Jajus345 píše:Ahojte baby,zažili ste nejaký trapas,co sa stal vam alebo vaším znamym? No mne dnes...bola som v meste v jednom nemonovanom obchode popozerat nejaké topánky...uz väčšina kosikov je vybavena tak,ze ked vyjdem z predajne začne pipat...no žiaľ dnes sa tak nestalo....bolo mi cudne,prečo sa tak na mna ľudia pozeraju,ale pochopila som,az ked som nákup odkladala do auta....a to bolo od obchodu zaparkovane cca 200 m

Jajus345 píše:To som kupovala topánky nie bežný nákup....a John Gardolde sú este kosiky mi vozíky....

Jajus345 píše:Nie s vozikom,ale s košíkom...a tebe sa uz prihodil nejaký trapas? Pamatam sa,este ked sme chodili do školy,tak sme chceli fajčiť...no samozrejme aby nás nik nenacapal,tak pri škole boli bytovky,kde bývalí dochodcovia,nepacilo sa im,ze tam fajcime,tak na nás z okna vyliali vedro vody,tak si vies predstaviť aké sme sa vratili spat do školy mokré....

Jajus345 píše:Tak to poznam,poslednýkrát som tak pipala v Tescu a to nákup bol zaplateny....kupovala som spissku slivku a na spodnej strane na skle bol malý štítok...a v detstve sa ti nič neprihodilo?

Jajus345 píše:Koho si rachla? Vies,ked ja by som chcela prestať chvastať no ale da sa? :-p no a este jeden trapas,co sa mi stal na ZS na veľkej prestavke sme behali okolo stlpa,kde mali hnezdo bociany no ale co čert nechcel bola som tam a čo urobil bocianik,no pekne sa na mňa vykakal....ešteze sme nebyvali ďaleko....alebo susedia vedľa školy mali barany a tie boli veľmi agresívne,no my ako deti sme do nich vrtali do vtedy,dokedy ma jeden nenabral na rohy...

Jajus345 píše:ja som ako dieťa bola veľký exert....v našej rodnej obci robili plyn, pred naším domom naukladali kotúče rúr do výšky cca 2 m...no nedalo mi to nevyskúšať...tak som vyliezla na samý vrch, no ale čo čert nechcel, rúry sa rozkolísali a ja som preletela, cez plot aj s rúrami...no čo bolo potom ruka polamaná![]()
![]()
![]()
mama mala so mňa veľkú radosť, keď som bola dieťa lebo ke´d nie hlava rozbitá, tak vždy niečo polamané...