Kupila som si kabelku od jednej predavajucej tu na bb, s tym ze bol novy fdotka bola nova,novy tovar prisiel mi poskodeny ale totalne popraskana kabelka spinava, modra ... atd atd v sume 50 eur, nepacilo sa mi to tak som jej napisala ze jej posielam kabelku sat, doteraz ju neprebrala s tym ze mi vrati peniaze!Co s tym ? nie je to 5 eur
Ahoooj! Ja by som to riešila asi tak,že by som tam šla osobne pravdaže ak to nie je príliš ďaleko. No 50eu je velká suma (aspoň pre mňa) tak určite ak to nepreberie,nenechávajte to tak a riešte to políciou! Veď nejaké tie údaje o dotyčnej máte : meno priezvisko,číslo účtu,adresu ... len to nenechávajte tak! A ten jej nick by ma tiež zaujímal ...
je to keira5?
vidim mate od nej refrenciu a je tam kabelka za 49 eur cca
a dohodli ste sa ze mate to posielat spat?alebo len vy ste napisali ze posielam spat !?
lebo ak ste nespokojna ste mali dat poslat peniaze na ucet a az potom posielat kabelku spat!ved ide o dost velku sumu..ja by som neposielala len tak na dobierku lebo ked to nepreberie pridete o dalsie eura
inguli píše:je to keira5? vidim mate od nej refrenciu a je tam kabelka za 49 eur cca a dohodli ste sa ze mate to posielat spat?alebo len vy ste napisali ze posielam spat !? lebo ak ste nespokojna ste mali dat poslat peniaze na ucet a az potom posielat kabelku spat!ved ide o dost velku sumu..ja by som neposielala len tak na dobierku lebo ked to nepreberie pridete o dalsie eura
Aby som to uviedla na spravnu mieru ja to nie som!! kupujuca u mna kupila Guess kabelku a a bola spokojna..mam pravdu?
inguli píše:je to keira5? vidim mate od nej refrenciu a je tam kabelka za 49 eur cca a dohodli ste sa ze mate to posielat spat?alebo len vy ste napisali ze posielam spat !? lebo ak ste nespokojna ste mali dat poslat peniaze na ucet a az potom posielat kabelku spat!ved ide o dost velku sumu..ja by som neposielala len tak na dobierku lebo ked to nepreberie pridete o dalsie eura
Aby som to uviedla na spravnu mieru ja to nie som!! kupujuca u mna kupila Guess kabelku a a bola spokojna..mam pravdu?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť