Jajus345 píše:Janka81 dnes mi prišla ponúka na parfums.sk bio kokosový olej 300 ml za 6,5 eur a 700 ml kokosový olej za 12,5 eur je to výhodná cena?

Jajus345 píše:A ze vraj zlavovy kupón....uz berieme cela family cca 2 týždne kokosový olej a zatiaľ to vyzerá,ze je to ok,som zvedava ako sa to bude správať v zime![]()
![]()
len dufam,ze sa nezmenime na kokosky
![]()
![]()

Jajus345 píše:Nedávno som objednala zo stránky mojalekaren.sk bio panensky kokosový olej 200 ml za 3,99 eur ani neviem ako sa pohybuju ceny oleja lebo vďaka tebe som sa o ňom dozvedela![]()
![]()

Jajus345 píše:nie tam som nebola....lebo ja pracujem do 16:00 hod a DM - ka je u nás otvorené do 16:30 hod, dokedy sa vytrepem z práce, tak už je dávno zatvorená....skúsila som si ho teraz objednať cez net....uvidím ako nám pomôže, už to berieme cca 2 týždne....teraz je u nás taká víroza, že deti veľmi hnačkujú a vracajú, nás to zatiaľ obišlo....možno to súvisí aj s tým kokosovým olejom.....![]()
![]()
dúfam, že si nenamýšľam
![]()
![]()
![]()
![]()
zatiaľ to účinkuje...

Jajus345 píše:čítala, ale ešte ho neberieme až tak dlho, tak si myslím, že to nemá hneď na začiatku také účinky....![]()
![]()
no ale zas na druhej strane, na nás sa vždy všetko lepilo, samé virózy a choroby, tak asi to zabralo aj po tak krátkej dobe....
![]()
![]()
už ho pridávam všade, do jedla, do nápojov, len aby sme sa nepredavkovali bio produktom
![]()
![]()
![]()