Dajte nejakú radu pls

Janka81 píše:Tak jeho nejak korčule ,ani kolobežka nebaví,,maximálne si ide zahrať s chalamni občas hokej,či fotbal...
Svoj Pc aj xbox má,ale to len preto,že som to žiaľ brala ako pomoc pre mňa ked bol o kúsok menší,kedže nie je reálne ,aby som sa mu sama stále venovala![]()
![]()
Minulé vianoce dostal samozrejme nejakú novinku na xbox,kúpila som mu takú peknú dýkučo má samozrejme na poličke
Lebo on normálne chcel Katanu
![]()
![]()
![]()
ved to je samorajský meč a s tým si nohu odsekneš len taký fukot
![]()
lebo samozrejme repliku nechcel,ale origoš...no konec
![]()
![]()
![]()
Teraz chce zase luk..moje nervy

keilayh píše:Janka81 píše:Tak jeho nejak korčule ,ani kolobežka nebaví,,maximálne si ide zahrať s chalamni občas hokej,či fotbal...
Svoj Pc aj xbox má,ale to len preto,že som to žiaľ brala ako pomoc pre mňa ked bol o kúsok menší,kedže nie je reálne ,aby som sa mu sama stále venovala![]()
![]()
Minulé vianoce dostal samozrejme nejakú novinku na xbox,kúpila som mu takú peknú dýkučo má samozrejme na poličke
Lebo on normálne chcel Katanu
![]()
![]()
![]()
ved to je samorajský meč a s tým si nohu odsekneš len taký fukot
![]()
lebo samozrejme repliku nechcel,ale origoš...no konec
![]()
![]()
![]()
Teraz chce zase luk..moje nervy
Tak pokiaľ by chodil aj na nejaky kružok lukostrelby, tak je to celkom dobry dar

veverka1 píše:Nejaky zažitok? Let balonom alebo niečo take?

Janka81 píše:veverka1 píše:Nejaky zažitok? Let balonom alebo niečo take?
No neviem,či by na Vianoce letel balonom a pod stromčekom nič![]()

veverka1 píše:Janka81 píše:veverka1 píše:Nejaky zažitok? Let balonom alebo niečo take?
No neviem,či by na Vianoce letel balonom a pod stromčekom nič![]()
Veď hej, myslela som zajednať to a dať mu taky poukaz pod stromček. Samozrejme by to nemohol byť jediny dar. Ale ten let je fakt zažitok

Janka81 píše:Bola si??ja by som sa asi aj bála

keilayh píše:Janka81 píše:Bola si??ja by som sa asi aj bála
Ja som bolaaaa a môžem jedine odporučiť. Je to super. Už dávno som na tie balony pozerala, že išla by som. A teraz v lete? šak ani neviem presne kedy, keď mame stale take pekne počasie, zavolala kamoška že vyhrala let balonom či nejdeme, že to je pre viac ludi. tak sme boli, boli aj decka a parada.
Najlepšie je na tom pristávanie

Janka81 píše:Ako namiesto nejakého výletu je to super,len ako darček na Vianoce mi to moc nešmakuje..ale to len preto,že nie som na nejaké poukazu v rámci darčekov zvyknutá

LadySS píše:Ja som asi magor ale ja som vždy chcela knihy. Teraz to už asi nie je in, ale možno nejakú lyžovačku alebo skypas.