inak to s tou dovolenkou je dost dobry postrech.Myslim,ze vacsina to vyuzije miesto PN aleo OCR.Velmi dobre to poznam,ja uz mam rockov o dva viac ako vy ale som si tu dovolenku fakt ani nevsimla.Minula sa raz dva
inak to s tou dovolenkou je dost dobry postrech.Myslim,ze vacsina to vyuzije miesto PN aleo OCR.Velmi dobre to poznam,ja uz mam rockov o dva viac ako vy ale som si tu dovolenku fakt ani nevsimla.Minula sa raz dva
pasavec píše:inak to s tou dovolenkou je dost dobry postrech.Myslim,ze vacsina to vyuzije miesto PN aleo OCR.Velmi dobre to poznam,ja uz mam rockov o dva viac ako vy ale som si tu dovolenku fakt ani nevsimla.Minula sa raz dva
Vždy je lepšie zobrať dovolenku ked je dieťa choré,jednak je to lepšie platené a aj nadriadený to zoberú lepšie.
vam je ked je stary aspon doma, lenze moj nie je a ja hoako trupka musim cakat,lebo mi zavolal ze nema kluce a nepotrebujem aby mi zobudil deturence a tak teda cakam.
Tak ho treba poslať pokuriť,aby ho to prešlo.Ten moj tu chrapka na gauči.Tak moja ideš bubať? Aj ja pojdem,malému nemôže vyjsť druhý zúbok,tak sa mi v noci budí.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť