nerobi.dlhy cas by to bol keby som sa ozvala az po 2 tyzdnoch,ale 5 pracovne dni nieje vobec dlho,je to uplne normalne ze som este pockala,lebo niekedy sa stava ze balik pride aj par dni neskor,ale ked neprisiel ani na 5 den tak uz mi to bolo divne.a podacie listky urcite netreba po tyzdni vyhadzovat,ja si ich vzdy pre istotu necham aj mesiac aby som potom nemala zbytocne problemy

to bol zaplateny balik dopredu alebo dobierkA?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Štv Feb 17, 2011 12:43 pm

Balik bol zaplateny dopredu. Tak 5 pracovnych dni je podla mna vela. Ale dlhou dobou som myslela tu dobu, pocas ktorej som tie rifle poslat nevedela.
DOteraz som odoslala okolo 60 veci, nikto sa mi nestazoval iba jedina osoba ze jej balicek neprisiel a stazovala sa mi uz na 4. den. Lebo to je normlane, ze ked Vam na treti nepride, co b yuz mal prist, tak pockate este jeden a date o tom vedeit. POdla mna je 5 vela, ja som ich povyhadzovala uz. Ale kazdy to asi berie inak no. Mne keby neprisiel ja uz na treti den pisem ze tu nie je a na 4 uz s vykricnikom.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Štv Feb 17, 2011 1:30 pm

SUPER KUPUJUCA CIZE DADUSHA MI PRAVE NAPISALA, ZE MA RIFLE NA POSTE. :)

Takze je konecne vsetko vybavene, balicek sa nestratil.
Kazdemu dakujem za rady :)

TEMU MOZTE UZAVRIET ALEBO ZMAZAT.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť