Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - vy a spánok

vy a spánok

od Jajus345 » Štv Okt 09, 2014 9:49 am

ahojte baby, koľko hodín spíte denne? Ja mám taký problém, že keď spím viac ako 8 hodín, vstávam podraždená, nevyspatá a ešte viac unavená ako keď spím len 5 hodín.....ako ste na tom vy??? :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: vy a spánok

od terez254 » Sob Okt 11, 2014 8:25 am

Jajus345 píše:ahojte baby, koľko hodín spíte denne? Ja mám taký problém, že keď spím viac ako 8 hodín, vstávam podraždená, nevyspatá a ešte viac unavená ako keď spím len 5 hodín.....ako ste na tom vy??? :D :D :D

ja praveze musim spat aspon 7 hodin, inak mi je velmi zle. Niekedy som si pospala aj poobede, teraz to je vsak pre mna luxus a vsimla som si,ze som potom ospala cely den.
5-hodin spanku je malo, optimum je aspon tych 6. Ak si z 8-hodinoveho spanku unavena tak spi len kolko potrebujes, len si daj pozor, aby spanku nebolo prilis malo,lebo asi si pocula o vplyvu nedostatocneho spanku na cloveka :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Okt 11, 2014 2:25 pm

Mas na mysli vyčerpanosť? Aj ja ked som bola slobodna som si vedela pekne potiahnuť aj poobede... Pamätám sa,ze som sa ako 14 ročná liečila lebo som vždy bola strašne unavena a vždy sa mi chcelo len spat...to je jedno kde som bola...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od terez254 » Sob Okt 11, 2014 2:55 pm

Jajus345 píše:Mas na mysli vyčerpanosť? Aj ja ked som bola slobodna som si vedela pekne potiahnuť aj poobede... Pamätám sa,ze som sa ako 14 ročná liečila lebo som vždy bola strašne unavena a vždy sa mi chcelo len spat...to je jedno kde som bola...

liecila si sa na to? ake lieky ti na to dali?
ja som tiez asi, ked som mala 14 a viac rokov spavala poobede a bola som stale unavena a v podstate aj teraz trpim unavou,ale mam nizky tlak a chyba mi zelezo tak si myslim,ze to moze byt sposobene aj tym.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Sob Okt 11, 2014 4:09 pm

Uz sa nepamatam presne,aké lieky to boli...ja mam tiež velmi nízky tlak a som chudokrvna,viem že tie lieky som brala asi polroka a pomohli...teraz zvyknem mať aj stavy,ze večne som unavena ci spim 5 alebo 12 hodín,je to rovnaké...niekedy mam pocit akokeby to bola jarná únava :-) :-) :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od terez254 » Sob Okt 11, 2014 8:55 pm

Jajus345 píše:Uz sa nepamatam presne,aké lieky to boli...ja mam tiež velmi nízky tlak a som chudokrvna,viem že tie lieky som brala asi polroka a pomohli...teraz zvyknem mať aj stavy,ze večne som unavena ci spim 5 alebo 12 hodín,je to rovnaké...niekedy mam pocit akokeby to bola jarná únava :-) :-) :-)

skor to bude tym tlakom ako unavou. o mne si castokrat moja matka myslela,ze som leniva a ked som si zmerala tlak tak sme zisitli,ze ho mam pomaly taky ako keby som uz ani nezila.
mnohokrat som unavena,slaba,nic nevladzem. ked som bola este mladsia tak som brala mnoho liekov, ale lieky mi nerobia dobre na zaludok a nemala som pocit,ze sa po nich citim lepsie tak som ich jednoducho prestala jest a u doktorky som nebola uz dlhu dobu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Ned Okt 12, 2014 6:23 pm

Ono to ani nemusí byt tlakom,možno ti chybaju nejaké vitamíny...neskusala si s tým nieco robiť? Ist k lekarovi?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od terez254 » Pon Okt 13, 2014 12:05 pm

Jajus345 píše:Ono to ani nemusí byt tlakom,možno ti chybaju nejaké vitamíny...neskusala si s tým nieco robiť? Ist k lekarovi?

skusala som ist k lekarovi,lenze moja doktorka nie je prilis dobra a ked som k nej prisla s tym,ze mam nizky tlak tak mi ho nebola schopna ani odmeriat a nic mi nan nedala
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Okt 13, 2014 12:17 pm

prečo nevymeníš lekárku a nejdeš k druhej? čo keď to je ničo vážnejšie?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od keilayh » Uto Okt 14, 2014 1:27 pm

Jajus345 píše:ahojte baby, koľko hodín spíte denne? Ja mám taký problém, že keď spím viac ako 8 hodín, vstávam podraždená, nevyspatá a ešte viac unavená ako keď spím len 5 hodín.....ako ste na tom vy??? :D :D :D

Nemáš zlú postel? matrac?
Ja spím tych 8hodín, sem-tam potiahnem viac, ale to už mi nerobí dobre a bolí ma potom hlava. Kedysi som spávala 10 a viac hodín :D bez problemov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Uto Okt 14, 2014 1:55 pm

tak posteľ mám novú...nemá ešte ani rok....predtým som mala zlý matrac....dúfam, že teraz je v poriadku...nevstávam dolámaná, žeby sa mi zlé na nej spalo, ale unavená.... :oops: :oops: :oops: niekedy som vedela potiahnúť aj 12 hodín, teraz keby som toľko spala, tak ani nevstanem, taká som mrzutá, nevyspatá....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaPD » Uto Okt 14, 2014 1:57 pm

Jajus345 píše:tak posteľ mám novú...nemá ešte ani rok....predtým som mala zlý matrac....dúfam, že teraz je v poriadku...nevstávam dolámaná, žeby sa mi zlé na nej spalo, ale unavená.... :oops: :oops: :oops: niekedy som vedela potiahnúť aj 12 hodín, teraz keby som toľko spala, tak ani nevstanem, taká som mrzutá, nevyspatá....

vies cim to je? starnes :lol: :lol: :lol: uz budes jak stara babka stavat rano o piatej :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Uto Okt 14, 2014 2:00 pm

no ďakujem, ja som večne mladá :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Str Okt 15, 2014 12:59 pm

VladkaPD a vieš že sa nemýliš, ja vstávam ráno o 4:00 hod každý deň okrem víkendu :lol: :lol: :lol: cez víkend o 7:00 hod, takže už asi patrím do dôchodkovského veku.... :lol: :lol: :lol: už len mi roky chýbajú :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť