Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - zmeňte heslo

zmeňte heslo

od victoriab » Uto Apr 19, 2011 9:23 am

ahojte. táto téma asi nepatrí sem, ale myslím, že je najnavštevovanejšia, preto ju dávam sem. pred 2 dňami som sa chcela prihlásiť na BB, no vôbec mi to nešlo. podarilo sa mi to až večer - no na moje prekvapenie, všetky konverzácie boli vymazané a moje údaje v profile úplne zmenené. preto vás chcem varovať, aby ste si možno preventívne zmenili heslo, pokiaľ ho máte príliš jednoduché (ja som ho teda mala:)), aby ste potom neboli nepríjemne prekvapené ako ja. pekný deň:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: zmeňte heslo

od Janka81 » Uto Apr 19, 2011 11:52 am

victoriab píše:ahojte. táto téma asi nepatrí sem, ale myslím, že je najnavštevovanejšia, preto ju dávam sem. pred 2 dňami som sa chcela prihlásiť na BB, no vôbec mi to nešlo. podarilo sa mi to až večer - no na moje prekvapenie, všetky konverzácie boli vymazané a moje údaje v profile úplne zmenené. preto vás chcem varovať, aby ste si možno preventívne zmenili heslo, pokiaľ ho máte príliš jednoduché (ja som ho teda mala:)), aby ste potom neboli nepríjemne prekvapené ako ja. pekný deň:)

fíha..a nemali ste škriatka v počítači?? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od victoriab » Uto Apr 19, 2011 1:45 pm

k môjmu notebooku mám prístup len ja, takže neviem, kto by si zo mňa robil srandu:) v kžadom prípade som chcela len upozorniť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Apr 22, 2011 10:17 pm

victoriab píše:k môjmu notebooku mám prístup len ja, takže neviem, kto by si zo mňa robil srandu:) v kžadom prípade som chcela len upozorniť.

tak dakujeme :lol: na moje heslo snád nik nepríde :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zanna11 » Pon Jún 20, 2011 3:48 pm

Ako mam zmenit heslo?? :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Jún 20, 2011 4:27 pm

zanna11 píše:Ako mam zmenit heslo?? :oops:

na lavej strane v "upravit moj profil"-e
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť