Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Čo by ste urobili?

Čo by ste urobili?

od lubenka77 » Pon Mar 28, 2011 4:32 pm

S predávajúcou som sa dohodla na kúpe kočíka, bola veľmi ochotná mi ho aj doručiť domov cez pol Slovenska, dohodli sme sa, že mi zatelefonuje, len už je to týždeň, a stále nič. Včera som jej napísala mail, zatiaľ neodpovedala, nuž dnes som napísala, že počkám ešte do stredy...až tak veľmi ma to nesúri, kľudne počkám aj 2 týždne, len tomu nerozumiem, prečo nereaguje...V piatok tu bola, vymazala inzerát, tak neviem, či kvôli tomu, že kočík sľúbila mne, alebo ho posunula niekomu bližšie svojho bydliska, ani by mi to veľmi neprekážalo, len by som to rada vedela...čo by ste urobili, mám ešte počkať, alebo hľadať niečo iné?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Pon Mar 28, 2011 5:00 pm

asi by ste mala este pockat mozno nemohla ist s nejakej priciny na net.no chapem vas ze mate obavy aj ja by som mala:(myslim ze kazdy kupujuci netrezlivo caka kedy mu pride tovar ved peto si ho kupuje,dufam ze to dopadne dobre:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubenka77 » Pon Mar 28, 2011 7:09 pm

Natuška, čakám :) v podstate o nič nejde, lebo ani som jej ešte nezaplatila, že až osobne, len nemám rada čakanie :) :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pon Mar 28, 2011 7:24 pm

HOVORIS, ZE SI JEJ PISALA NA MAIL... SKUS TU NA BB, MOZNO NA MAILY NECHODI TAK CASTO, A NECITALA TVOJ ODKAZ... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubenka77 » Pon Mar 28, 2011 10:30 pm

Tak práve pred chvíľou sa mi ozvala, že sa jej vyskytol možný kupca v okolí, tak asi nič z toho nebude, ale nevadí :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť