Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Manželstvo, partnerstvo a rodina - vztah s rodicom

vztah s rodicom

od Ljublju » Uto Apr 13, 2010 8:06 pm

Ahojte,potrebujem nazor nestrannej osoby

rodicia su rozvedeni,otec ma priatelku-ku nam sa chova milo,ale moj nazor je,ze je falosna, vyuziva a manipuluje otca.Chodili ku nam na navstevu-pozret vnucence kazde 2-3 tt.Neberu si ich k sebe domov,ani na chatu,dovolenku,na prechadzku si ich vypytali tak 2 x do roka.Otec sa ma nespytal ake mam manzelstvo napr.,ci som spokojna,jednoducho nic take,ake by to medzi rodicom a detmi malo byt.Vsetky otazky skor o povinnosti,aby sa nepovedalo.U nas ked boli,sedeli na gauci a reci o pocasi...a trochu sa pojasili s deckami.Dokonca,ked ich syn volal do izby,nesli,lebo vraj tam ma bordel-iba rozhadzane kocky boli.

S muzom mojim si otec nerozumie,nieco spravil,co otec nemoze prehltnut,lebo podla neho musi byt vsetko dokonale,spravne,nalinajkovane,aj u nas ked bol,nenapadne ockom sledoval,ci mam poriadok.Je jednoducho zasadovi a tvrdohlavy.Ale o ine ide.
Vcera mi volal,ci mozu o chvilku prist,boli tomu 3 tt.,co tu boli naposledy.Ale muz akurat prisiel zniceny z roboty,tak som mu to ako otcovi povedala,ze odpociva,a ze ci mozu prist na druhy den,ze ja si zatial porobim,nemala som nic nachystane,necakala som ich a celkovo mi navsteva hocikoho nevyhovovala,mala som aj robotu.Povedal ze v poriadku,mozu ,spytal sa na nase zdravie a rozhovor prebehol v pohode.No a dnes nechodili,tak som mu volala,ze kde su,no oblial ma studeny pot,ze oni nepridu,aby muzika nahodou nerusili a zacal vytahovat stare zalezitosti(medzi nimi dvoma este stale nevyriesene),ze ked chcel odpocivat,mal ist do postele.
Tak som mu povedala,ze naco si s mamou robil decka,ked o ne nema zaujem-ako o mna vnucence,ze vsetko co robil,bolo iba z povinnosti,nie ze chcel.A zlozila som.No koli mojmu muzovi dnes neprisli.A pritom v telefone den predtym urazeny nebol.Odniesol si to syn,lebo sa na nich tesil ...
:twisted: :cry: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 491
Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:12 pm

od sisu22 » Uto Apr 13, 2010 9:48 pm

komplikovana situacia,muzska jesitnost,zenska vypocitavost a x dalsich veci,ktore nam kazia a narusaju vztahy. Vzdy je chvilu tak a chvilu tak.Nestretla som harmonicky a bezchybny vztah-otec-dcera,matka-dcera,teta-sestra atd. Mozno mal len blbu chvilku,co som sa ja naucila a snazim sa dodrzat,spory zbytocne nerozpytvavat,a hlavne vzdy komunikovat s pokojom. Mozno nanho ta zena nejako tlaci,a nevie ako dalej.Tazko povedat.Snad keby si skusila,sa s nim osamote stretnut a porozpravat,bola by si "mudrejsia".
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 4085
Registrovaný: Uto Máj 13, 2008 12:00 am

od Janka81 » Str Apr 14, 2010 9:51 am

úfff...sisu má pravdu..ješitnosť je hrôza u chlapov :roll:
Plne Ta chápem,ani ja neznášam neohlásené návštevy....a bolo to úplne normálne,že si sa s ním dohadovala na inokedy!
On to asi povedal žene a tá mala možno komentáre,ktoré ho naštartovali :? A samozrejme,nedoriešené veci s Tvojim mužom tomu nepridali :cry:
Ja by som ho nechala chvílu vychladnúť a potom by som mu zavolala a dala si s ním stretko bez pani manželky/či priateľky/ a pekne si s ním pokecala,vysvetlila si niektoré pojmy a dojmy a uvidíš :wink: Ak to nezaberie,bude chyba hlavne v ňom..ale aj o tom je život..a ten pokračuje :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2810
Registrovaný: Uto Máj 27, 2008 12:00 am

od Ljublju » Str Apr 14, 2010 10:10 am

je to len jeho priatelka,teda,ziju spolu,ale to je jedno...zo zaciatku sa velice snazila zlepovat rodinu,lebo otec si pohneval aj mojho brata-tam to bolo obojstranne,akosi ju to omrzelo,ani mail nemam od nej :?
no nechapem,vysost otec urazeny,ze nemohol prist ked to vyhovovalo jemu.A neprisiel ani koli vnucencom,s***juc na zata,


nechapem to jednoducho,deti mam este male,ale uz teraz sa tesim na vnucence :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 491
Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:12 pm

od madema » Str Apr 14, 2010 11:16 am

Neviem ako tvoj otec.... ale môj už má svoje roky... a môžem prehlasiť, že čím sú moji rodičia starší, tým sa správaním viac a viac podobajú deťom...Urážajú sa za hociaké maličkosti, všetko berú ináč, musíme si dávať pozor na každé slovo, čo povieme aby sa ich to náhodou nedotklo..

Takže môj názor je taký, že to ide aj vekom.... smutné

Ja stále dúfam, že my také nebudeme... ale kto vie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 124
Registrovaný: Štv Júl 09, 2009 2:19 pm

od Ljublju » Str Apr 14, 2010 11:26 am

a vies ze aj mne sa to tak zda?
ma 50ku tento rok,alebo 49 :?:

musim pozret do rodneho listu...ak by ho to nepreslo,poslem mu blahozelanie postou
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 491
Registrovaný: Pon Sep 22, 2008 9:12 pm

od inguli » Str Apr 14, 2010 11:51 am

ja by som len tolko dodala ludska dusa je velmi zlozita a neda sa tu opisat kto co robil aky je ...ja som mala s otcom tiez problemy sto percentne bol na vine otec/teda alkohol v nom/a aj tak som sla za nim ja prva a zacala komunikovat..a ten problem bol s nim presne 24ho decembra
som povedala mame nikdy viac tam nevkrocim a toto boli posledne vianoce tu...
ale medzitym otcov stav sa zhorsil/ ma rakovinu prostaty/ a prestal uplne pit/nepil stale ale ked pil jemu to slo na nervy/ a je z neho fakt dobry otec a sme u nich stale..maleho zboznuje a konecne je pokoj aj ked on zato platit musi ako kazdy za svoje chyby kedze vsetko ho boli a musi mat v kuse lieky
a moj syn sam od seba tam ide tiez lebo ho tiez pozna stravi u nich vela casu vie ze dedo je dobry clovek aj ked vianoce mu pokazil vtedy dost...no aj ten moj 13 rocny syn vie odpustit a to som velmi rada
ja beriem veci tak ze zivot je kratky velmi kratky na to aby sme hadali a nehovorili mozno roky ja aspon osobne vzdy myslim na to ze moj otec ma tu chorobu a co ked sa nedaj boze nieco vazne a nikdy viac uz sancu nemam sa snim udobrit...clovek musi vela veci prehltnut kazdy ma problemi len mozno nevieme ake vazne a co sa u nich odohrava doma
Naposledy upravil inguli dňa Str Apr 14, 2010 8:43 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2132
Registrovaný: Uto Sep 09, 2008 9:56 pm

od adinka33 » Str Apr 14, 2010 11:53 am

ljublu,

myslim, ze aj sisu, aj janka, aj madema maju pravdu,,,,


asi to bude naozaj potrebne nechat ho poriadne "vychladnut",,,

ty aj muz to nejako predychate, ale vzdy na taketo daco doplatia len deticky,,, nevinne deticky,,, je to smutne,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2208
Registrovaný: Pon Sep 01, 2008 11:20 am

od Janka81 » Str Apr 14, 2010 2:56 pm

adinka33 píše:ljublu,

myslim, ze aj sisu, aj janka, aj madema maju pravdu,,,,


asi to bude naozaj potrebne nechat ho poriadne "vychladnut",,,

ty aj muz to nejako predychate, ale vzdy na taketo daco doplatia len deticky,,, nevinne deticky,,, je to smutne,,,



ale kočky,ja by som to zase otočila na to lepšie :lol: budme radi,že riešime len takéto veci,ktoré o chvílu "prebolia"
Tatino už asi iný nebude,ale podstatné je ,že aj toto ho prejde,,ešte keby sa so zaťom udobril na staré kolená :wink: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2810
Registrovaný: Uto Máj 27, 2008 12:00 am

od sisu22 » Str Apr 14, 2010 3:52 pm

ja ti neviem,ale podla mna by si to mala brat tak ako to je. ja by som to zbytocne neriesila,ak mas potrebu ist za nim,zavolaj mu. (ale uprimne a nie hrat sa na urazenu).Ja som sa z mamou tak hadavala,a jak sprosta som sa len urazala,a zbytocne si tym nicila roky zivota,a k comu mi to bolo?Proste kde su ludia tam nieje len pohoda ale aj burky. Proste to neber ako tragediu,stalo sa stalo.Ak ti chyba povedz mu to.Ak nie,neries ho,zi si svoj zivot.Zbytocne ti tu budeme vykladat svoje nazory,lebo otec moze urobit nieco,co zmeni celu situaciu(myslim v dobrom) a potom sa nad touto diskusiu len uchechtnes. Sme tu kratko,tak nezabudaj :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 4085
Registrovaný: Uto Máj 13, 2008 12:00 am

od Janka81 » Str Apr 14, 2010 4:39 pm

dávam bodíky za výraz "uchechtneš" :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2810
Registrovaný: Uto Máj 27, 2008 12:00 am

tazky zivot ked sme samy

od babiznasimonova » Pia Apr 23, 2010 7:19 pm

ahojky
mam uz tiez 4 kriziky na chrbte,
chapem ta chcela by si aby vsetko bolo ako ma byt pridu stary rodicia ,zoberu vnucence na vikned, zaplatia nam dovolenku ci kupia vnucencom bycaky ci podobne,ale tak to neni v realite, nebudem s arozpisovat o mojej rodine amuzovej,len ti chcem napisat ze my sme na vsetko sami a ked trochu mame tak pomahame este mojej rodine, moj syn neobl na vikend ani poobedie u starych rodicov a pdobne...

ty by si si mala uvedomit ze mas dnes uz svoju rodinu a ty sama rozhodujes o tom kedy a koho pustis do bytu a beres za to zodpovednost TY nik iny,,,, a tak yb ti do toho nemal nik kecat a podobne stiplave poznamky by som si nevsimala...musis sa obrnit voci poznamkam ostatnych, otec je asi normalne zamilovany asi ako bol volakedy do tvojej mamy a ona ta druha moze hovorit doma cokolvek, on je dospely, a ked sa da zmanipulovat ty s tym nic neurobis, bud mu to vyhovuje a ostanu spolu alebo raz precitne z ocarenia a pride za vami s placom ze s vami nebol...nechaj ho tak a ked sa ti to nehodi tak sa ti to nehodi, nie je tvoja povinnost sa im prisposobovat iba ak by vam kazdorocne platili za dovolenku---vtedy drz hubu a krok a usmievaj sa....
tak sa drz ..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob Apr 17, 2010 8:02 pm

Re: vztah s rodicom

od Jajus345 » Str Aug 27, 2014 3:15 pm

to je dôkaz toho, že asi nemá úprimný záujem...čo k tomu viac dodať...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1276
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 12:23 pm


cron
Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť