jarka9 píše:možno vám troška pomôže môhj príspevok .... my sme 3 roky dozadu , mali vši doniesol ich syn zo školy , jeho sme vystrihali , umyli hlavu , oblečenie, pradlo ...všetko, no horšie to bolo z malou mala 4 roky vtedy a dlhé vlásky,,,,jasné umyli sme , vyčesávali ,..... no potvory stale doookola
![]()
hnidy,,,vši des ....napadlo ma zobrať žehličku ...... a z malou sme sa hrali na kaderničku
a peeeekne krásne sme sme potvory vyžehlili-spálili .......
![]()
![]()
potom som vyčesavala a bolo ....
odvtedy
zatial nič máme pokoj ,,,,,teraz chodia už obaja do školy a zatial nič .no my sme pripravený !!!!
pekný deň

Jajus345 píše:neviem či sa nemýlim, ale používa sa to hlavne na dýchanie, pri nadchách....ale na vši, to som nepočula![]()
![]()

Jajus345 píše:viem, že niečo také mám určite doma, ale vôbec som nevedela načo sa používa...manžel to kúpil pred rokom od jednej známej, musím naštudovať, načo to vlastne je...že vraj aj levanduľa je dobrá na vši...počula si o tom???

Jajus345 píše:tak teraz už neviem, kamarátka mi spomínala, že aj levanduľa je dobrá proti potvorkám, že vraj nemajú vši radi tú vôňu...že je veľmi silná a prenikavá....![]()
![]()
![]()
no vyskúšame aj ten čaj...všetko mám už poprané, tak dúfam, že som ich zlikvidovala všetky, hoci drobcovi vo vláskoch som nenašla nič....
![]()
![]()