Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - trapasy

trapasy

od Jajus345 » Sob Sep 27, 2014 7:41 pm

Ahojte baby,zažili ste nejaký trapas,co sa stal vam alebo vaším znamym? No mne dnes...bola som v meste v jednom nemonovanom obchode popozerat nejaké topánky...uz väčšina kosikov je vybavena tak,ze ked vyjdem z predajne začne pipat...no žiaľ dnes sa tak nestalo....bolo mi cudne,prečo sa tak na mna ľudia pozeraju,ale pochopila som,az ked som nákup odkladala do auta....a to bolo od obchodu zaparkovane cca 200 m
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: trapasy

od Janka81 » Sob Sep 27, 2014 8:31 pm

Jajus345 píše:Ahojte baby,zažili ste nejaký trapas,co sa stal vam alebo vaším znamym? No mne dnes...bola som v meste v jednom nemonovanom obchode popozerat nejaké topánky...uz väčšina kosikov je vybavena tak,ze ked vyjdem z predajne začne pipat...no žiaľ dnes sa tak nestalo....bolo mi cudne,prečo sa tak na mna ľudia pozeraju,ale pochopila som,az ked som nákup odkladala do auta....a to bolo od obchodu zaparkovane cca 200 m

A to si kde nakupovala??Lebo u nás sa bežne chodí s košíkmi až k autu :wink: :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 27, 2014 9:02 pm

To som kupovala topánky nie bežný nákup....a John Gardolde sú este kosiky mi vozíky....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Sep 27, 2014 9:03 pm

Jajus345 píše:To som kupovala topánky nie bežný nákup....a John Gardolde sú este kosiky mi vozíky....

Jááj..ja že si s normálnym vozíkom išla :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Sep 27, 2014 9:10 pm

Nie s vozikom,ale s košíkom...a tebe sa uz prihodil nejaký trapas? Pamatam sa,este ked sme chodili do školy,tak sme chceli fajčiť...no samozrejme aby nás nik nenacapal,tak pri škole boli bytovky,kde bývalí dochodcovia,nepacilo sa im,ze tam fajcime,tak na nás z okna vyliali vedro vody,tak si vies predstaviť aké sme sa vratili spat do školy mokré....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Sep 28, 2014 1:31 pm

Jajus345 píše:Nie s vozikom,ale s košíkom...a tebe sa uz prihodil nejaký trapas? Pamatam sa,este ked sme chodili do školy,tak sme chceli fajčiť...no samozrejme aby nás nik nenacapal,tak pri škole boli bytovky,kde bývalí dochodcovia,nepacilo sa im,ze tam fajcime,tak na nás z okna vyliali vedro vody,tak si vies predstaviť aké sme sa vratili spat do školy mokré....

Nejak sa snažím trapasom vyhýbať :wink: :wink: :wink: Takže len také klasické,že ideš s nákupom a začneš pípať :lol: :wink: a včetci po Tebe čumia ako po zlodejovi atd :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Ned Sep 28, 2014 6:49 pm

Tak to poznam,poslednýkrát som tak pipala v Tescu a to nákup bol zaplateny....kupovala som spissku slivku a na spodnej strane na skle bol malý štítok...a v detstve sa ti nič neprihodilo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Sep 28, 2014 8:24 pm

Jajus345 píše:Tak to poznam,poslednýkrát som tak pipala v Tescu a to nákup bol zaplateny....kupovala som spissku slivku a na spodnej strane na skle bol malý štítok...a v detstve sa ti nič neprihodilo?

Jarúúúš,neslop :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja som tiež v Tescu..už 2x..ale som im vynadala,že čo mi stále hanbu robia :lol: :wink:

Nejak si na nič z dectva nespomínam takto narýchlo :idea: :oops: :wink: Ale dnes som rachla na bicykli frajerka :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Ned Sep 28, 2014 9:17 pm

Koho si rachla? Vies,ked ja by som chcela prestať chvastať no ale da sa? :-p no a este jeden trapas,co sa mi stal na ZS na veľkej prestavke sme behali okolo stlpa,kde mali hnezdo bociany no ale co čert nechcel bola som tam a čo urobil bocianik,no pekne sa na mňa vykakal....ešteze sme nebyvali ďaleko....alebo susedia vedľa školy mali barany a tie boli veľmi agresívne,no my ako deti sme do nich vrtali do vtedy,dokedy ma jeden nenabral na rohy...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Sep 28, 2014 9:58 pm

Jajus345 píše:Koho si rachla? Vies,ked ja by som chcela prestať chvastať no ale da sa? :-p no a este jeden trapas,co sa mi stal na ZS na veľkej prestavke sme behali okolo stlpa,kde mali hnezdo bociany no ale co čert nechcel bola som tam a čo urobil bocianik,no pekne sa na mňa vykakal....ešteze sme nebyvali ďaleko....alebo susedia vedľa školy mali barany a tie boli veľmi agresívne,no my ako deti sme do nich vrtali do vtedy,dokedy ma jeden nenabral na rohy...

Ja "frajerka" som rachla z bicykla :lol: :lol: :lol:

rehocem sa na Tebe jak des..Ty si ale číslo :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Sep 29, 2014 8:21 am

ja som ako dieťa bola veľký exert....v našej rodnej obci robili plyn, pred naším domom naukladali kotúče rúr do výšky cca 2 m...no nedalo mi to nevyskúšať...tak som vyliezla na samý vrch, no ale čo čert nechcel, rúry sa rozkolísali a ja som preletela, cez plot aj s rúrami...no čo bolo potom ruka polamaná :lol: :lol: :lol: :lol: mama mala so mňa veľkú radosť, keď som bola dieťa lebo ke´d nie hlava rozbitá, tak vždy niečo polamané...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Sep 29, 2014 11:59 am

Jajus345 píše:ja som ako dieťa bola veľký exert....v našej rodnej obci robili plyn, pred naším domom naukladali kotúče rúr do výšky cca 2 m...no nedalo mi to nevyskúšať...tak som vyliezla na samý vrch, no ale čo čert nechcel, rúry sa rozkolísali a ja som preletela, cez plot aj s rúrami...no čo bolo potom ruka polamaná :lol: :lol: :lol: :lol: mama mala so mňa veľkú radosť, keď som bola dieťa lebo ke´d nie hlava rozbitá, tak vždy niečo polamané...

Tak ja som ako decko tiež riadne blbla :lol: :lol: väčšinou som bola len s chalanmi a vymýšlala :roll: :roll: teraz ma napadlo..moja nebohá babka raz robila v nejakej ambulancii v dávnej dobe a občas nosila domov striekačky a ihly ..ja som jej nejaké ihly pobrala a zobrala som si ich do škôlky a s chalanmi sme iné deti pichali do zadku,alebo sme sa skôr o to snažili,že veľká sranda :shock: :lol: :roll: :wink: No koniec!! teraz ked si na to spomeniem,fakt nechápem,čo nás to napadlo-ved to je hrôza!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Sep 29, 2014 12:06 pm

paráda, človek čím starší si uvedomuje, že čo povystrajal :lol: :lol: :lol: a bolo toho hodne....ja som si pre zmenu len ruky lámala a hlavu rozbíjala :lol: :lol: :lol: :lol: môj syn nedávno išli robiť opekačku nakúpili si potrebný materiál len im chýbali zápalky, ešteže kamarátka nato prišla skôr, akoby sa nedaj bože niečo stalo :!: :!: :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť