Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - reakcia

reakcia

od enWia225 » Štv Jún 02, 2011 10:46 pm

Keď som jednej slečne/pani vysvetľovala, že na dobierku neposielam, a že mám 5 kladných hodnotení na inom portáli kde som tiež posiela až po prevode atď, tak mi dotyčná napísala:

2011/6/2 Lucia Gažúrová <[email protected]>
Jasne take finty poznam ked nie na dobierku tak si tu suknu viete co:)papa

S takýmto jednaním ma nikto nepresvedčí, že tá dotyčná nemala 10 rokov...:))nevadí ale pobavila som sa a tak som si tu sukňu pekne strčila... ďalšej záujemkyni. :)))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od erikacy » Pia Jún 03, 2011 9:50 am

:shock: No mne sa stalo niečo podobné : mala som v ponuke mikinu,raz mi o ňu písala jedná kočka,že či pošlem na dobierku a keď nebude dobrá,že či vymením... Nemala som záujem poslať na dobierku,tak mi prišla takáto odpoveď : dobre tak si tu mikinu nechaj a zjedz -nemám už záujem! :? Hm,veď ani ja nemám záujem predať ju tebe,pomyslela som si :) Mikinku som nakoniec darovala príbuznej a mala z nej velkú radosť-pre mňa väčšia radosť ako z keby ju predám :D Pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť