Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Auto

Auto

od melindi » Str Sep 10, 2014 5:33 am

Aké auto máte? Koľko má rokov?
Mi teraz chceme kúpiť nové auto, ale neviem aké. Do začiatku októbra sme musíme to kúpiť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Auto

od vladkaPD » Str Sep 10, 2014 11:16 am

melindi píše:Mi teraz chceme kúpiť nové auto, ale neviem aké. Do začiatku októbra sme musíme to kúpiť.

to naozaj chces takto kupit auto? a ked ti napisem ze mam mercedes a frajer bmw kupite obe? sak musim mat nejake poziadavky. hlavne asi cena bude dolezita, potom ci ides kupit nove alebo jazdene, ci male alebo velke alebo rodinne, ci benzin ci diesel, ci sedan ci kombi a toho je strasne vela. ved musite mat urceny aspon ten zaklad aby ste sa vedeli zaradit. aut je teraz velmi vela nie ako kedysi ked boli skodovky trabanty a ziguli
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Str Sep 10, 2014 12:43 pm

Áno, tak chcem kupit. Ešte nevieme aké. Boli sme už v salone Pegue, Renault, Citroen. Boli sme aj AAAaute v Bratislave. Preco ty ake auto máš?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaPD » Štv Sep 11, 2014 10:19 am

melindi píše:Áno, tak chcem kupit. Ešte nevieme aké. Boli sme už v salone Pegue, Renault, Citroen. Boli sme aj AAAaute v Bratislave. Preco ty ake auto máš?

do AAA by som urcite nesla, su to obycajny o@bavaci. sorry za vyraz ale je to tak. naslubuju cez reklamy vsetko mozne, auto ti vychvalia do nebies a ked potrebujes cosi riesit tak oni nic oni muzikanti. sak si precitaj nejake recenzie na nich na internete, urcite tam je toho dost aspon co ja som citala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Štv Sep 11, 2014 11:59 am

Už sme boli pozriet včera jeden Ford. Dakujem, to sme nevedeli.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od elis85 » Str Nov 05, 2014 2:35 pm

AAA autu sa vyhnut a poriadne z daleka, len zle skusenosti s nimi mam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od keilayh » Str Nov 05, 2014 3:06 pm

elis85 píše:AAA autu sa vyhnut a poriadne z daleka, len zle skusenosti s nimi mam

Kupovala si od nich auto?
Vela ludi ma s nimi negatívne skúsenosti. My sme od nich auto nebrali, ale tak stačí, že dáme auto do inzerátu a už volajú, že ho vykúpia. Povedia vám cenu síce nižšiu akú máte uvedenú v inzeráte, len aby Vás nalákali do ich predajne, tam strávite 3hodiny a nakoniec vám povedia cenu o 2-tic. menej :roll: Parádny prístup
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Nov 05, 2014 4:22 pm

tiež sme zhánali auto, také malé pre mna do mesta a deti po krúžkoch rozvážať, boli sme aj v AAA, ale prístup o ničom a výber tiež nie bohvieaký. Nakoniec sme jazdené nezohnali, také aby bolo podla predstáv - v normálnej sume, nie dovezené zo zahraničia, nebúrané, zachovalé. Videli sme ich veľa, ale jedno povedali nebúrané - a v blatníku diera ako svet. Ďalšie boli pochybného pôvodu. Ďalšie autičko špinavé neskutočne a ešte k tom doškriabané, akoby sa v tom nejaká hlina vozila.
Takže nakoniec sme kúpili nové, máme Suzuki Splash, kúpili sme ho "na štvrtinky", takže sme ani nemuseli dať naraz veľa peňazí. U mňa plná spokojnosť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Štv Nov 06, 2014 9:44 am

Aj ja by som chcela nové auto. Pre mňa páčia Renaulty. Manžel chce kúpiť radšej ojazdené auto. On chce si kúpiť taký model auta, ktorý by sme si ako nový nikdy nemohli dovoliť. On chce auto s vyššou výbavou.
Ja bojím, lebo nepoznáme predchádzajúceho majiteľa a spôsob,akým s autom zachádzal.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Nov 06, 2014 4:53 pm

ja som si vlastne nevyberala auto podľa toho, či sa mi páči, alebo nie :lol: U nás bola rozhodujúca cena, ďalej sme chceli klimatizáciu a elektrické sťahovanie okien a tiež sme nechceli už viac čakať, takže som brali to, čo bolo dostupné hneď. Ani farbu som si teda nevyberala, mali len červené :lol:

Manžel ma ešte iné auto, rodinné kombi, ktoré kupoval v rámci akejsi akcie so zvýhodnenou cenou, výbavu dostal vlastne zadarmo.
No a každý si splácame svoje, čo je dosť záťaž na peňaženku, no je to u nás nutnosť, keďže syna vozím denne 10km do školy a manžel tiež denne potrebuje auto.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Štv Nov 06, 2014 6:07 pm

Mi máme inak 24 ročné auto. Teraz sme vedeli na to urobíť STK. Aj u nás je rozhodojúca cena. Nové Renault sa dá kúpiť už za 12 000 eur. Už k nám urobili na to cenovú ponuku. Manžel by chcel radšej Ford C Max.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od keilayh » Štv Nov 06, 2014 9:39 pm

melindi píše:Mi máme inak 24 ročné auto. Teraz sme vedeli na to urobíť STK. Aj u nás je rozhodojúca cena. Nové Renault sa dá kúpiť už za 12 000 eur. Už k nám urobili na to cenovú ponuku. Manžel by chcel radšej Ford C Max.

Čakala som, že napíšeš nejaký mercedes :D keď si písala, že chce take čo si nemôže dovoliť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pia Nov 07, 2014 9:37 am

keilayh píše:
melindi píše:Mi máme inak 24 ročné auto. Teraz sme vedeli na to urobíť STK. Aj u nás je rozhodojúca cena. Nové Renault sa dá kúpiť už za 12 000 eur. Už k nám urobili na to cenovú ponuku. Manžel by chcel radšej Ford C Max.

Čakala som, že napíšeš nejaký mercedes :D keď si písala, že chce take čo si nemôže dovoliť.

Mercedes mi nepáči, radšej BMW alebo Audi. :D Vy aké máte?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Nov 07, 2014 3:43 pm

Inak, tie Fordy sú dosť drahé, tiež sa to manželovi páčilo, ale cena bola privysoká
tak máme Opel, už tretí v poradí
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pia Nov 07, 2014 4:51 pm

Aj moja kolegina hovorila, že Opeli sú veľmi dobrý. Teraz kúpili Insigniu. Predtým mali Astru. Vy aké modely ste mali?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť