Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Upozornenie

Upozornenie

od Karabinka » Pia Feb 18, 2011 7:37 pm

Chcela by som upozorniť na užívateľa katver 159, ktorá nepravdivo popisuje predávaný tovar. Tovar označený ako 100% bezzávad, ale v skutočnosti onosený s dierkami a zažtnutými flekmi. Na dohodu o vrátení peňazí nechce ani počuť, je evidentné, že urobila dobrý obchod keďže som jej za tovar zaplatila 18 EUR. Dokonca ma obvinila, že tie dierky som tam urobila sama!!!!??? Obchod na tomto portály je založený na serióznosti a dôvere pretože tovar sa nedá vidieť dopredu ale táto pani má k serióznosti ďaleko a vôbec nemá čo robiť na tomto portály, preto žiadam aby jej bol pozastavený účet. Cítim sa podvedená.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Upozornenie

od inguli » Pia Feb 18, 2011 8:30 pm

Karabinka píše:Chcela by som upozorniť na užívateľa katver 159, ktorá nepravdivo popisuje predávaný tovar. Tovar označený ako 100% bezzávad, ale v skutočnosti onosený s dierkami a zažtnutými flekmi. Na dohodu o vrátení peňazí nechce ani počuť, je evidentné, že urobila dobrý obchod keďže som jej za tovar zaplatila 18 EUR. Dokonca ma obvinila, že tie dierky som tam urobila sama!!!!??? Obchod na tomto portály je založený na serióznosti a dôvere pretože tovar sa nedá vidieť dopredu ale táto pani má k serióznosti ďaleko a vôbec nemá čo robiť na tomto portály, preto žiadam aby jej bol pozastavený účet. Cítim sa podvedená.

napiste hore vpravo na kontakt adminovi :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Karabinka » Sob Feb 19, 2011 8:07 pm

Aj som napísala, vraj mi má vrátiť peniaze ale to silno pochybujem, že vráti. Nenormálne sa tomu bráni, až je vulgárna. Napísala som jej negatívne hodnotenie, snáď aspoň takto zabránim ďalším podvodom. Aj v obchode sa dá tovar do určitej doby vrátiť tak neviem prečo je tu taký problém. Kupujeme mačku vo vreci, asi tu prestanem nakupovať. Doplácajú na to seriózni a spoľahliví užívatelia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Feb 19, 2011 8:40 pm

no pozrela som si tu supravu u nej mame rovanku doma ale len vrch je rovnaka kedze tie gatuse su uplne ine ako vrch na tej fotke ...nevyzera byt ako orginal spolu kupovana suprava...a to si pytala od vas 5 eur ta pani za postu?lebo pisete ze 18 eur ste platila a ona ma za 13 tu supravu :roll:
postovne stoji 1,20 max 1.40
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Karabinka » Ned Feb 20, 2011 12:09 am

Ale nie, okrem tej súpravy som brala od nej ešte jedny samostatné tepláky, ale tie boli v takom istom stave. Chcela som to malému do škôlky, ale v tom môže ísť akurát na dvor a to je za 18 EUR trošku veľký luxus.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mirkine » Ned Feb 20, 2011 1:29 am

to ani nieje suprava :shock: :roll:
niektorý ludia už vážne nevedia čo za obnosene vyprate derave veci pýtat :twisted:
ved novu adidaskovú supravu kupite za 18€ a dnes som videla na MMB aj za 16€ NOVU krasnu!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Karabinka » Ned Feb 20, 2011 9:21 pm

veď práve, a dnes som dokonca od tej milej pani dostala negatívnu referenciu, že si vymýšľam. Ale keby to nebola pravda tak by nemala problém mi vrátiť peniažky. Ale už by ju tak výhodne nedokázala predať.Je mi z nej zle.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mirkine » Ned Feb 20, 2011 9:29 pm

Karabinka píše:veď práve, a dnes som dokonca od tej milej pani dostala negatívnu referenciu, že si vymýšľam. Ale keby to nebola pravda tak by nemala problém mi vrátiť peniažky. Ale už by ju tak výhodne nedokázala predať.Je mi z nej zle.

ved božie mlyny melú pomaly ale isto :twisted:
jej sa to vráti...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť