Ahojte.Predstavte si u nás si asi Mikuláš presne nezistil či deti počúvali alebo nie.V papučiach mali varechy a grule,ale potom sa nad nimi zľutoval a do topánok im dal balíčky.A aj ja som dostala veľkú čokoládu.Poobede sme boli u svokry,prišla aj švagriná,takže pribudli ďalšie balíčky.V potravinách klesne predaj sladkostí na minimum.
Ja som nikdy nejedla sladké,ale keď som bola posledne tehotná,tak som ležala 7mesiacov s vyloženými nohami a žrala sladké.A teraz občas musím mať sladké.A tak to aj vyzera s mojou váhou ,ostalo mi ešte 10kg,.
Ja som dlho nekojila ,v nemocnici ma vystresovali že malý má zle uško aj očko-čo bolo nakoniec ok,a mal aj riadnu koliku.2 týždne plakal vkuse,spal max 10min a to sa odrazilo na mliečkku.Malý málo priberal,doktorka kázala prikrmovať a mliečko sa strácalo.Ale som rada že som kojila aspoň 4,5mesiaca aj ked som chcela viac.
ja som prvu nekojila predcasne sa narodila sme boli mesiac v porodnici
naucili ju na flasku a uz nechcela tahat,chlapca som kojila vyse roka a mala som problem s tym skoncovat
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť