Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - TAk natoto co poviete?

TAk natoto co poviete?

od lenea18 » Ned Júl 10, 2011 7:48 pm

Jedna pani chcela odomna suknu poslala som cislo uctu poslala peniaze o dva dni nato pise ze rusi obchod ze jej mam poslat peniaze spat ze ju uz nechce
Tak co ktomu dodat
Stalo sa aj vam taketo nieco a ako ste to riesili?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Ned Júl 10, 2011 9:07 pm

Aj mne jedna maminka napisala,ze nieco chce,poslala peniaze a potom napisala,ze chce nieco uplne ine v tej istej sume a ja som mala uz balik aj zabaleny aj adresu aj vsetko,tak som jej napisla,ze je uz poslany... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: TAk natoto co poviete?

od otrida11 » Ned Júl 10, 2011 9:23 pm

lenea18 píše:Jedna pani chcela odomna suknu poslala som cislo uctu poslala peniaze o dva dni nato pise ze rusi obchod ze jej mam poslat peniaze spat ze ju uz nechce
Tak co ktomu dodat

:shock: :shock: :shock: A CIM TO ODOVODNILA???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lenea18 » Ned Júl 10, 2011 9:41 pm

nijako neodvovodlnila proste chce peniaze naspet asi si to rozmyslela ja som napisala ze je to zavazne ako vsade inde nikto by jej nevratil len tak ze sup pravdaze vratim
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Júl 11, 2011 6:52 am

peniaze by som asi tiež vrátila - ALE určite by som písala aj negatívnu referenciu ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lenea18 » Pon Júl 11, 2011 12:13 pm

lenze jej nemam kam napisat to mi cez bazos pisala nema ani inzeraty a dokonca mi stale nenabehli peniaze odnej co mi pisala ze posielala najprv stvtok ci piatok nakonec pisala ze sobotu a ze so sporitelne pritom ja mam tiez sporitelnu uz som ich mala mat na ucte mam pocit ze zavadza
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LuPe33 » Str Júl 13, 2011 3:01 am

tak ak ešte nenabehli podla mna klame že ich poslala, aj mne sa to už stalo a ked som pani písala že nech ide do banky že asi sa niekde stala chyba odpísala mi že je to moj problem a moja smola... Od vtedy ani neodpísala ani peniaze neprišli...

A nebolo to len raz už asi 5x sa mi to stalo ale ja vždy ked sa niečo také stane chcem výpis z IB alebo volaky doklad o zaplatení inak si s mamičkou nemám písat o čom, nakolko je takych plno čo napíšu že poslali dokonca sa mi stalo že mala tolko drzosti mi napísat nech jej balik pošlem že ona peniaze poslala a že ho potrebujem ale naštastie som napísala že nie až nabehnu peniaze a dobre som spravila lebo peniaze ani po mesiaci neprišli a pani sa už neozvala a ja by som prišla o tovar

A hlavne akoniektoré mamičky nakupuju kočíny alebo postielky cez internet a posielaju dost vysoke sumy vopred, ked sa vám to oplatí tady kúpit radšej si priplatte aby vám to priviezli alebo pre to prídite vy lebo vždy je lepšie previest autom aj ked 20 euro ako sa stat obetou niekoho kto si peniaze nechá a tvar nepošle... :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lenea18 » Pia Júl 15, 2011 11:00 am

ja uz naozaj neviem co su toto za ludia taky by sa mali dat liecit a nie tu obchodovat:(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: TAk natoto co poviete?

od snezienka77 » Pia Júl 15, 2011 11:36 am

lenea18 píše:Jedna pani chcela odomna suknu poslala som cislo uctu poslala peniaze o dva dni nato pise ze rusi obchod ze jej mam poslat peniaze spat ze ju uz nechce
Tak co ktomu dodat
no ja som mala taku kupujucu na sandalky! poslala som jej čisto nove sandalky koženne kupene v lekarni ,a potom za dva dni mi napisala ,že by to chcela vratiť,lebo sandalky su osuchane a roztrhane a neviem ,este ake,ale pri tom boli uplne čisto nove ,len nam nesadla velkost ,lebo to bol darcek od starych rodičov a ist ich vymeniť až 150 km,tak to nemalo zmysel?ale ako sa hovorí aj sprostosť je boží dar!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť