Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - LACNE vyrobky,avsak DOBRA kvalita

LACNE vyrobky,avsak DOBRA kvalita

od vlasticka185 » Pia Jún 03, 2011 2:18 pm

Babenky,co tak sa podelit o Lacne znacky z nasich obchodnych retazcov,s ktorymi ste spokojne?alebo naco preplacat za znacku,ked aj ina lacnejsia znacka je dobrej kvality?

tak ja som velmi spokojna s plienkami z HYPERNOVY znacky EUROSHOPER,50 kusov ma vide nieco cez 6€ a fakt su dobre,aj z LIDLA plienky su dobre,ale tie kupujem iba ked su v akcii,vtedy vide balik 8€
kavu 3v1 kupujem v BILLE,znacky CLEVER a 20 kusov ma vide 2€,chutovo je fakt super
no a ak si neviete poradit so sklom na sprchovom kute,kupte si SAVO KUPELNU a Vas sprchovy bude ako novy.Pouzitie:na mokre sklo nastriekajte,nechajte posobit aspon 5 minut a oplachnite!pri velmi zanesenych sklach to po tretom umyti zmyzne vsetko,ZARUCENE!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Pia Jún 03, 2011 6:31 pm

Tesco detske vlhčene utierky 72kusov a vyrobky W5 z lidlu,,su lacnejsie a plnia tu istu funkciu.Teda aspom ja som s nimi velmi spokojna
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Jún 03, 2011 10:23 pm

ja kupujem väčšinu drogerie v LIDL, overený mam napríklad prášok Formil, perie dobre a cena perfektná
kupovala som tam aj plienky, vlhčené obrúsky
kupujem tam aj potraviny, hlavne ak su tie špeciálne týždne :D
občas tam kupim aj nejaké tričko, teraz ma syn odtial sandalky do školky za 9,90€
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Str Jún 15, 2011 11:05 am

Dobrý deň. Tiež používam prášok Formil na biele prádlo z Lidla, som s ním spokojná aj keď radšej mám tekuté pracie prostriedky. Používa niekto aj tekutý formil? Napíšte prosím svoje skúsenosti. Ďakujem.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Jún 15, 2011 11:42 am

luckab píše:Dobrý deň. Tiež používam prášok Formil na biele prádlo z Lidla, som s ním spokojná aj keď radšej mám tekuté pracie prostriedky. Používa niekto aj tekutý formil? Napíšte prosím svoje skúsenosti. Ďakujem.

ja tiez pouzivam aj tekuty formil aj prasok rovanko super aj tekuty :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Str Jún 15, 2011 12:06 pm

Ďakujem Inguli, prášok už dochádza, určite teraz skúsim tekutý.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vlasticka185 » Str Jún 15, 2011 4:30 pm

super,tak nabuduce vyskusam aj ja tento druh pracieho prostriedku,kedze ho tu viacere chvalite
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lidka06 » Str Jún 15, 2011 7:02 pm

Aj ja pouzivam Formil tekuty aj prasok a som velmi spokojna:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ingridd » Str Júl 20, 2011 10:53 pm

aviváž TESCO- zelená, žltá, modrá- pekne a hlavne dlho vonia

obyčko žihlavový šampon na mastné vlasy

obyčko vajičkový šampon na rozlietané vlasy

do umývačky riadu- tablety z DM: Denk Mit multi power revolution

proti flakom a na vybielenie zašednuteho bieleho prádla- z DM zelený kyblik s OXY práškom

na čistenie pripálenej rury ale aj sporáka tiež z DM - spray na čistenie rur a grilov
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_C ... ow&id=4060 tu je ten zázrak na ruru aj ten zeleny kyblik

mne formil prášok z lidlu moc nevonia, ale lanza alebo bonux tiež stoji za skušku
viac ma momentálne nenapadá
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vlasticka185 » Štv Júl 21, 2011 3:48 pm

[quote="ingridd"]aviváž TESCO- zelená, žltá, modrá- pekne a hlavne dlho vonia

obyčko žihlavový šampon na mastné vlasy

obyčko vajičkový šampon na rozlietané vlasy

do umývačky riadu- tablety z DM: Denk Mit multi power revolution

proti flakom a na vybielenie zašednuteho bieleho prádla- z DM zelený kyblik s OXY práškom

dakujem za tipy a najblizsiu drogerku vyskusam z DM,hlavnee ten cistic na rury

co sa tyka toho prasku formil z lidla,vona jee o nicom,ale pekne vyperie/ale ved na vonu pradla je avivaz/,takze uz prvy tip od Vas mam odskusany a nakupila som aj dalsie vyrobky v Lidli,ako spray na sprchu a spray na kupelku,takze som zvedava, :o :lol: :o

este som si vsimla,ze Lidl ma v najlepsej cene nahradu na mop,uz som si aj pokupila na mokre umyvanie aj prach,a veru som spokojna :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť