chcem kupit práčku a stale rozmyšlam nad akou...
vie niekto poradit aka značka alebo čo je pre mna
dakujem za každu dobru radu
mne sa páči tato
http://www.play.sk/samsung-wf0602-nuv--prasok
tam je cena 299€ ale teraz ju maju v planeo elektro za 249€

sandras píše:závisí ako maš miesto a ako si zvyknutá
ja som vždy mala len spredu plnenú práčku a inú nechcem
navyše v kúpelni mame vymurovany pult, kde my vyjde presne pod ten pult, takže u nas zvrchu plnená neprichádza di uvahy.
Zvrchu plnená mava zasa o niečo menšie rozmery (čo može byť vyhoda v panelakovej kupelni), ale rataj s tým, že sa do nej budeš musieť nakláňať a prádlo "loviť". K prednemu plneniu si zasa musíš čupnúť ...
My sme si vybrali minulý rok práčku LG, aj kvoli tomu, že patrí k najtichším a čítala som aj viaceré pozitívne odporúčania. Aj v elektre nam odporúčali práve túto značku. Vyhla by som sa práčkam Whirlpool, kvalita išla vraj dosť dolu, i ked to kedysi bola dobrá značka. Nemecke značky ako Miele alebo Bosch su zasa dosť drahé. Samsung sme mali kedysi ešte ako Calex-Samsung, vydržala dosť dlho, ale odvtedy už može byť kvalita uplne inde, takže neviem...

martinka74 píše:Ahoj,ja som teraz nedavno kupovala pracku,som fanatik na pranie tak som kupila Miele,to najlepsie co na trhu je,ale chlapik co mi ju predaval vravel ,ze Samsumg ma velmi dobre pracky co sa tyka v porovnani kvalita a cena.Tato vyzera fakt super a ma aj super cenu.Urcite nekupuj Whirpool ,mala som uz dve a nikdy viac,normalne mi trhali pradlo.Tiez mam spredu plnenu a inu si ani neviem predstavit.Funkcia bez ktorej by som nevedela byt je kratke pranie 30 minut,velmi vela to vyuzivam.

sandras píše:chladničku mame samsungmy sme chceli chromovú, nie bielu (všetky spotrebiče v kuchyni mame chromove) a oni maju taky ten chrom, že na nom nevidno tak capkance. Lebo kamoška ma iny povrch a povedala, že nič ine nerobí, len chladničku čistí

sandras píše:chladničku mame samsungmy sme chceli chromovú, nie bielu (všetky spotrebiče v kuchyni mame chromove) a oni maju taky ten chrom, že na nom nevidno tak capkance. Lebo kamoška ma iny povrch a povedala, že nič ine nerobí, len chladničku čistí