Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poradite??

Poradite??

od 17zuzka6 » Ned Feb 20, 2011 10:22 pm

Maminky,chcem sa len opytat...mam uz pomaly plne zuby toho,ze mi denne niekto klikne na inzerat,ziada rozmery a potom sa uz nikdy neozve...a druha vec,mam v podmienkach predaja napisane,ze komunikujem len cez BB,nie cez maily a stale mi pisu tam a potom som ja ta sprosta...ako sa mam zachovat k takymto ludom...:??:((((((
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Poradite??

od sandras » Ned Feb 20, 2011 11:12 pm

17zuzka6 píše:Maminky,chcem sa len opytat...mam uz pomaly plne zuby toho,ze mi denne niekto klikne na inzerat,ziada rozmery a potom sa uz nikdy neozve...a druha vec,mam v podmienkach predaja napisane,ze komunikujem len cez BB,nie cez maily a stale mi pisu tam a potom som ja ta sprosta...ako sa mam zachovat k takymto ludom...:??:((((((

ignorovať ... a ked pýta len rozmery, neber to vážne, kym nepožiada o rezerváciu, prípadne si to daj do podmienok predaja
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 21, 2011 12:02 am

len ked clovek ma taku zlost na toto...aspon keby odpisali,ze nemaju zaujem...aj teraz mam take dve......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jamirka » Pon Feb 21, 2011 12:40 am

Dajte si aj vy u nich niečo premerať, aspoň tri veci a potom kašlite na ne :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Poradite??

od alex » Pon Feb 21, 2011 8:57 am

17zuzka6 píše:Maminky,chcem sa len opytat...mam uz pomaly plne zuby toho,ze mi denne niekto klikne na inzerat,ziada rozmery a potom sa uz nikdy neozve...a druha vec,mam v podmienkach predaja napisane,ze komunikujem len cez BB,nie cez maily a stale mi pisu tam a potom som ja ta sprosta...ako sa mam zachovat k takymto ludom...:??:((((((

skôr by som do inzerátu vždy uviedla aj tie rozmery aby sa na ne nemuseli už pýtať a ak by niečo, napíšte im do správy aby odpovedali priamo na BB že do mailu nechodíte často
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gabi72 » Pon Feb 21, 2011 2:23 pm

Bohužiaľ, ani fakt, že uvediete do inzerátu rozmery predávanej veci, mnohé neodradí. Jedna pani mi raz napísala na šaty, ktorých rozmery som uviedla v inzeráte, či by som ich pre istotu ešte raz nepremerala, lebo jej nevyhovovala dĺžka. Tak som jej odpísala, že jej šaty predám v takej dĺžke v akej sú, ale do balíčka pridám Arabelin prsteň, aby si ich mohla predĺžiť. A takýchto príkladov má každá z nás na mraky:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 21, 2011 4:27 pm

Ved ja by som to aj rada premerala,ked clovek ani nestiha,som rada,ked sa mi podari vecicky pofotit:)a najradsej na tom vsetkom mam to,ked vecicky premeram a potom mi ta dotycna odpise,ci nemam zaujem o vyyyymenu...vtedy ma uz ozaj ide trafit slak,by som vyhodila pocitac von oknom :twisted: a este ked aj pytaju veecicky zadarmo,alebo velmi velmi chcu zjednavat ceny ...a to si myslim,ze uz takto su dost nizke...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pon Feb 21, 2011 4:32 pm

Musim aj ja suhlasit,v poslednej dobe sa s tym zjednavanim cien akoby vrece pretrhlo.Ale co uz aj to patri k bazaru.:)Aspon ze sa predava,to je najdolezitejsie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 21, 2011 4:35 pm

Len ked niekedy uz az sialene vyjednavaju....minule chcela jedna pani odomna za 5 eur-2 teplakove supravky+teplaky+tricko a este aby som aj zaplatila postovne za nu.... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gabi72 » Pon Feb 21, 2011 4:38 pm

Ak sa dotyčná pri veci, ktorú predávam za 1,-euro neopýta, či jej to dám aj vrátane poštovného :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pon Feb 21, 2011 4:40 pm

No super,dobry obchodik.A este jedna vec sa rozmohla,posielanie veci obycajne.Skoro kazda mamicka chce teraz poslat obycajne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pon Feb 21, 2011 4:47 pm

Aj odomna pytaju obycajne,ale ich hned upozornim,ze ak sa to strati,maju smolu....a vela pytaju aj na dobierku,ved o kolko viacej zaplatia na postovnom...nechapem...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť