Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - mám vrátiť peniaze?

mám vrátiť peniaze?

od emka82 » Pon Aug 01, 2011 5:52 pm

predala som nový nerozbalený tovar - kupujúca tvrdí, že je deravý. ako jej mám veriť, či ho nepoškodila? mám 100 chutí jej peniaze vrátiť a dať negatívne hodnotenie. Váš názor?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Uto Aug 02, 2011 11:12 am

Ak ste ho pred odoslanim neskontrolovala,,,urobili ste chybu,,teraz nemate istotu,,ci tovar poskodila ona zamerne,,alebo ho naozaj taky dostala. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od emka82 » Štv Aug 04, 2011 3:09 pm

ved to, ale to by som ho musela rozbaliť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

peniaze dostala a viac niet o nej počuť

od emka82 » Sob Aug 13, 2011 10:40 am

toto ma tu na bb dojíma!!!
predstavte si, že kupujúca, ktorej som poslala tovar zabalený za smiešnu sumu. chcela vrátiť peniaze vraj je tovar poškodený!!! chcela mi posielať foto ale ako dostala peniaze nie je ani foto a ani kupujúcej:-D pekne ma dostala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: peniaze dostala a viac niet o nej počuť

od sisu22 » Sob Aug 13, 2011 2:30 pm

emka82 píše:toto ma tu na bb dojíma!!!
predstavte si, že kupujúca, ktorej som poslala tovar zabalený za smiešnu sumu. chcela vrátiť peniaze vraj je tovar poškodený!!! chcela mi posielať foto ale ako dostala peniaze nie je ani foto a ani kupujúcej:-D pekne ma dostala.

to ste jej poslala peniaze skor ako ona vam tovar? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Aug 13, 2011 4:41 pm

sisu22 píše:

to ste jej poslala peniaze skor ako ona vam tovar? :shock:

to snad nie :roll: ..alebo ano?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Sob Aug 13, 2011 5:01 pm

sory ale mne sa zda ze tie kupujuce su zo dna na den vynaliezavjsie podla mna je by mala byt doba vratenia tovaru aspom tri dni potom by nemali mat dovod niektore vynaliezave ...tovar nicit akoze im prisiel poskodeny .proste jej nesadne alebo sa jej nepaci mala by ho predavajuca zobrat naspet s tym ze si odrata postovne .aj ja ako kupujuca ked nam nesadla velkost som mala zlu skusenost ze pani nechcela ani za svet tovar zobrat spet ani vymenit za iny .ja som ho posunula tu u nas doma ale potom to dapadne tak vselijak a su s toho len uplne zbytocne problemy a hlavne fakt desne nervy :? :? :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Aug 13, 2011 9:06 pm

To je hold riziko internetoveho obchodu bez skusania.Nesadne alebo vyzera inak ako si clovek predstavoval,co uz treba nafotit a posunut dalej.Je to tak najjednoduchsie.Tiez sa mi to stalo vela krat aj pri novom tovare.Prisli 2 ciapky rovnaka znacka, rovnaka velkost a jedna bola omnoho mensia.Tak co uz nebudem predsa robit bordel,nafotim a predam.A neverim tomu ,ze by nejaka predavajuca typu natusa ,co ma 200 kladnych refiek poslala poskodeny tovar.Nejaka drobnosť sa da vzdy prehliadnut,aj ked by sa to nemalo stavat ale 5 flakov atd,to fakt nemyslim.Su tu proste rozne spekulantky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Aug 17, 2011 7:59 am

presne takto to byva niektore kupujuce si naozaj vymyslia hocico len aby tovar mohli vratit a potom clocek ani nema chut predavat staci stretnut jednu takuto osobu a mate dost
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť