Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - pozor!je toto možne?...

pozor!je toto možne?...

od nelly123 » Uto Apr 05, 2011 7:27 am

Ahojte,možete mi poradit?..kupila som od jednej pani detske tenisky"nike",doslovne som sa jej pytala v akom su stave,či niesu dopukane,oškrete,no proste nejako poškodene,pani odpisala že nie su ako nove,..ešte ja blba som jej napisala,že nech sa nehneva že tak dopodrobna sa pytam,na stav-ale že si to chcem utvrdit:O(((..tešili sme sa,"teda hlavne ja-dcerka ma zajtra narodeniny,..bude mat pekny darček..tenisky prišli,ano v poriadku a ostala som nemilo prekvapena-vpredu su dopukane,akokeby zošuchane...niekto si povie že to nič(ako pani),ale za 15 eur a za konkretnu odpoved-ako nove,by som to nečakala?!!!---to fakt sa neda verit už ani kladnym referenciam?nemam slov,a ešte jej odpoved ma dorazila,.."ked chcem kupovat nove topanky,tak ich nemam kupovat tu na babybazare.,..!
...kupujem aj vymienam veci,a použite ale ked sa niekoho,jasne spytam na stav a ona mi napiše,že su ako nove! a pride mi opak,tak o čom to je?..som otravena a ta pani nema ani dostatok "chovania" a tvari sa akože nič a ja som ešte blba,že čo otravujem! :idea:

Dobry večer,prosim vas bola by možna vymenna-za naš tovar?kludne aj vo vyššej sume,rada sa dohodnem,dakujem dena m.

aninak 27. 03. 2011 o 19:49:48 napisal(a):

Pekny vecer. Dakujem Vam velmi pekne za ponuku, ale momentalne nepotrebujeme do satnicka nic. Dakujem. Papa, Anna

aninak 28. 03. 2011 o 16:11:58 napisal(a):

Ale ak mate zaujem i tak - postovne je v cene. napiste. PAPA

nelly123 28. 03. 2011 o 17:09:27 napisal(a):

Diky za info,možete mi prosim napisat čo je všetko uvedene vo vnutry topanočky?-myslim tie udaje,uk,eur...dakujem a pisali ste že maximalne na 15,5 cm-to ste merala vnutro topanočky?dakujem dena m.

aninak 28. 03. 2011 o 20:56:12 napisal(a):

pekny vecer. Info:

UK 7.5 / EUR 25 - cm je uvedene 14 ale ano , merala som vlozku po vybrati - maximalna vnutorna dlzka vlozky.

Pekny vecer. Anna

nelly123 28. 03. 2011 o 23:51:03 napisal(a):

o.k,dakujem...možem vas poprosit o č.učtu?v stredu idem s dcerkou na vytvarnu-tak by som vam ich poslala zo slov.spor.,aku mate vy banku...tak sme dohodnute15 eur s poštovnym,o.k?a ešte sa vas spytam,pre istotu,nie su dopukane,oškrete,flakate a podobne..diky za info..dena m.

aninak 29. 03. 2011 o 09:31:55 napisal(a):

Dobry den. Tenisky su za velmi dobru cenu vzhladom ku ich stavu - na rychly pohlad su ako nove. Uvidite ked ich budete mat v rukach. povodna cena cez 40 E - sensoty motion system, nosene cca 4 mesiace ... Moj ucet je 4200005728/8360 (mbank - internetova banka). napiste mi adresku prosim. Pekny den. Anna

nelly123 29. 03. 2011 o 13:04:09 napisal(a):

o.k,diky ,moja adresa:denisa mažgutová
ješkova ves147
95845 pošta Velký Klíž
..dakujem,zajtra pošlem
..a prepačte,že som sa dopodrobna pytala-len ma tu jedna pani oklamala-tak pre istotu sa pytam,dakujem pekny den dena m.,

nelly123 29. 03. 2011 o 13:07:58 napisal(a):

o.k,diky ,moja adresa:denisa mažgutová
ješkova ves147
95845 pošta Velký Klíž
..dakujem,zajtra pošlem
..a prepačte,že som sa dopodrobna pytala-len ma tu jedna pani oklamala-tak pre istotu sa pytam,dakujem pekny den dena m.,

aninak 29. 03. 2011 o 16:03:12 napisal(a):

nie nie, nic sa nedeje, treba sa opytat, lebo ked sa clovek neopyta, potom ostane nemilo prekvapeny - tiez sa mi to stalo, ked peniazky pridu, ja vam napisem, ze posielam ... majte sa pekne, anna

nelly123 30. 03. 2011 o 18:03:28 napisal(a):

Dobry den,peniažky som previedla,dakujem-už sa nevieme dočkat:O))),.pekny den dena m.

aninak 31. 03. 2011 o 08:40:44 napisal(a):

Dakujem pekne, ked sa zobrazia na ucte, napisem, ze posielam :)
pekny dnik

nelly123 31. 03. 2011 o 08:42:37 napisal(a):

o.k,diky-skuste pozriet aj dnes-povedali mi,že niekedy nabehnu hned na druhy den:O)diky dovi.,

aninak 01. 04. 2011 o 11:17:51 napisal(a):

dobry den, tenisky som dnes poslala prvou triedou

dakujem za obchodik a majte sa krasne

nelly123 01. 04. 2011 o 13:18:28 napisal(a):

dakujeme pekne:O))),už sa tešime a hned dam vediet,ked dorazia-pekny vykend zatial dovi...dena m.,

aninak 01. 04. 2011 o 13:59:05 napisal(a):

pekny i vam, papa

nelly123 04. 04. 2011 o 11:34:54 napisal(a):

Dobry den,tenisky som teraz vyzdvihla na pošte,len som ostala nemilo prekvapena..pisali ste že su o.k, a vpredu na oboch,kde je ta bleda farba su dopukane.,tak neviem,naročky som sa vas pytala,v akom su stave či nie su nejako poškodene a odpisali ste že nie su v poriadku?!som sklamana,pre niekoho nieje 15 eur nič ale pre mna dost,tak vas poprosim o vratenie penazi,mrzi ma to ale som uplne znechutena a sklamana..dovi dena m.,

aninak 04. 04. 2011 o 14:15:55 napisal(a):

Dobry den zelam. Mrzí ma že sa Vam zdajú dopukane, podla mna nie su! Samozreme že nie sú uplne nove to ani nikto netvrdil. Mne prišli v poriadku - a to tiez nakupujem od inych maminiek z bazariku. Nie vzdy je to podla predstav, ale akceptujem, ze kazdy ma inu predstavu o cene a stave tovaru - kedze sa tu predava vacsinou pouzivany tovar. .. . Ak si zelate nove topanocky, tak prosim nenakupujte tu. Dakujem. Naspat ich neberiem. Anna ..

nelly123 04. 04. 2011 o 16:56:06 napisal(a):

Dobry den,mila pani,tak toto je teda sila!vy ma oklamete,ja vam slušne napišem,že ste ma zavadzali,ale o.k..každy sme nejaky a vy!my napišete že ich neberiete,to ako si predstavujete-ja som neklamala,napisali ste že su ako nove!možem vam ich nafotit a ja tu nakupujem dost a vela a nielen nove!veci ale použite..doslovne som sa vas pytala,vy ste mi doslovne napisala,že su ako nove a pošlete mi zošuchane,dopukane topanky,ktore som kupovala dcerke na narodeniny,s tym že su nosene a podla vašich slov,ako nove!tak tu neprekrucujte skutočnost...
ja si želam,aby ste mi vratili ubvedenu sumu a ja vam nasledne pošlem spat,tie vaše ako nove topanky,dakujem!

...tak toto je naša,teda viacmenej"moja"konverzacia

:roll: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Uto Apr 05, 2011 9:10 pm

no to som znechutena aj ja

jednanie na urovni :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Uto Apr 05, 2011 10:49 pm

mate narok na vratenie penazi ! No to je teda jednanie pani by mala vratit platbu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Apr 06, 2011 7:47 am

treba tenisky pofotiť a dať do galerie, najlepšie aj s fotkou predávajúcej aby sme ich vedeli porovnať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Str Apr 06, 2011 8:21 am

Tak ja som tie tenky videla a ja by som tolko penazi za ne nedala. Podla mna nie su v stave na predaj za taku sumu. Este tie 3 - 4 ecka hej ale nie za 15 eur ci kolko to presne bolo.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Apr 06, 2011 9:07 am

Predávajúca je ochotná zobrať tenisky späť a vrátiť platbu.

nelly123 pošlite jej tie tenisky ak nechcete aby Vam ostali :idea: najprv sa vracia tovar až potom platba, nie opačne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 10:16 am

alex píše:Predávajúca je ochotná zobrať tenisky späť a vrátiť platbu.

nelly123 pošlite jej tie tenisky ak nechcete aby Vam ostali :idea: najprv sa vracia tovar až potom platba, nie opačne.

...prosim vas,ja jej po tom všetkom mam vratit tenisky?ved ostanem už fakt bez ničoho,aj bez 15 eur aj bez tenisiek..?!
..dobre vy pišete,najprv sa vracia tovar až potom platba,nie opačne-ale ked vas niekto zaviedol,tak ako mam verit že teraz to už nespravi a čestne mi vrati platbu,to je zas len na dovere..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 10:17 am

alex píše:treba tenisky pofotiť a dať do galerie, najlepšie aj s fotkou predávajúcej aby sme ich vedeli porovnať.

...o.k myslite tie jej fotky?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Apr 06, 2011 10:25 am

nelly123 píše:...prosim vas,ja jej po tom všetkom mam vratit tenisky?ved ostanem už fakt bez ničoho,aj bez 15 eur aj bez tenisiek..?!
..dobre vy pišete,najprv sa vracia tovar až potom platba,nie opačne-ale ked vas niekto zaviedol,tak ako mam verit že teraz to už nespravi a čestne mi vrati platbu,to je zas len na dovere..

nemám pocit, že by bola kupujúca nespoľahlivá aj keď poslala tenisky nie v super stave. Sama Vám navrhla aby ste jej posalali tenisky späť, že Vám vráti peniaze, tak načo to komplikovať?
Každý má iný pohlad na danú vec, pre ńu su v super stave pre Vás nie. Ona ich kúpila za 40€ (ako píše) tak pre ňu je tych 15€ primerana cena. Podľa mňa je to cena vysoka za taky stav (fotky som už videla), ale osobne by som taktiež nevrátila peniaze pokiaľ by som nemala tovar doma.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 10:27 am

nelly123 píše:
alex píše:Predávajúca je ochotná zobrať tenisky späť a vrátiť platbu.

...prosim vas,ja jej po tom všetkom mam vratit tenisky?ved ostanem už fakt bez ničoho,aj bez 15 eur aj bez tenisiek..?!

...ja neviem,určite ich chcem vratit,ale mam z toho nervy-lebo po tom všetkom,by to malo byt naopak,aspon podla mna-ona prva by mala vratit peniaze,ved ja som ju neoklamala :idea: ešte som bola zarazena,že ten baliček prišiel len ako obyčajny list bez doporučenky..,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 10:38 am

alex píše:
nelly123 píše:...prosim vas,ja jej po tom všetkom mam vratit tenisky?ved ostanem už fakt bez ničoho,aj bez 15 eur aj bez tenisiek..?!

nemám pocit, že by bola kupujúca nespoľahlivá aj keď poslala tenisky nie v super stave. Sama Vám navrhla aby ste jej posalali tenisky späť, že Vám vráti peniaze, tak načo to komplikovať?
Každý má iný pohlad na danú vec, pre ńu su v super stave pre Vás nie. Ona ich kúpila za 40€ (ako píše) tak pre ňu je tych 15€ primerana cena. Podľa mňa je to cena vysoka za taky stav (fotky som už videla), ale osobne by som taktiež nevrátila peniaze pokiaľ by som nemala tovar doma.

...o.k,nechcem to ani ja natahovat,dam na vas..čo sa tyka toho vratenia tovaru,každy ma svoju pravdu a takto by sme sa tu dohadovali ešte mesiac...tam vobec nešlo o to za kolko ich kupila,ale ja som sa jej pytala na ten stav,či niesu oškrete,dopukane vid.konverzaciu..a pani jasne odpisala.. :roll: ...a potom človek slušne napiše,že v akom stave su a pani mi napiše,že ich nezoberie a že mam problemy s komunikaciou :lol: ...hned si vymazala inzerat a akože obchod uzavrety!...kebyže to nezverejnim a nenapišem vam,tak sory to je obchod cez internet :roll:

... :) idem poslat tenisky,dufam že to bude o.k...dakujem vam za pomoc a ochotu vyriešit to :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 10:41 am

alex píše:

...neda mi to,,,ale ona sama nenavrhla žiadne vratenie-vid.konverzacia až potom,ked som jej vypisovala a napisala"referenciu",s odkazom na galeriu a diskusiu..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Apr 06, 2011 12:48 pm

nelly123 píše:
alex píše:

...neda mi to,,,ale ona sama nenavrhla žiadne vratenie-vid.konverzacia až potom,ked som jej vypisovala a napisala"referenciu",s odkazom na galeriu a diskusiu..

ani ja by som nedoverovala.je to normalna reakcia od kupujucej ktorej bolo napisane nevraciam peniaze .a kedze vy ste jej doverovali a poslali ste prva peniaze tak rovnako moze aj ona vam ze dostanete spat svoje peniaze a nasledne nato poslete tovar ..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Str Apr 06, 2011 7:03 pm

inguli píše:
nelly123 píše:
alex píše:

Každý má iný pohlad na danú vec, pre ńu su v super stave pre Vás nie. Ona ich kúpila za 40€ (ako píše) tak pre ňu je tych 15€ primerana cena. Podľa mňa je to cena vysoka za taky stav (fotky som už videla), ale osobne by som taktiež nevrátila peniaze pokiaľ by som nemala tovar doma.[/quot

ani ja by som nedoverovala.je to normalna reakcia od kupujucej ktorej bolo napisane nevraciam peniaze .a kedze vy ste jej doverovali a poslali ste prva peniaze tak rovnako moze aj ona vam ze dostanete spat svoje peniaze a nasledne nato poslete tovar ..

..konečne to niekto pochopil :D :D :D :D ako som to myslela! :idea:
...som zvedava,dnes som poslala tie tenisky spat,len neviem prečo mam taky pocit-ako keby ja!som ta zla,a pritom ta pani evidentne klamala...a ešte možem byt asi vdačna,že si zoberie tie tenisky spat.. :idea: :idea: :idea: to je fakt už sila...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť