Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Aka je skutocna cena???

Aka je skutocna cena???

od 22Evka22 » Sob Máj 28, 2011 7:02 pm

Nedavno som si tu nasla krasne plavky,,predavajucu som oslovila,,hned sme sa dohodli,,obratom som poslala peniazky a dnes mam plavky doma.
Kedze mame nepekne pocasie,listovala som bazarikom a zazila som sok!!!
Tie iste plavky za 5 nasobok ceny!!!Aj ked je pravda,ze plavky boli v aukcii,ale taky velky cenovy rozdiel ma trochu zaskocil.
Kladiem si otazku,aku skutocnu hodnutu/predajnu cenu tie plavky maju,ked jedna si ich moze dovolit predat za fantasticku cenu a druha predava to iste za niekolko nasobok viac. :roll: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubiva » Sob Máj 28, 2011 9:05 pm

22Evka22, keď som si prečítala Váš príspevok, nedalo mi to a prezrela som si všetky inzeráty plaviek. Tie, čo ich predávajú za 5€, ešte chápem - veľa na nich nezarobia, ale neviem či ste našla aj tie za 20€. Síce je pravda, že tie jedny som Vám dala pod cenu, (ale to je moja vec, lebo som skúšala dať na aukciu od 1€, ale tu na BB to nejde). Viete, niekto to robí pre zábavu (aspoň ja tom mám ako odreagovanie od práce) a niekto chce zarobiť. Ale to je každého vec. :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Ned Máj 29, 2011 9:49 am

Dobry den ,,presne tie co ste nasla za 20eur,som nasla aj ja.Tu na bazariku predava jedna uzasna pani nove veci a ma aj vlastnu internetovu stranku;;kde predava tieto plavky za 4.90eur,,sestra od nej objednavala presne tie bledulinko ruzove,co som si od vas kupila,len mensie a zelenu kombinaciu;a spostovnym platila 11eur.Preto mi to nedalo,len som bola mierne soknuta,ked som videla tu cenu,,ale takych pripadov tu uz bolo.
A este raz vrela vdaka za taku super cenu a ochotu,,ulozila som si vas medzi oblubenych uzivatelov :D
Vsetko dobre a vela spokojnych zakaznicok :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť