Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Čo si myslíte?

Čo si myslíte?

od luckab » Sob Feb 25, 2012 4:46 pm

[email protected] - [email protected] (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:59
Nová správa
prosim vas pekne ne podarujete slapsej rodinke ten sveter velmi sa paci sinovi spiderman toje jeho oblubena rospravka ja bisomu aj ju kupila ale nemam na postovne zme slapsia rodinka ktora brisla orodini domcek pred nedavnom ovsetko zme prisli teras bivam z malim u sestri odnej vam pisem pomoste prosim vas aspon ten sveter naj ma mali rados velmi bisa potesil prosim vas na kolena

Podľa vyjadrovania sa a pravopisu usudzujem že sa jedná o osobu tmavšej pleti s viacerými deťmi čo svoje sociálne dávky pomíňa na alkohol. Ľutujem ľudí ktorí sú v núdzi a rada takým pomôžem, ale aby mi niekto napísal na kokrétnu vec.... Žena čo nemá deťom čo obliecť je rada aj jednofarebnému tričku, čo jej pošlete, a nepýta si dva krát oblečenú mikinu Spiderman..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 26, 2012 9:11 am

ponúkni jej, že by si jej ju predala prípadne lacnejšie ... ale určite chce len zhrabnúť zadarmo
je mi takých detí tiež luto, ale každý musí dnes denne riešiť, ako mať peniaze na to, aby som deťom kupila vytúženú vec, aby mali čo jesť a mali kde slušne bývať ... a že niekto nezodpovedný narobí detí a potom hladuju, to NIE JE môj problém
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anickat » Ned Feb 26, 2012 2:08 pm

Mne sa tiež jedna ženská ozvala, pravdepodobne tá istá, ale cez bazoš. Písala presne to isté, chcela aby som jej poslala masku spidermana.
Bolo to z mailu [email protected].
Skúša.
Naposledy upravil anickat dňa Pon Feb 27, 2012 9:06 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andy80 » Ned Feb 26, 2012 5:00 pm

V mojom okolí sú tiež sociálne slabé rodiny, rozvedené matky s deťmi, nezamestnané... a mohla by som tu menovať ďalej. Jedno však majú spoločné. Nemajú počítač, nie to ešte internet a keby sa aj niekde k počítaču dostali, nevedeli by čo s ním! (možno tak akurát zaniesť do záložne) Takže môj názor je, že takéto mamičky sa chcú fakt len na niekom priživovať! :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kuka221 » Pon Feb 27, 2012 4:06 pm

Dobry den, chcel by Vas poprosiť, nakoľko som hmotnej núdze a mam 6 deti, sama vichovavam lebo manzel ma opustil, a cerka mi skoro kazdy druhy týzdeň je nemocnice, a neviem od lekary informace lebo nemam mobilne telefon, keby ste bola taká dobra mi poslat nijake stare mobil, a tieto veci velmy bi ste nanas pomohli, prosim Vas pomozte.
Velmy Vam dakujem a prajem Vam vela uspech a zdravie do celeho zivota, esteraz Vam dakujem a S pozdravem. 982 01 Tornaľa

[email protected]

Tiež taká niaka podobná....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kuka221 » Pon Feb 27, 2012 4:09 pm

A aby nebolo málo , že chcela aby som jej poslala veci čo predávam zadarmo /hneď aj adresu mi tam šupla/ tak ešte aj telefon mi pošli.
Tak to určite.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Pon Feb 27, 2012 10:38 pm

Ja som len podľa toho pravopisu a vyjadrovania usúdila že sa jedná práve o jednu z tých nezodpovedných tmavšej pleti, a tým ja veru nemienim nič darovať. Nech si idú zarobiť. A presne, hlavne že má internet.
Raz ma muž zobral, ako mestský policajt chodieval často na zásah do osady v našom meste... Tak som to videla na vlastné oči. Drevené chajdy, otrasné podmienky, elektriku bohvie skade, ale na každej jednej mali satelit mágio. Skoro som odpadla.
Naozaj nie som zlá a rada pomôžem keď môžem, ale tomu čo to potrebuje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

SILVIA 4506

od jankaa2 » Uto Feb 28, 2012 1:24 pm

DOBRI NE PODARUJETE SLAPSEJ RODINKE OBLECENIE PRE SINA JE MLADI CHODI DO SKOLI JE POSTIHNUTI PRISLIZME ORODINI DOMCEK ZHOREL NAM TERAS BIVAME U JEDNEJ PANI KTORA JE NAM AK MATKA JETO DOBRA PANI PRISLIZME OBSETKO COZME MALI TERAS MOJ SIN POTREBUJE OBLECENIE A OBUV JETO MLADI FESAK A POTREBUJE OBLECENIE VELMI VAS PROSIM POMOSTE MU PROSIM VAS NA KOLENA IBA OBLECENIE PITAME VJECEJ NIC POMOSTE NAM PROSIM VAS PRE BOHA POMOSTE MU NIC NEMA VELMI VAS PROSIM
[email protected]

aj mne sa ozvala, pýtala zadarmo kožuch ktorý som mala v ponuke v 100% stav za 20 €, chcela zadarmo bez poštovného...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Uto Feb 28, 2012 4:44 pm

A sme doma.. tak kožuch. ani nie hocičo. Ešteže som jej tú mikinu neposlala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Feb 29, 2012 8:29 pm

dnes som dostala tiez takuto spravu na pyzamo ....ale tolko gramatickych chyb ...tak ngramotnym clovekom som sa uz davno netretla :)))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od madema » Pia Mar 02, 2012 12:23 am

Tiež mi prišla správa na bazoši, či im nedarujem fritézu takmer novú, ktorá ma stála 70 eur a predávam ju za 39 eur. Tak som odpísala, že so mnou sa tiež život nemazná, tak že potrebujem predať, nie darovať.. :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smajas » Pon Mar 05, 2012 11:43 pm

neexistuje, aby clovek napisal kazde slovo s takymi gramatickymi chybami, je to priam do oči bijuce, ako sa snazi napisat presne opacne y a i, s a z, len aby nenapisal jediny vyraz spravne :lol: myslim, ze to da vela namahy :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vlasticka185 » Štv Jún 07, 2012 8:16 am

pokial si hodite mailovu adresu na google,alebo na FB,hned uvidite o koho ide,tiez ma jedna oslovila,skoro som na rit padla,ked som videla na fb,ze ako krasne si zije,...no je kazdej z nas,ako sa zachovame,ale ja odporucam rozne charitne centra,ved ked ma pc s inernetom,tak nech si najde,ako to tu uz spominate,skutocne chudobny nemaju ani tv,lebo sa staraju hlavne o to,aby mali co do hrnca a nie sa paradit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť